• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk günü.

patatesturtasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
15
34
3
Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)

Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)

ilişkiden ilişkiye değişiyor bu durum. beklentiler düşünceler istekler karşı tarafın nasıl onu siz bilirsiniz... yani zaten ağdaya ya da lazere gitmiş olursunuz zaten çeyiz alışverişinde iç giyim de almışsınızdır. illa zaten ilk gece seks olacak değil ertesi gün ya da ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın... bu kadar gerilmek iyi değil. bu ilk cinsel deneyiminiz mi olucak

ilişkiden ilişkiye değişiyor bu durum. beklentiler düşünceler istekler karşı tarafın nasıl onu siz bilirsiniz... yani zaten ağdaya ya da lazere gitmiş olursunuz zaten çeyiz alışverişinde iç giyim de almışsınızdır. illa zaten ilk gece seks olacak değil ertesi gün ya da ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın... bu kadar gerilmek iyi değil. bu ilk cinsel deneyiminiz mi olucak

Evet ilk gün elbette olmak zorunda değil ama durum öyle gelişirse diye şimdiden geriliyorum. Evet ilk olacak. O yüzden sanırım endişeleniyorum bu kadar. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)

Dünya üzerinde aktif cinsel hayatı olan her birey mükemmel ölçülere ve kusursuz bedenlere mi sahip sizce?
Evet saçma düşünüyorsunuz. Çoğu erkek için dış görünüşten çok ne yaptığınız, keyif alıp almadığınız, sevişirken ne kadar rahat ve mutlu olduğunuz önemlidir. Çatlakmış, kıl tüymüş görünmüyor bile göze.

Karşındaki adam da kıvanç tatlıtuğ değil bence bu kadar gerilme öz güvenli ol. Sonuçta inşallah bir ömrü birlikte geçireceksiniz yanında rahat hissetmelisin. Bu konuları hiç konuştunuz mu nişanlınızla?

Ben açıkçası dayanamayıp açık açık kafama taktığım tüm bu şeyleri bir ara kendisine anlatmıştım.
O da boşuna kafama taktığımı ve gereksiz yere üzüldüğümü hiç önemi olmadığını söyledi. Ama haliyle hiç çıplak görmediği için kafasında canlandırdığı bence bu kadar kötü değildir. :) Kırmamak adına da böyle söylemiş olabilir.

Evet ilk gün elbette olmak zorunda değil ama durum öyle gelişirse diye şimdiden geriliyorum. Evet ilk olacak. O yüzden sanırım endişeleniyorum bu kadar. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)
yani çok yorum yapmak istemem ama benim için ilişkide nasıl göründüğüm değil nasıl hissettiğim ön plandadır. hiçbir şeye zorlama kendinizi çıbıldanak koşun adama bu yeter :D

Dünya üzerinde aktif cinsel hayatı olan her birey mükemmel ölçülere ve kusursuz bedenlere mi sahip sizce?
Evet saçma düşünüyorsunuz. Çoğu erkek için dış görünüşten çok ne yaptığınız, keyif alıp almadığınız, sevişirken ne kadar rahat ve mutlu olduğunuz önemlidir. Çatlakmış, kıl tüymüş görünmüyor bile göze.

Haklısın.. Kendimi de bildiğimden o ilk heyecanlar bile ziyan zebil olur benim bu rahat edememelerimle diye düşünüp üzülüyorum. Açık açık yazamıyorum ama mesela hep yatakta uzanıp bekleyecek değilim ya, eğildiğimde vs o görüntü beni kahrediyor, hiç göze hitap etmiyor inan. :) Son cümlen çok iyi hissettirdi ama, teşekkür ederim:)

Ben açıkçası dayanamayıp açık açık kafama taktığım tüm bu şeyleri bir ara kendisine anlatmıştım.
O da boşuna kafama taktığımı ve gereksiz yere üzüldüğümü hiç önemi olmadığını söyledi. Ama haliyle hiç çıplak görmediği için kafasında canlandırdığı bence bu kadar kötü değildir. :) Kırmamak adına da böyle söylemiş olabilir.
Bence bu adam seni seviyor. Ben sevdiğim kişinin kusurlarını görmüyorum mesela. Güzel bi ağda yaptırırsın tüm vücut manikür pedikür güzel bi koku önemli olan sevdiğini hissettirmek kötü düşünme kendine güven.

Haklısın.. Kendimi de bildiğimden o ilk heyecanlar bile ziyan zebil olur benim bu rahat edememelerimle diye düşünüp üzülüyorum. Açık açık yazamıyorum ama mesela hep yatakta uzanıp bekleyecek değilim ya, eğildiğimde vs o görüntü beni kahrediyor, hiç göze hitap etmiyor inan. :) Son cümlen çok iyi hissettirdi ama, teşekkür ederim:)

Hiç bişe olmaz. Rahat ol. Gözler pek açılmıyor, açılsa da beyin gördüğünü algılamıyor zaten merak etme 😂

Bir daha böyle hatalar yapmayın. Kusurlarınızı zorla sokmayın adamın gözüne. Ayrıca kusurunuzda yok.
Onların kıl yumağı goriller olduğunu unutmayın. Kendi çapsız organına bak dersiniz göğüslerin küçükmüş derse.
Özgüvenli durun karşısında.

Screenshot_2020-09-28-15-48-05-792_com.android.chrome.webp
Screenshot_2020-09-28-15-48-31-926_com.android.chrome.webp

Back
X