- 3 Şubat 2021
- 617
- 653
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüzde 91.73Merhabalar hanımlar.
Evlilik saygı sevgi uyum ve içerisinde daha birçok şeyi barındıran genellikle ömür boyu için attığımız bir adım. Ama en büyük faktörün seks olduğu yatsınamaz bir gerçek. Sizce yüzde kaçı seks? Evliliğe karşı düşüncelerinizi alabilir miyim?
Oran çok şaşırtıcıYüzde 91.73
Ayy bu çok korkutucu amaCocuksuzken ve calısıyorken %99 tek cocukluyken ve calısıyorken %50 iki cocukluyken ve ev hanımıyken %5
Kalan %20?
%80 i iyi geçiyorsa şayet gerisi halloluyor bir şekilde ama eğer o dilimde sorun çıkarsa evliliğin taşları yerinden oynuyorKalan %20?
Ayseee1987 bu sorunun yanıtı sende benceMerhabalar hanımlar.
Evlilik saygı sevgi uyum ve içerisinde daha birçok şeyi barındıran genellikle ömür boyu için attığımız bir adım. Ama en büyük faktörün seks olduğu yatsınamaz bir gerçek. Sizce yüzde kaçı seks? Evliliğe karşı düşüncelerinizi alabilir miyim?
Bence %85Ayseee1987 bu sorunun yanıtı sende bence
Bu oranı şukadar saygı şuradarı sevgi şukadırıda sex diye hesaplayamayız elbet.Merhabalar hanımlar.
evet asyaacığım bence gayet önemsenecek bir durumAyseee1987 bu sorunun yanıtı sende bence
%50 seks %25 sevgi %25 saygı cinsel iletişimin ve bağlılığın önemli olduğunu düşünüyorumMerhabalar hanımlar.
Seviliyosun aysoommmBu oranı şukadar saygı şuradarı sevgi şukadırıda sex diye hesaplayamayız elbet.
Ama kesinlikle sex çok önemli, ilişkiler arasındaki sıcaklığı soğutmamak adına bu durumu çok önemsiyorum.
Tabii kişilerin libidosu düşükse durum değişik olabiliyor, genelde o tarz evliliklerde sevgi saygı olsa bile biyerde büyük sorunlar çıkıyor, kendileri bile farkında değildir belki ama artık aralarında birbirlerine karşı cinsel istek bitmiştir. İşte asıl sorun odur ama onlar bu sorunu bulamazlar. Ve sonra.. öyle tatsız tuzsuz evlilikler ya uzar gider... yada ayrılıklar olur...
evet asyaacığım bence gayet önemsenecek bir durum
İsten güçten cocuktan vakit kalır ha bir de pandemi illeti yüzünden psikolojini de toparlayabilirsen sex her daim revaçta olur aslinda korkma sekerimAyy bu çok korkutucu ama