evliligimiz gozgore gore bitiyor;((((

hemen orneklendireyim arkadaslar pardon:/

en son ki olayi bi ozet geceyim watsaap denen iletten bi kiz arkadasinin resmine baktigini gordum ve , neden? diye sordum daha cumlemi bitirmeden sovmeye basladi bagris cagris havada ucusan esyalar neymis efendim baktiysa bakmis ne olmus niye o kadar karisiomusum uzadi da uzadi bana karisamassin diyor
Eğer bir erkek gerçekten suçluysa ve o resim bir anlam ifade ediyorsa kendisini haklı çıkarmak için sadece bağırmayı dener halbuki ortada tartışılacak birşey yokken çünkü tedirgin olur ve bunu bastırmak için şiddetli davranır ("ben 2013 senesinin ocak ayında evlendim k.v bilirlikte yaşıyorduk 2 ay sonra hamile kaldım eşim işinden dolayı beni eskisi kadar arayamıyordu hatta hiç aramıyordu diyebilirim üstelik ona o kadar çok ihtiyacım vardıki k.v üzerime gelmesi hamileliğin verdiği hassasiyet birde eve geldiğinde hiç konuşamamak beni iyice yıpratmıştı aynaya bakmak bile gelmiyordu içimden çünki eşimi göremiyordum nasılsa gece 1 de geliyor direk uyuyor sabah 5 te kalkıp işe gidiyordu evliliğimizin 6. Ayında eşimin telefonunda bir mesaj gördüm 'EV MÜSAİT DEĞİL SÜREKLİ ARAMA' diye şaşırdım titremeye başladım beni bile arayamazken bi başkasını nasıl sürekli araya biliyordu ama yargısız infaz yapmakta istemedim sonra tekrar düşündüm evin müsait olup olmaması ancak bir bayan için geçerlidir diye o anda duştan çıktı telefonu elimden bırakıp mutfağa girdim anlamasın diye bir telaşla bir sinirle bir hırsla geldi yanıma hemen meğer mesajı gördüğümü görmüş aceleyle bırakınca açık unutmuşum 'SENİN NE BU SİNİRİN' dedi bağırarak yo sinirli değilim dedim sakin bir tavırla, şaşırdı durakladı sonra gitti yanımdan şu içip odaya gittim yatağa girdim arkamdan sarıldı hlbişey yapmadım dönermisin dedi böyle rahatım dedim ne oldu sana dedi yok bişey yorgunum dedim gülerek hee ya sen mesajımı gördün dedi yo hangi mesaj dedim sustu o gece sabaha kadar uyuyamadım işe gitmek için kalktı sarıldı tepki vermedim gittikten sonra uyudum telefonu kapattım kaynanam geldi odaya eşim beni arıyormuş aldım k.v anlamasın diye efendim dedim neden telefonun kapalı saatlerdir seni arıyorum dedi sen beni ararmıydın dedim sen gece niye uyumadın dedi cevap vermedim kapatıyorum dedim ve kapattım mesajı atan numarayı aramak için almıştım aradım karşıdan gelecek sesi o kadar merak ediyordum ki bayan mı diye ve efendim diye bir bayan sesi telefonun diğer ucundaydı hemen kapattım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağladım saatlerce akşam amcasının oğlunun kınası vardı eşimde işini bitirip geldi gözü hep bendeydi suratında bi suçluluk ifadesi yüz vermedim hiç bi nedende söylemedim susmam onu dahada üzüyor vicdan azabı çekiniyor gözlerimle görebiliyordum bulunduğu ortamdan hemen uzaklaşmaya çalışıyordum bi gün beni yakaladı ve benim karım daha 19 yaşında ben onun güzelliğinin üzerine gül koklarmıyım dedi sustum kendi açıkladı tavırlarımın mesajdan dolayı olduğunu anlamıştı ve anlattı arkadaşının sevlisiymiş sevgilisini eşimin telefonundan aramış inanmadım ama inanmıyorum da demedim pişmanlığını gördüm çünkü halada inanmam. Eğer ben mesajı gördüğüm gece bağırıp çağırsaydım eminim döverdi bile belki hala görüşüyor olurdu ama Susup onu kendisiyle ve vicdanıyla başbaşa bırakmayı tercih ettim. Bırakmasaydım yani susmasaydım her kelimem onun Vicdanının rahatlamasına sebep olurdu ve Kahrolan yine ben olurdum.

tüm ayrılıklar buna bağlı olmasa da katılıyorum. cinsellik,ten uyumu, gibi şeyler eşleri birbirine daha çok bağlıyor. Bazen konuşmanın çözemediği durumu bir öpüşme çözebiliyor. "o" iletişimi yitirmemeye çalışmak çok önemli...

