evliligimiz gozgore gore bitiyor;((((

Hımmmm bak gülüm ben kontrolcüyümdür.henüz sözlüyken eşime karışırdım.işine, harcamalarına vs.o da bana demişti ben hayatımda kimseye hesap vermedim, anneme bile hesap vermem diye.
Ben de gayet ciddi bir şekilde ben senin eşin olacaksam , biz bir Ömür paylaşacaksak ne ben senden ne de sen benden bişey saklayacaksın.birbirimize gözü kapalı güvenmeliyiz.ve ben senin annen değilim bana hesap vereceksin.iyi düşün yapamazsan şimdiden yolumuzdan dönelim dedim.
Ve eşim söylediklerimi mantıklı buldu.şimdi öyle bi güven varki aramızda, allahım bozmasın.şimdi ben sormadan o anlatır, ne yaptı ne etti
bilirim.

Bu kuralı en baştan koymalıydın.hele ki bir bayanın resmine bakacak ve mantıklı bir açıklama yapmadan üstte çıkacak, tırmalarım yaaaaaaaaaaa insan içine çıkamaz.erkekler çocuk gibidir, keşke büyüyüp te gelseler ama nerdeee.biz eşleri olunca büyütüyoruz onları:)) eşin seni seviyor ve yuvasını düşünüyorsa onu değiştirmen kolay olur.yoksa.......

Hiç şöyle bağırışmalı ihtiraslı evliliğim olmadı.
Neden bağırıyor ki? Suç bastırmaya mı çalışıyor? Diye sorarlar adama. Ama her şeyde böyle bağırıyorsa işin zor. Bence bağırdğı an şu an seninle anlaşabilecek durumda değiliz biraz sakinleşmemiz gerekiyor diyip ortamı terk edin. Dışarı çıkın mesela anında. Daha sonra geldiğinizde sakince konuşmanız gerektiğini söyleyin. Suçlarcasına değil anlamak için aklınızdan geçenleri sorup sakince tartışın. Birbirinizin sözünü kesmeyin. Ama sen de...... diye savunma yapmayın. Sadece sizin için değil bu karşı taraf için de böyle davranması gerek .ama siz başlatın bakalım sonuç ne olacak?

Boşanmıs bırı olarak sana şunu söyleyebilirim :Evlilikte tahammülün bitmesinin tek sebebi cinselliğin azalması veya bitmesidir..Eskisi gibi olmak istiyorsanız buna ağırlık vermeye calısın ..

Evliliğin ilk zamanlarında değilsiniz bence, 17 ay geçmiş. İlk aylar tartışsanız, alışamadığınız için normaldir diyeceğim ama normal değil yani. Bana karışamazsın ne demek? Gözünü oyarım öyle adamın. Normal bişeymiş gibi baktıysam baktım ne olmuş ne demek? Havada uçuşan eşyalar falan, hiç hoş değil. Ayrıl bence. Baksana arsızın teki.

Hiç şöyle bağırışmalı ihtiraslı evliliğim olmadı.
o biraz karakterle ilgili aslında. kavga etmeyi ve tartışmayı ben kötü bulmuyorum . Sonuçta mükemmel olmasa bir iletişim şekli. Buradaki başlıklara da hep şunu yazıyorum:
Tartışamadığınız insanla evlenmeyin...Çünkü İki farklı insan var. Fikirleri muhakkak belli noktalarda ayrılacak, birbirlerini benimseyene kadar garipseme sürecinde (ki bu yüzden evliliklerde ilk bir yıl zor oluyor) sürtüşmeler olacak, ve kavga etme durumu(dövüşmekten bahsetmiyorum tabi) biraz da tutkuyla ilgili. kafama takmadığım insanla kavga bile etmem ben mesela. ve psikolojik olarak da ses yükselmesinin anlaşılamama korkusundan olduğu gerçeği var. Belki evliliğinizde o korkuyu hiç hissetmediğiniz için desibel yükselmiyor olabilir

Boşanmıs bırı olarak sana şunu söyleyebilirim :Evlilikte tahammülün bitmesinin tek sebebi cinselliğin azalması veya bitmesidir..Eskisi gibi olmak istiyorsanız buna ağırlık vermeye calısın ..
tüm ayrılıklar buna bağlı olmasa da katılıyorum. cinsellik,ten uyumu, gibi şeyler eşleri birbirine daha çok bağlıyor. Bazen konuşmanın çözemediği durumu bir öpüşme çözebiliyor. "o" iletişimi yitirmemeye çalışmak çok önemli...

evet, konu sahibi eşinin küfretmediğini, şiddet olmadığını söylüyor. ama havada uçuşan eşyalardan bahsediyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

eşininin artık gözü dışarı kaymaya başlamış..hem suçlu hem güçlü..suçunu bastırmaya çalışıyor..

Evliligin 1 yili alisma sureci oldugu icin kavgalar felan normaldir ..
Ama isin icinde siddet küfür varsa bu asla normal degildir ..

evet, konu sahibi eşinin küfretmediğini, şiddet olmadığını söylüyor. ama havada uçuşan eşyalardan bahsediyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
O kısma dikkat etmedim de adam normal değil bence. Sadece şiddet gerekmez boşanmak için baksana birinin resmine bakıyor ve ne olmuş falan diyor

Hayatının odak noktasi yapmissin eşini karışma bana ediyorsa demekki çok baskı uyguluyor sun adam bunalmış, karışma sende bi sure ilgl alâka gösterme o kossun peşinden.

Ayrıca nasıl kavga bunlar komşuları rahatsiz edecek kadar şiddetli ve galiba sürekli kavga halindesiniz

ilk gunden beri beni cok sewdigini benimle ewlendigi icin kendini cok sansli hissettigini soyler durur
su sorun hep vardir ki disari cikariz gozu hep fildir fildir
bir iki face den
eski sevgililerinbaktgini yakaladim kavga gurultu kapatti facesini simdi 100 erkek 5bayan varsa rehberinde bayan arkadaslarini heptakip eder foto degistigi gibi acar bakar ama inanin birkere bi erkek arkadasinin profiline baktgini gormedim isin tuhaf tarafisewgisini cok guzel belli eder
mutlu etmk icin herseyi yapaar
iki gun annmde kalayim 3 gun ozledim lutfen gel der
esyalara zarar vermesi ni de soyle acikliyor sana zarar vermemek icingenelde kavgalari ben baslatirim ve inanin tek sorun da yukarida orneklendirdiklerim ve kiskancliklarimdan bikmis
hayatini mahvediyormusum
kendime guvenim yokmus da ondan mi bu kadar kiskaniyormusum
bi care bi cozum yolu iliskimiz nereye gidiyor(((

Bu kadar bağıracak nevar yani 17 aylık evlilik bişey değil yeni evli gibisiniz üstelik. birbirinizin tahammülünü bukadar bitirecek neyaptınız brbirinize karşı öncesinde.O kız kim acaba !!!kafasını karıştıran biri olabilirmi sorusu geldi aklıma buyüzdende bu şekilde tepki verebilir veya gerçekten bişey yoktur oylesine bakmışken devamlı sıkıp onu denetliyosanız her daim ,oda sıkılmış ve patlamış olabilir.Yani siz biraz allttan alsanız karşılık vermeseniz enazından bazı şeyleri daha iyi gözlemlersiniz.Bağrış çağrış çok oluyosa sizde allta kalmıyosunuz demekki birde karşılık veriyosanız vermemeyi deneyin belki evliliğinizi rayına oturtmak için bir şans olablir inşallah...

asla siddet
kufur
hakaret yok

ama. iste psikilojik baski yapiyor gibime geliyor
hic birseyime karisamassin
soramazsin
luzumsuz konulari dile getiremezsin falan falan;(((,,
canım ilk senede olur böle şeyler üzülme zamanla oturacak

asla siddet
kufur
hakaret yok

ama. iste psikilojik baski yapiyor gibime geliyor
hic birseyime karisamassin
soramazsin
luzumsuz konulari dile getiremezsin falan falan;(((,,

yok ya paşazade evlenmeseymiş o zaman te allahım ya

Şiddet yok küfür hakaret yok demişsiniz ama müthiş bir saygısızlık var ortada ne demek karisamazsinlar eşya firlatmalar falan komsuyu rahatsız eden sizi kimbilir ne duruma sokuyodur...
Bakın başta insan sevgiyle bazı şeyleri goremiyo hemen affedip kapatiyo ama inanin sonradan pişman olmak çok daha çaresiz bırakıyo hemen önlem alın bence...ben şu anda eşimin hicbiseyiyle ilgileniyorum ne tlfn ne bilgisayar başta çok sorun yapıyorsun hayatımdan çık bile dedi bana kiskaniyomusum bunaltiyomusum üstüne çok dusuyomusum falnlar filanlar...bi baktım gerçekten öyleyim sanki dünya onun etrafında dönüyor çok kıymetli kendisi farkında olmadan bi taraflarını kaldirmisim dışarı ciktigimizda gözler fildir fildir bişey söylerim anlamaz başta dikkat bozukluğu var zannediyordum benim dışımda her şeye dikkati kafiymis bunu da geç anladım... şimdi dışarı da ciksak işimi hallediyorum naptiginin kime baktiginin farkında bile diilim benimle ilgilenmeyen adamla bn niye ilgilenicem o rahatsız olsun bna bakiyolarmi diye bn niye onun baktiklariyla ilgileniyim ne halti varsa yesin diyorum...Sen de ilgilenme ye iç gez dolaş her şeyini paylaşma telfn kurcalama kurcalatma gerekiyorsa şifre koy kendi hayatına bak bi süre rahatsız olacaktır zamanla niye diye sorduğunda da sen böyle istedin karisamazsin bana dersin....

evde kimin patron olduğunu gösterme çabası gibi duruyor özgürlüğe veda etmekten korkuyor gibi BANA BÖYLE SORULAR SORAMAZSIN bende eşime karşı hiç hata yapmadığım halde üstelik bir bayan olarak bende ilk iki yıl böyle ani çıkışlar yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…