evliliğim tehlikede

2 gün önce vajinismusu yenen bir kadın olarak size şu tavsiyede bulunacağım;

1. Jinekoloğa gidin, vajina bölgenizde fiziksel bir sorun olmadığını öğrenin,
2. Eğer fiziksel bir sorunun yoksa ki bunu zaten doktor size söyler, siz vajinismussunuz.
3. Eğer vajinismussanız maddi durumunuz iyiyse bir psikoloğa gidip tedavi olun,
4. Maddi durumunuz iyi değilse ya da psikoloğa ayıracak vaktiniz yoksa bu sitedeki jinekoloji bölümüne girin "vajinismus" topiğine girin ve yazılanları okuyun, oradaki egzersizleri uygulayıp bu illeti yenin, aynen bizlerin yaptığı gibi

sanırım eşin sabırsızlanıyor kendince haklı olabilir sana kızmaktax hiç hakkı olmasa da. ondan habersiz git doktora kendi kendine kurma aklında daha beter olursun ilk zamanlar aslında normal sayılabilir korkman kasılman ama zamanla gözünde büyüküp vajinusmus yoksa bile kendi kendine bende yara var vajinusmus var diye daha beter olabilirsin doktora git en iyisi bu olur senin için ayrıca korkulacak hiçbir şey yok hemde hiç yani :)

kistiniz olabilir. ya da mantar,vajina bölgesinde enfeksiyon vs. yani önce tıbbi sorunları araştırın bir jinekologda. sadece psikolojikse ona göre tedavi olabilirsiniz. umarım kısa zamanda geçer

canım sağol seninki nasıl oluyordu anlatabilirmisin bana benziyormu, jinekolpgtan da utanıyorum ben eşimede yeni yeni açtım

canım eşinin bir dediğine katılıyorum. azcık dişini sıksan olcak dıyormuşya.... bizimde ilk gecemız kolay gecmedi. tabıkı canım yandı. ama ille olsun ıstıyodum bir daha bu sorunu cekmemek için. canım yansada itmedim eşimi ve çok şukur oldu
sende biraz gayret et ve bir daha boyle canının yanmayacağını düşün. umarım eşinde anlayışlı davranır ve kısa surede cözersiniz bu durumu

teşekkür ederim canım herkesin o malüm bölge küçük dimi sizlerdede aynı yani ben küçük ya girmez sanıyorum galiba

canım önce bu kanıyı kafandan silmen gerekecek o bölge küçük değil oradan bebek çıkıyor. orasını akordeon gibi düşün genişlemeye müsait. ağer tahriş oluyorsa eşin senin ıslanmana yetecek süreyi sana vermiyordur. ön sevişmeyi biraz daha uzatmanızı öneririm senin zihinsel olarak hazır olmanın yanısıra fiziksel olarakda birleşmeye hazır olman gerekli.

teşekkür ederim canım herkesin o malüm bölge küçük dimi sizlerdede aynı yani ben küçük ya girmez sanıyorum galiba

benim parmagını skmayı denemişti ilk o bile girmiyordu, sandım ki bir şey var ve girişi engelliyor. sonra yapmıycam, deniyorum, sen dur deyince durucam falan dedi. deneyiş o deneyiş hızla oldu bitti, canım çok yandı, kızdım ama sorunu da atlatmış olduk.

:))) canım benimkide aynı parmak denetmiyomki, benimki ilkinde birden bi giriş yaptı galiba tamda anlayamdım tabi .( o yok girmedi desede) benden o ilkinde sert olduğu için baya bir kan geldi korkum ondan da olabilir bu arada böyle aynı şeyelri yaşayanlarla konuşunca rahatlama oluyor bende ondan soruyorum :))

hadi kızlar yorumlarınızı bekliyorum, ne kadar yorum o kadar cesaret :))

doktora açmaya dahi çekiniyorum eşime bile utnaçtan daha yeni yeni açtım kızlar anlayın beni

su bazlı kayganlaştırıcı jeller var ben de kullanıyorum her eczanede bulabilirsin. girişi kolaylaştırır tabi fiziksel bir sorunun varsa o ayrı tabi. ama eşime zor açtım doktora hiç açamam dersen sen daha çookk beklersin ilk geceni((

canım gecmiş olsun zor bi durum kendini kasıyosan kanama ondan oluyodr zorlandıkça tahriş oluyodur orası eşinle birlikte olmdn önce beyninde düşün hayalini kur rahatlat kendini kocanı seviyosan bu iş hiçte zor degiliki ay uzun bi süre sanada yazık eşinede sen bu olayı ne kdr çok ertelersen birlikte olmanız okadar zorlaşır ve zaman alır rahat bırak kendini o acı anlık bi acı oluck unutucksn sonra acı çektigini bi kere oldumu gerisi gelir zaten ön sevişme yapmıyosun sen rahatlmıyosan onun çok büyük etkidi var kendine güven hersey olup biter ve sonra bu kadar neden korkmuşum diye gülersin cnm sıkma canını

canım bende yeni evliyim bizimde zor oldu psikiyatr bi arkadaşla konuştuk kendini rahatlatamıyosan şunu dene biraz komik gelebilir ama biz böyle yaptık ben çok kasıyodum çünkü vajinanın girişine penisi denk getirip öylece bekliceksiniz hem sen kendini rahatlatmaya çalışıcaksın o esnada ama git gel falan yapmıcak hiç bi süre öylece durun sonra kendiliğinden olucak zaten kuru ise krem kullanın görev edin eğer rahatlayamıyosan yapıcak bişey yok ben senii çok iyi anlıyorum ama kendine güven ve eşini nekadar sevdiğini düşün gerisi gellicek :) kolay gelsiinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…