göz atınca görünüyormu
[/QUOTE]nerden bakacağım o konuya anlamadım
2 gün önce vajinismusu yenen bir kadın olarak size şu tavsiyede bulunacağım;
1. Jinekoloğa gidin, vajina bölgenizde fiziksel bir sorun olmadığını öğrenin,
2. Eğer fiziksel bir sorunun yoksa ki bunu zaten doktor size söyler, siz vajinismussunuz.
3. Eğer vajinismussanız maddi durumunuz iyiyse bir psikoloğa gidip tedavi olun,
4. Maddi durumunuz iyi değilse ya da psikoloğa ayıracak vaktiniz yoksa bu sitedeki jinekoloji bölümüne girin "vajinismus" topiğine girin ve yazılanları okuyun, oradaki egzersizleri uygulayıp bu illeti yenin, aynen bizlerin yaptığı gibi
canım eşinin bir dediğine katılıyorum. azcık dişini sıksan olcak dıyormuşya.... bizimde ilk gecemız kolay gecmedi. tabıkı canım yandı. ama ille olsun ıstıyodum bir daha bu sorunu cekmemek için. canım yansada itmedim eşimi ve çok şukur oldu
sende biraz gayret et ve bir daha boyle canının yanmayacağını düşün. umarım eşinde anlayışlı davranır ve kısa surede cözersiniz bu durumu
teşekkür ederim canım herkesin o malüm bölge küçük dimi sizlerdede aynı yani ben küçük ya girmez sanıyorum galiba
benim parmagını skmayı denemişti ilk o bile girmiyordu, sandım ki bir şey var ve girişi engelliyor. sonra yapmıycam, deniyorum, sen dur deyince durucam falan dedi. deneyiş o deneyişhızla oldu bitti, canım çok yandı, kızdım ama sorunu da atlatmış olduk.
kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir
doktora açmaya dahi çekiniyorum eşime bile utnaçtan daha yeni yeni açtım kızlar anlayın beni
kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir
varmı bi gelişme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?