Ayrılıga sebep olarak dusunmuyorum zaten...Evlılıgın en önemlı farkı bu zaten..Baglayıcı unsur cınsellık..Cınsellık yoksa kardes gıbı veya ev arkadası gıbı oluyorsun ve tahammulun azalıyor..

ilk gunden beri beni cok sewdigini benimle ewlendigi icin kendini cok sansli hissettigini soyler durur
su sorun hep vardir ki disari cikariz gozu hep fildir fildir
bir iki face den
eski sevgililerinbaktgini yakaladim kavga gurultu kapatti facesini simdi 100 erkek 5bayan varsa rehberinde bayan arkadaslarini heptakip eder foto degistigi gibi acar bakar ama inanin birkere bi erkek arkadasinin profiline baktgini gormedim isin tuhaf tarafisewgisini cok guzel belli eder
mutlu etmk icin herseyi yapaar
iki gun annmde kalayim 3 gun ozledim lutfen gel der
esyalara zarar vermesi ni de soyle acikliyor sana zarar vermemek icingenelde kavgalari ben baslatirim ve inanin tek sorun da yukarida orneklendirdiklerim ve kiskancliklarimdan bikmis
hayatini mahvediyormusum
kendime guvenim yokmus da ondan mi bu kadar kiskaniyormusum
bi care bi cozum yolu iliskimiz nereye gidiyor:KK43:(((

sorununuz tek taraflı degil o zaman
sende bir süre üç maymunu oyna görme duyma bilme
profile baktıysa görmemiş gibi davran
bakalım düzelme olacakmı

Verdiğiniz örnekte sövmeye başladı eşyaları fırlattı demissiniz. Sonraki açıklamada hakaret, küfür yok demissiniz.Yanlışmı okudum.
En güzeli ailelere yansıtmamıssınız bu yüzden daha çözülebilir. Her evde tartışma olur. Sanırım ikiniz de çok gerilmissiniz. Birbirinizin her dediği, yaptığı batıyor. Yanlış anlıyorsunuz birbirinizi ve tartışma. Birbirinizin açığını yakalamaktan vazgeçin.

Verdiğiniz örnekte sövmeye başladı eşyaları fırlattı demissiniz. Sonraki açıklamada hakaret, küfür yok demissiniz.Yanlışmı okudum.
En güzeli ailelere yansıtmamıssınız bu yüzden daha çözülebilir. Her evde tartışma olur. Sanırım ikiniz de çok gerilmissiniz. Birbirinizin her dediği, yaptığı batıyor. Yanlış anlıyorsunuz birbirinizi ve tartışma. Birbirinizin açığını yakalamaktan vazgeçin.

yo dogru okudunuz bana hitaben kufur yok su zamana kadar asla duymadim
deli gbi asik oldugum adam dan nefret ediyorum gecicek mi ? yoksa bole mi hisseticem arik !
dun aksam yine actim konuyu senin uzerine yemin ederim ki ben bakmadim o resimlere diyor ee gecmisde gozukuyor butun bayanlari hep takip etmissin diyorum gozgore gore yalan soyluyor bana iftira atiyosun diyor kabul etse bi esseklik ettim dese bu kadar canim yanmiycak calistigi ortamda 14 bayan icin de sadece 2 erkekler artik guvenemiiyorum ewe donene kadar hep bi kusku icndeyim surekli aglamakli gorucegimi bile bile takip etmeyi birakmayan adam ben yokken neler yapiyodur acaba?
beni inandirmak icin nasil olurda yemin eder ustume duyduguma mi inaniyim gordugume mi?
inan bukadar zavalli bu kadar kotu hissetmemstim hayatim boyunca
dogru yu solese inanin kalbime bu kadar perde inmezdi
napmaliyim
nasil dawranmaliyim
gormezden gel demeyin yapamiyorum
aile lere de acamiorum olay buyumesn diye
bi akil bi yardim
kotuyum hemde cokk

Eşinizin yaptığı hoş birşey değil kabul ediyorum.
Erkeklerden de bayanlardan da bunu yapanlar var. Ki burada da denmiştir eski erkek arkadaşımı sosyal paylaşımdan takip ediyorum diye misal olarak.
Doğru demiyorum bakınız.

Görmezden gelinde demiyorum. Ama sürekli yüklenirseniz aynı konu, aynı konu kavga tartışma çıkacak.
Hem kıskançlık hem güvensizlik var biraz sizde. Bunları yenemediğiniz sürece eşiniz dört dörtlükte olsa kendinize yenilirsiniz.
Olsun iş yerinde o kadar bayan düşündükçe problemi çözebiliyor musunuz. Aldatan kişi er yada geç yakalanır.
Normal davran eşine. Ki arada kontrol edeceğinden eminim.
Kendinizi ezmiş durmuşsunuz. Ezik gibi davranmayın kendinize. Bişeylerle meşgul olun. Yardımda, akılda kendinizde kendinizi boğmayın, biraz kendinizi rahat bırakın nefes alın.

ben de 9 aydır evliyim bizim de şiddetli tartışmalarımız oluyor sebepler hep sudan şeyler.. eşim çok sessiz ben de haliyle taşıyorum. tartışamamak çok kötü yaaa.. hergün kavgadan bıktım artık alışkanlık haline geldi çok üzülüyorum :KK43:(

X