- 6 Haziran 2008
- 33
- 4
Merhaba 3 yıllık bi ilişkim var. İş dolayısıyla tanıştık. İlk zamalar ben daha özgüvenliydim. Ama daha sonra pandemi zamanında uzaktan ilişkiyi yürütmeye çalıştık. Yine evliliğin başlarında ilgili olan eşim soğuklaştı. Saçma sapan konularda beni tersliyor. Durup dururken yaptığım işi aşağılayıp moralimi bozuyor. Negatif şeyler benim modumu düşürüyor bana yapıcı eleştiriler yap diyorum ama yine aynı. Evde her iş bana bakar. Bir de ondan istediğimde istersen herkes kendi işini kendi yapsın demişti(keşke kabul etseydim). Sonra bana haber vermeden planlar yapıp bana söylediğini iddia ediyordu. En başta verdiği sözleri önensememeye başladı. Ve ben bişey dediğimde suçlu ben oluyordum. Onu sıkıyor darlıyordum ki hiç öyle biri değilim. Ben onsan söz vermesini istemedim herşeye kendisi söz verdi. Sonra da ben böyleyim evlilik sorumluluğu çok ağır geliyor. Ne dedim ağır gelen. Ben şuana kadar hep spontane yaşadım.yani bana haber vermek zor geliyormuş. Neyse sonrasında biz parasal olarak zor bir dönemden geçtik. Aslında ilk zamanlara göre bişey değil ama eşim gelecek parayla ev almayı düşünüyordu. İş olmayınca çok stres oldu. Bana intihardan falan bahsetti. Daha sonra da eğer sen çalışsaydın bu dönemi çok kolay atlatırdık Kendimi çok yalnız hissediyorum dedi. Halbuki o zamana kadar çalışıyordum ama 2 ay işsiz kaldım diye böyle sçma bir durumun içine düştüm. Ben de dedim ayrılalım yani bensiz özlediğin hayatına dön. İşte şimdi ayrılırsak ben ne yapıcakmışım ben iş bulup biraz para biriktirdikten sonra bakalım hem bi sene deneriz dedik. Ama daha sonra bana umutlanma bu iş bitti sen işine odaklan dedi. Ben tekrar o zaman git seni görmek istemiyorum dedim. Ama bu bi sene deneme işinde ısrar ediyor. Gitmek en doğrusu ama anlayamıyorum ne yapmaya çalışıyor. Evlenmeyi en başta kendisi istedi. Benim için o kadar çok çabaladı ki o en başında ki güven duygusunu hala yenemiyorum.herkes bizim ilişkimize hayrandı. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. İlişki terapistine gidelim dedim ama kabul etmiyor çabalamalı mıyım bu ilişli için bilmiyorum. Ama bitti deyişi hep kulaklarımda. Hiçbişey yapmak gelmiyor içimden. Canım yanıyor heryerim ağrıyor.
Not: bugün dayanamadım mesajlaşmasına baktım ama kimseyle mesajlaşmamış sadece kızın ismini aratmış ve bulamamış. Gözülen mesajlar da spammiş
Not: bugün dayanamadım mesajlaşmasına baktım ama kimseyle mesajlaşmamış sadece kızın ismini aratmış ve bulamamış. Gözülen mesajlar da spammiş
Son düzenleme: