Hepinize slmlar sevgiler bayanlar
ben bugun çok duygu yüklüyüm tüm içimi size dökücegm tüm samimiyetimle sizden ricam evliliğime bir dıs gözle bakmanız ben belki içerdeyken bişey anlmıyorum kararımı ona göre verecegm
Devam yada Tamam diye
çünkü yoruldumdiğer konularımdada az cok sıkıntı maddiyaat bizim tüm konuların içeriği ana nokta bu
evlendim çocugum olduktan sonra ortaya bazı borclar cıkmaya basladı 2 yıldan sonra 9 yıllıkı evliyim 10 yıla girecegz 7 yıldır borc bitmedi esimin kredi borcları bekarken yaptıgı evliyken yaptıgı borsa iddaa borcları
bunun sonucu olark hep bir maddi sıkıntı içindeyz sona yaklastık 8.800 borc kaldı son ama adım kadar eminim çünkü hayatımı ortaya koydum herseyi takip ettim kalan bu meblag ama bendede tahhammül son noktaya geldi 35 yasındayım yıldım artık bende calısıyorm 1.5 yıldır kendime evladım için araba aldım maasımdan ona bir kurus kalmıyor ona yedirmek istemedim.kızma bakan komsuma tel fatura taksiti derken zaten benimkindende bana bişey kalmıyor yani kırk kaat geciniyorz.eşimin yaptıgı hatalar yüzünden tüm etrafımdaki herkez bizle evlenen ev aldı hepsinin arabası var ve gayet iyi bir sekilde cok sükür yasıyorlar.yani hiçbir iğnemiz yok su haytta kızım hastalansa bir kurus paramız yok borc bulup götürüyrz
yani diptayiz maddi manevi cıkıs bir türlü gözükmüyor cok bunaldım
karaktere gelince eşim yani inanaın nasıl anlatsam tıkandım
bunları yapacak bir insan degil kumarbaz degil yalancı degil bunları o yapamaz ama yaptı ama öyle biri degildir
çocugu için dagları yarar bana hep hak veriyor ona demediğim laf kalmadı herzaman yaptıklarını basına kalkdım her fırsatta hep sen sunu yaptın bunu yaptın dedim
iyi bir babadır kızıma gözü gibi bakar benim cenemi suclu oldugu için ceker
aileme saygıda kusur etmez daha birgün sesi yükselmemiştir el pence dururr kardeslerimede
bana ev işelrinde yardım eder ne dersem dinler fazla konusmyı sevmez dırdırcı degil
dısarı bizi hep götürür yalnız takılmaz sigara içmez evden işe işten eve.daha sayamadıgım iyi yönleri var...
benimki iki ucu b..lu degnek ben cok acı cektim cok maddi sıkıntı cektim bayanlar evladım için dedim evliliği sürdürdüm aramız bu borclar yüzünden böyle oldu sevgi ilşki konusunda bir sihirli degnek deyip borclar bitse hersey düzelecek sanki ama biz herseyimizi kaybettik altın lar su bu herseyi
hayatımız tek düze yıllarca sürer yılar gecti yas gecti yıldım yoruldm
sizce evliliğim nereye gidiyor dısardan bakınca ne olur söyleyin
fikirlerinz önemli ne yapmalı ne etmeli bu evlilik ne olacak![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)