Evliliğime Dısardan Bakın

evin idaresi sizde olacak tek seçenek bu malesef

Sizinkine benzer bir yaşantım var ama hiçte dert etmiyorum yaşıyorum gencim sağlığım yerinde bebislerim var dünyanın en mutlusuyum.

Bende zamanında evliyken iddaa oynadığını ve bankalara bir dünya borç yaptığını öğrenmiştim.
Arkamdan iş çevirmesi ve bana yalan söylemesi çok ağırıma gitmişti ve boşanmıştım 6 aylıkta bebeğim vardı. Şimdi oğlum 8 yaşında. Pişman değilim kesinlikle.
H Hayat ne garip

sizdeki cesareti tebrik ediyorum
bebekle cok cesursunz
pişman olmamanızda cok iyi çok şükür
bende aynı sizin gibi cok yıkıldım cokkk agrıma gitti beynimden vuruldum ögrenince
bizimki birsey yapmaya kalkmıs onuda düzeltmek için sürekli saga sola dahada borca girmiş battıkca camura batmıs
ben bir hata yaptım onu düzeltmek için battım diyor ve kayıtlar incemelerim hepsi bunu dogruluyor

Süpersiniz

Aynı bizimki gibi işte... Kapatamamış bankalardan kredi çekmiş kapatmak için kapatamamış sonra başka bir bankadan çekmiş derken borçlar bir dünyaya katlanınca, küçük bir tartışmamız esnasında da ağızından kaçırınca bende olay kopmuştu. Butun bunları yaparken günlerce aylarca hiç birşey olmamış gibi nasıl davrandı yüzüme güldü bunu yediremedim kendime.
Ailemde arkamdaydı çok şükür. Bir kere yalan girdi mi ewliliğe, o büyü bozuluyor bana göre.

Çok zorda kalınca arabayı satar.
Kenarda duracağına hayatını kolaylattırır araba.

size maşalh diyorum
helal olsun diyorum
ve bunu nasıl basarıyorsunz düşüncelerinizi ögrenmek bana cok iyi gelecek
cevabınız altın degerinde benim için
Canim eşinin en koyu günlerinde yanında olmuşsun rabbim para verdiği zaman sağlıkla sinayabiliyor.Anlattığın kadarıyla kuzu gibi bir esin var.Maddi sıkıntılar senin sınavın olmuş ve ödülüne az kalmış. Bir rahatsızlık geçiren esin gözlerinin içine bakar bence seni seviyor.Sana ben özelden yazıcam benimle ilgili kısmı. Herşey güzel olucak.

tamam canım sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…