- 12 Kasım 2009
- 5.761
- 4.814
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Sadece tek bir soru. Öyle biri değilse nasıl bu kadar borç birikti değil mi? Kendinizi ama öyle biri değil ama öyle biri değil diye kandırmayın bence :)ama öyle biri degildir
hayır bıraktıborç yapmaya devam ediyor mu? borsa, iddia?
aynen hislerim bu yöndeEşinizi seviyor musunuz? Bu evliliğe inancınız var mı? Şimdi borcunuz olmasaydı nasıl hissedersiniz? Bu soruların cevabı önemli
Benim anladığım kadarıyla siz bu borç sıfırlanınca tamam mı devam mı kararını vermeye niyetlisiniz. Bencede doğru olan bu. Eğer bitmeden tekrar borç yaparsa yolunuza bakarsınız. Zor bu durumlar. Allah yardımcınız olsun. Eşinize Allah fikire versin.
bizim artık hiçbişeyimz olmaz herseyimizi kaybettik diye umutsuzluga kapılınca koca moca gözüm görmüyor umutsuzluk cok kötü biliyorm hersey para degil ama parasız haytta anlamsız öyle bir devirdeyz cok bozuk para evde aradım ekmek almak içinBu kadar borca katlanıp, tam bitecekken ayrılmak çok saçma değil mi. Eşiniz size karşı iyiymiş, maddiyat dışında bir sıkıntınız yokmuş. Herşey para bul değil. Borcunuz bittikten sonra sizinde eviniz arabanız olur. takılmayın bunlara, az kaldı sabredin
bizim artık hiçbişeyimz olmaz herseyimizi kaybettik diye umutsuzluga kapılınca koca moca gözüm görmüyor umutsuzluk cok kötü biliyorm hersey para degil ama parasız haytta anlamsız öyle bir devirdeyz cok bozuk para evde aradım ekmek almak için
onun insanlığını cok seviyorumEsinizi seviyor musunuz? Bunu kendinize sordunuz mu hic.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?