- 6 Nisan 2023
- 949
- -44
- 26
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Yardım edilecek bir şey yok ki,boşanın.Keşke o mesajları ilk yakaladığıniz anda harekete geçseydiniz ama geç kalmış değilsiniz.Hemen konuya girmek istiyorum kızlar. Bu açmış olduğum 2. Konu bu sayfada. 1.5 senelik evliyim söylemiştim. Eşimle hayallerimiz çok farklı. Eşimin kendi dükkanı var ufak bir pastanesi var ve ikimiz çalışıyoruz. O malları yapıyor bende tezgahta duruyorum. Eleman parası vermemiş oluyoruz böylelikle. Ama bende para almıyorum. Bana da vermiyor, kırk yılda bir öyle verirse veriyor. Evet evine bakan bir erkek bi şeyimi eksik etmiyor ama ben her zaman her şey isteyemiyorum maddi anlamda Özgür olmadığım icin. Yani resmen çalışıyorum ama kendi param yok. Onun icin çok fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum ama hakettiğim şeyleri eşimden göremedim tam tersi evlendiğim günden beri problemlerle savaşıyorum. Mesela eski sevgilisiyle konuşmalarını dahi yakalamıştım ama bana hep kendini aklayacak şeyler söyledi kapattırdı konuyu bende hep alttan aldım bir daha yapmaz diye ama sosyal medyada başka mesajlarını da yakaladım tanımadığı kızlara mrb yazmıştı gibi gibi.. böyle uzar gider bu konu arkadaşlar. Ve hayat tarzlarımız cok farklı ben gezmeyi eğlenmeyi sevdiklerimle vakit geçirmeyi seven biriyim o pek sevmez hep düşünceli bir yapısı var hep para düşünür. Hayalleri hep işini geliştirmek falan benim öyle değilll nolur kızlar helppp
Yardım edilecek bir şey yok ki,boşanın.Keşke o mesajları ilk yakaladığıniz anda harekete geçseydiniz ama geç kalmış değilsiniz.
Korkuyorum bu süreçten ama böyle de hayat geçmez cok farklıyız çokYardım edilecek bir şey yok ki,boşanın.Keşke o mesajları ilk yakaladığıniz anda harekete geçseydiniz ama geç kalmış değilsiniz.
.
Korkacak bir şey yok,sevgi de yok sanırım.Çocukta yoksa çok kolay olur.Korkuyorum bu süreçten ama böyle de hayat geçmez cok farklıyız çok
Çocuk yok şükür ki. Eşimin narsist olduğu kanısına vardım araştırmalarım sonucu. Boşanınca beni rahatsız etmesinden korkuyorum aslında. Sevmiyorum artık evetKorkacak bir şey yok,sevgi de yok sanırım.Çocukta yoksa çok kolay olur.
Ömür boyu telefon biziklayarak yaşamazsınız.Adam sadakatsiz birisi ve hiçbir zaman düzelmeyecek.Böyle düşünün,yolverin gitsin.Bir şey yapamaz.Çocuk yok şükür ki. Eşimin narsist olduğu kanısına vardım araştırmalarım sonucu. Boşanınca beni rahatsız etmesinden korkuyorum aslında. Sevmiyorum artık evet
Bazen ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. Ama kesinlikle abartmıyorum dimi? Bazen öyle bir konuşuyor ki tartışırken ben büyütüyorum gibi hissediyorum ama çok şey yaşattı bana çok.Ömür boyu telefon biziklayarak yaşamazsınız.Adam sadakatsiz birisi ve hiçbir zaman düzelmeyecek.Böyle düşünün,yolverin gitsin.Bir şey yapamaz.
İlla ki beni gerçek anlamda aldatması gerekmiyor sonuçta sosyal medyadan yaptıkları da aldatma yani. Değil mi?Hayata bakış açınız farklı belli.
