- 19 Kasım 2014
- 527
- 271
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Eğer bir erkek gerçekten suçluysa ve o resim bir anlam ifade ediyorsa kendisini haklı çıkarmak için sadece bağırmayı dener halbuki ortada tartışılacak birşey yokken çünkü tedirgin olur ve bunu bastırmak için şiddetli davranır ("ben 2013 senesinin ocak ayında evlendim k.v bilirlikte yaşıyorduk 2 ay sonra hamile kaldım eşim işinden dolayı beni eskisi kadar arayamıyordu hatta hiç aramıyordu diyebilirim üstelik ona o kadar çok ihtiyacım vardıki k.v üzerime gelmesi hamileliğin verdiği hassasiyet birde eve geldiğinde hiç konuşamamak beni iyice yıpratmıştı aynaya bakmak bile gelmiyordu içimden çünki eşimi göremiyordum nasılsa gece 1 de geliyor direk uyuyor sabah 5 te kalkıp işe gidiyordu evliliğimizin 6. Ayında eşimin telefonunda bir mesaj gördüm 'EV MÜSAİT DEĞİL SÜREKLİ ARAMA' diye şaşırdım titremeye başladım beni bile arayamazken bi başkasını nasıl sürekli araya biliyordu ama yargısız infaz yapmakta istemedim sonra tekrar düşündüm evin müsait olup olmaması ancak bir bayan için geçerlidir diye o anda duştan çıktı telefonu elimden bırakıp mutfağa girdim anlamasın diye bir telaşla bir sinirle bir hırsla geldi yanıma hemen meğer mesajı gördüğümü görmüş aceleyle bırakınca açık unutmuşum 'SENİN NE BU SİNİRİN' dedi bağırarak yo sinirli değilim dedim sakin bir tavırla, şaşırdı durakladı sonra gitti yanımdan şu içip odaya gittim yatağa girdim arkamdan sarıldı hlbişey yapmadım dönermisin dedi böyle rahatım dedim ne oldu sana dedi yok bişey yorgunum dedim gülerek hee ya sen mesajımı gördün dedi yo hangi mesaj dedim sustu o gece sabaha kadar uyuyamadım işe gitmek için kalktı sarıldı tepki vermedim gittikten sonra uyudum telefonu kapattım kaynanam geldi odaya eşim beni arıyormuş aldım k.v anlamasın diye efendim dedim neden telefonun kapalı saatlerdir seni arıyorum dedi sen beni ararmıydın dedim sen gece niye uyumadın dedi cevap vermedim kapatıyorum dedim ve kapattım mesajı atan numarayı aramak için almıştım aradım karşıdan gelecek sesi o kadar merak ediyordum ki bayan mı diye ve efendim diye bir bayan sesi telefonun diğer ucundaydı hemen kapattım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ağladım saatlerce akşam amcasının oğlunun kınası vardı eşimde işini bitirip geldi gözü hep bendeydi suratında bi suçluluk ifadesi yüz vermedim hiç bi nedende söylemedim susmam onu dahada üzüyor vicdan azabı çekiniyor gözlerimle görebiliyordum bulunduğu ortamdan hemen uzaklaşmaya çalışıyordum bi gün beni yakaladı ve benim karım daha 19 yaşında ben onun güzelliğinin üzerine gül koklarmıyım dedi sustum kendi açıkladı tavırlarımın mesajdan dolayı olduğunu anlamıştı ve anlattı arkadaşının sevlisiymiş sevgilisini eşimin telefonundan aramış inanmadım ama inanmıyorum da demedim pişmanlığını gördüm çünkü halada inanmam. Eğer ben mesajı gördüğüm gece bağırıp çağırsaydım eminim döverdi bile belki hala görüşüyor olurdu ama Susup onu kendisiyle ve vicdanıyla başbaşa bırakmayı tercih ettim. Bırakmasaydım yani susmasaydım her kelimem onun Vicdanının rahatlamasına sebep olurdu ve Kahrolan yine ben olurdum.hemen orneklendireyim arkadaslar pardon:/
en son ki olayi bi ozet geceyim watsaap denen iletten bi kiz arkadasinin resmine baktigini gordum ve , neden? diye sordum daha cumlemi bitirmeden sovmeye basladi bagris cagris havada ucusan esyalar neymis efendim baktiysa bakmis ne olmus niye o kadar karisiomusum uzadi da uzadi bana karisamassin diyor