- Konu Sahibi Kirpapatyam46
Hımmmm bak gülüm ben kontrolcüyümdür.henüz sözlüyken eşime karışırdım.işine, harcamalarına vs.o da bana demişti ben hayatımda kimseye hesap vermedim, anneme bile hesap vermem diye.hemen orneklendireyim arkadaslar pardon:/
en son ki olayi bi ozet geceyim watsaap denen iletten bi kiz arkadasinin resmine baktigini gordum ve , neden? diye sordum daha cumlemi bitirmeden sovmeye basladi bagris cagris havada ucusan esyalar neymis efendim baktiysa bakmis ne olmus niye o kadar karisiomusum uzadi da uzadi bana karisamassin diyor
Ben de gayet ciddi bir şekilde ben senin eşin olacaksam , biz bir Ömür paylaşacaksak ne ben senden ne de sen benden bişey saklayacaksın.birbirimize gözü kapalı güvenmeliyiz.ve ben senin annen değilim bana hesap vereceksin.iyi düşün yapamazsan şimdiden yolumuzdan dönelim dedim.
Ve eşim söylediklerimi mantıklı buldu.şimdi öyle bi güven varki aramızda, allahım bozmasın.şimdi ben sormadan o anlatır, ne yaptı ne etti
bilirim.
Bu kuralı en baştan koymalıydın.hele ki bir bayanın resmine bakacak ve mantıklı bir açıklama yapmadan üstte çıkacak, tırmalarım yaaaaaaaaaaa insan içine çıkamaz.erkekler çocuk gibidir, keşke büyüyüp te gelseler ama nerdeee.biz eşleri olunca büyütüyoruz onları:)) eşin seni seviyor ve yuvasını düşünüyorsa onu değiştirmen kolay olur.yoksa.......