Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski sevgilisiyle msjlari kayit altina aldiniz ins,hala evlilk terapisti umudunuz da masallah!Psikolojik siddet var evde pardonda.Bu terapistler de sihir yapmiyor.Bu adamdan olmaz.2 ay da issiz kalabilirsiniz 2 sene de hayat bu.Herkes issiz karisina siddet mi uygulasin?Sacmalik.Merhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Dün de eski sevgilisiyle mesajlaşmış sanırım ama içeriği bilmiyorum. Midem bulanıyor nasıl böyle saçma bi durumun içinde kaldım bilmiyorum. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.
Kaybetme korkuları yok. Aldatmayı kabul eden çok fazla kadın olduğu için bunun bilincindeler onu yapmaktanda boşanınca nasılsa baba evine gidemez özgüveniyle aldatmaya devam etmektende çekinmiyorlar. Ailesi istediği için ve '' onlara hizmet eder, karşı da çıkamaz '' düşüncesiyle de evleniyorlar. Hepsine şahit olmuşluğum var Boşanınca kendilerini çok çabuk toparlıyorlar aslında bunun en büyük sebebi evlendiği kişiye aşk, sevgiyi beslememiş olması. Her ne kadar kadın biz severek evlendik dese de maalesef erkek oyunculukta iyi olduğu için seviyormuş gibi hissettiriyor. Benim sevgilim bile olmadı gerçide dediğim gibi çevremde, arkadaşlarımda, evli bekar hepsinde neyin ne olduğunu görmek bana yettiŞu erkeklerden nefret ediyorum. Evlilik dediğin dünyanın ennn ciddi kararı. Madem yeterli olgunluğa sahip değilsin, madem böyle bir sorumluluk kaldıramayacaksın. O zaman hiç bu toplara girip de karşıdakini de hem psikolojik hem maddi hem manevi yıpratma. Ne hakkın var böyle bir şeye. Çocuk oyuncağı mı bu! Ne zmaan ki kadın imzayı atıyor. Bu erkekler hooop nasılsa artık bu kadın elimin altında, öyle çat diye gidemez her istediğimi derim deyip ilişkileri mahvediyor. Kaybetme korkularının gitmesiyle gerçek karakterleri ortaya çıkıyor. Sizin adınıza çok üzüldüm. Hele ki işin içine sadakatsizlik girmiş. Umarım güçlü ve dirayetli olup kendi kıymetinizi biilir, hayatınızı mahfetmeye çalışan bir adama ipleri teslim etmezsiniz. Çocuk yoksa inanın çok şanslısınız şu noktada .
1 yıl yeni bitti. Ama nafaka peşinde olan birisi değil zaten veremez. Parası yok şuan sigorta da yok. Beklediğimiz para vardı o gelicek iş olucak diye çok açıldık eksiye düştük. Bu zamanda dedi bana eğer çalısaydın bu durumdan çok çabuk çıkardık diye. Çocuk falan da yok neyin nafakasını vericek ki? Bir de öyle para kaçıracak biri değil. Bana demişti ki şuan sana para veremem ama ayrıldıktan bi süre sonra kendimi toparlayıp veririm mihir olarak ne istediğimi sordu. Ayrıca eksiye düştüğümüz dönemde hiç altınları bozduralım falan da demedi. Ben dedim bozdurabilirsin diye. Yok onlar dursun sende dediBu arada kac yillik evlisiniz? Anlasmali bosanma icin evlilikte 1 yilin dolmasi gerekiyor, bu arada siz is bulmus olursanız nafaka odemesine gerek kalmayacak(karun kadar zengin degilse yani ayrildiktan sonra fakirlesmeyecekseniz) . 1 yıl dolmadiysa cekismeli dava açılıyor. Esiniz 1 yili bu yuzden bekliyor olabilir
Daha evliliğin en başında bunları konusuyorsaniz bu iş bitmiştir. Hani deseki maddi olarak yükü kaldıramıyorum iyi kötü bı iş bul destek ol toparlanalim kafamız rahat olur falan ama adam bizzat seni istemiyor. Bir yilida muhtemelen seni değil kendini düşündüğü için istiyor bence çabalama çocuk yokken bitirMerhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.
Not: bugün dayanamadım mesajlaşmasına baktım ama kimseyle mesajlaşmamış sadece kızın ismini aratmış ve bulamamış. Gözülen mesajlar da spammiş
Seninle sadece para kazanıyorsun diye birlikte olan birisi herşeyi açıkça yazmışsın gayet iyi biliyorsun hiç durma ayrıl derim.Merhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.
Not: bugün dayanamadım mesajlaşmasına baktım ama kimseyle mesajlaşmamış sadece kızın ismini aratmış ve bulamamış. Gözülen mesajlar da spammiş
O senden çalişmani beklediginde sende ona "istersen herkes kendi işini yapsın" deseydin keşke..Merhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.
1 sene denemek nedir yahu? Sevgili misiniz siz..Merhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.
Herkes kim? Çok yakın olduğunuz insanlar mı mesela? Yani ben bekarken ortaokuldan arkadaşlarım bile asla tarzım olmayan adamlarla beni çok yakıştırıyorlardı da ondan dedimherkes bizim ilişkimize hayrandı.
Net cevap istiyorsanız net olun iletişimi kesip hayatınıza odaklanin dönmek isterse de kolay ca dönmeyin dönmezse de bitirin gitsinMerhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.