Evliliğin sorumluluğu ağır geliyormuş

O 1 yıl bekliyelim sonra boşanırız diyor,eski sevgilisiyle mesajlaşiyor ,evlilik bana göre değil diyor ve siz oturup onun planlarına göre hareket ediyorsunuz??? Onu sevene kadar kendinizi sevin,kendi özünüze saygınız olsun.Adamin gerçekten umrunda değilsiniz,gelecek planında yoksunuz,kendi çıkarı için zaman istiyor ve hâlâ bıraktığı yerde onu bekliyorsunuz.

Ay bi cıngar cıkarıp o telefonu fırlat duvara ya ne demek mesajlasmıs? Sınırlerım bozudlu hangı ulkenın sultanıymıs neyı denıcekmıs? Ben denedım senı olmuyor senın ergen hezeyanlarını besleyemem erkek cıkar evden hadı canım hadı bavulun hazır kapıda davayı acarız sonrasına paylasımı yaparız. Kadın halımle benı gondermıceksın evden herhalde canım hem eskı sevgılıne gıt orda kal de yolla adamı

Bu arada kac yillik evlisiniz? Anlasmali bosanma icin evlilikte 1 yilin dolmasi gerekiyor, bu arada siz is bulmus olursanız nafaka odemesine gerek kalmayacak(karun kadar zengin degilse yani ayrildiktan sonra fakirlesmeyecekseniz) . 1 yıl dolmadiysa cekismeli dava açılıyor. Esiniz 1 yili bu yuzden bekliyor olabilir

Eski sevgilisiyle msjlari kayit altina aldiniz ins,hala evlilk terapisti umudunuz da masallah!Psikolojik siddet var evde pardonda.Bu terapistler de sihir yapmiyor.Bu adamdan olmaz.2 ay da issiz kalabilirsiniz 2 sene de hayat bu.Herkes issiz karisina siddet mi uygulasin?Sacmalik.

Kaybetme korkuları yok. Aldatmayı kabul eden çok fazla kadın olduğu için bunun bilincindeler onu yapmaktanda boşanınca nasılsa baba evine gidemez özgüveniyle aldatmaya devam etmektende çekinmiyorlar. Ailesi istediği için ve '' onlara hizmet eder, karşı da çıkamaz '' düşüncesiyle de evleniyorlar. Hepsine şahit olmuşluğum var Boşanınca kendilerini çok çabuk toparlıyorlar aslında bunun en büyük sebebi evlendiği kişiye aşk, sevgiyi beslememiş olması. Her ne kadar kadın biz severek evlendik dese de maalesef erkek oyunculukta iyi olduğu için seviyormuş gibi hissettiriyor. Benim sevgilim bile olmadı gerçide dediğim gibi çevremde, arkadaşlarımda, evli bekar hepsinde neyin ne olduğunu görmek bana yetti

Madme istemiyor cehennem ollsun gitsin o zaman, zorla tutumuyorsunuz ya. Bir de 1 yıl duralım paranı yiyeyim öyle gideyim demiş ibiş, atın evden hemen bu hıyara kendinizi asla kullandırmayın 1 kuruş da vermeyin asla.

Üzüldüm durumunuza. Kendinize haksızlık etmeyin zulüm olur. Allah yardım etsin inşallah

1 yıl yeni bitti. Ama nafaka peşinde olan birisi değil zaten veremez. Parası yok şuan sigorta da yok. Beklediğimiz para vardı o gelicek iş olucak diye çok açıldık eksiye düştük. Bu zamanda dedi bana eğer çalısaydın bu durumdan çok çabuk çıkardık diye. Çocuk falan da yok neyin nafakasını vericek ki? Bir de öyle para kaçıracak biri değil. Bana demişti ki şuan sana para veremem ama ayrıldıktan bi süre sonra kendimi toparlayıp veririm mihir olarak ne istediğimi sordu. Ayrıca eksiye düştüğümüz dönemde hiç altınları bozduralım falan da demedi. Ben dedim bozdurabilirsin diye. Yok onlar dursun sende dedi

Daha evliliğin en başında bunları konusuyorsaniz bu iş bitmiştir. Hani deseki maddi olarak yükü kaldıramıyorum iyi kötü bı iş bul destek ol toparlanalim kafamız rahat olur falan ama adam bizzat seni istemiyor. Bir yilida muhtemelen seni değil kendini düşündüğü için istiyor bence çabalama çocuk yokken bitir

Seninle sadece para kazanıyorsun diye birlikte olan birisi herşeyi açıkça yazmışsın gayet iyi biliyorsun hiç durma ayrıl derim.

O senden çalişmani beklediginde sende ona "istersen herkes kendi işini yapsın" deseydin keşke..

Sanki aklinda yada cok Yeni bir sekilde hayatinda Baska biri var, olup olmadigina bakip ona Göre kurulu düzenini bozup bozmamaya karar verecek gibi. Eldekini hemen kaybetmemek icin bir sene diye oyaliyor

1 sene denemek nedir yahu? Sevgili misiniz siz..
kendi demiş gerçi evliliğin sorumluluğunu alamıyorum ağır geliyor diye.
Seni suçlamalarına inanmadın umarım, manipülatif, yan cebimde dursun tavırları.. o süreçte bakacak baskasını bulabilir miyim diye kendini garantiye alıyor. seni gram düşündüğü yok.

saçmasapan bi adamla evlenmiş olmak senin kusurun değil; zaten başlarda gerçek yuzunu göstermemiş.
Ama bunu fark ettiğinde koşarak kaçmak senin tercihin..

terapiye gelince kendinindeki hataları düzeltmeye inancı olan insanlarda işe yarar, bunda öyle bişey göremedim üzgünüm. Bırak kendisi çabalasın istiyorsa

herkes bizim ilişkimize hayrandı.
Herkes kim? Çok yakın olduğunuz insanlar mı mesela? Yani ben bekarken ortaokuldan arkadaşlarım bile asla tarzım olmayan adamlarla beni çok yakıştırıyorlardı da ondan dedim

Net cevap istiyorsanız net olun iletişimi kesip hayatınıza odaklanin dönmek isterse de kolay ca dönmeyin dönmezse de bitirin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…