Adam evliyken gözü dışarıda, evlilikte saygı ve sadakat yoksa sevgi aşk gibi kavramlarda olmaz.
Bir ömür boyu bunu hakkettiğinizi düşünüyorsanız susup rol yapacaksınız.
Durum tam tersi olsa sizin bir kişi ile merhabalar tarzı mesajınızı yakalasa ortalığı yıkar namus meselesi yapardı.İlla ki beni gerçek anlamda aldatması gerekmiyor sonuçta sosyal medyadan yaptıkları da aldatma yani. Değil mi?
Niye abartasıniz?Herif sadakatsiz işte,tamam bitti.En büyük boşanma sebeplerinden biri.Bazen ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. Ama kesinlikle abartmıyorum dimi? Bazen öyle bir konuşuyor ki tartışırken ben büyütüyorum gibi hissediyorum ama çok şey yaşattı bana çok.
Niye abartasıniz?Herif sadakatsiz işte,tamam bitti.En büyük boşanma sebeplerinden biri
Haklısınız. Bu cesareti nasıl toplayacağım esas konu bu benim icin.Niye abartasıniz?Herif sadakatsiz işte,tamam bitti.En büyük boşanma sebeplerinden biri.
Kesinlikle. Ama şu an durup dururken eskileri açıp boşanalım dediğimde kabul etmez ne alaka niye eskileri açıyorsun derse? Ne yapacağımDurum tam tersi olsa sizin bir kişi ile merhabalar tarzı mesajınızı yakalasa ortalığı yıkar namus meselesi yapardı.
Sosyal medya üzerinden de yaptığı aldatma sayılır.
Öncelikle maddi gücü elinize almak ile ilgili bir çaba gösterin.Kesinlikle. Ama şu an durup dururken eskileri açıp boşanalım dediğimde kabul etmez ne alaka niye eskileri açıyorsun derse? Ne yapacağım
sigortanızı yatırıyor mu ? Maaş değil de haftalık bir para ayırın kendinize. Herşeyden de önemlisi çok özür dileyerek söylüyorum paradan da hayalden de sıyrılıp sizi aldatmaya meyilli (ki daha önce yapmış ve affedilmis ) bir adama hayatınızı çok da feda etmeyin. Karşılık aldığı ilk kişi için vazgececegi siz olacaksınız.Hemen konuya girmek istiyorum kızlar. Bu açmış olduğum 2. Konu bu sayfada. 1.5 senelik evliyim söylemiştim. Eşimle hayallerimiz çok farklı. Eşimin kendi dükkanı var ufak bir pastanesi var ve ikimiz çalışıyoruz. O malları yapıyor bende tezgahta duruyorum. Eleman parası vermemiş oluyoruz böylelikle. Ama bende para almıyorum. Bana da vermiyor, kırk yılda bir öyle verirse veriyor. Evet evine bakan bir erkek bi şeyimi eksik etmiyor ama ben her zaman her şey isteyemiyorum maddi anlamda Özgür olmadığım icin. Yani resmen çalışıyorum ama kendi param yok. Onun icin çok fedakarlıklar yaptım ve yapıyorum ama hakettiğim şeyleri eşimden göremedim tam tersi evlendiğim günden beri problemlerle savaşıyorum. Mesela eski sevgilisiyle konuşmalarını dahi yakalamıştım ama bana hep kendini aklayacak şeyler söyledi kapattırdı konuyu bende hep alttan aldım bir daha yapmaz diye ama sosyal medyada başka mesajlarını da yakaladım tanımadığı kızlara mrb yazmıştı gibi gibi.. böyle uzar gider bu konu arkadaşlar. Ve hayat tarzlarımız cok farklı ben gezmeyi eğlenmeyi sevdiklerimle vakit geçirmeyi seven biriyim o pek sevmez hep düşünceli bir yapısı var hep para düşünür. Hayalleri hep işini geliştirmek falan benim öyle değilll nolur kızlar helppp