How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

evliliğim tehlikede

arkadaşım burdakiler doktor değil nerden bilsinler.
ben doktor olduğum halde şudur budur diyemem.
jinekoloğa git ve muayene ol.
smear filan da aldır.
ayrıca eşin de öküzmüş kusura bakma
rahatlatacağı yerde suç atıyor bir de.
madem o kadar iyiymiş senin acı çekmemen ve ilişkinin rahat olabilmesi için ıslanman gerektiğini biliyordur herhalde, sen keyif al ki ıslanasın di mi?
o senin keyfini yerine getirsin sen de acı çekme.
adam hem keyif alacak hem seni suçlayacak, sen hem acı çekeceksin hem hiçbir şey anlamayacaksın yok öyle!

snowflake sana yardımcı olabılır. o topıkte sela, althea, ocean var mesela. benım tanıdıgım kısılerden. doktor tavsoyesınde de bulunurlar. herhangı bır anatomık sorunun yoksa, mesela asırı kalın degılse zarın, onlar sana egzersız sayesınde gevsemeyı ogretırler ve rahat beraberlık yasayabılırsın bu sekılde. ustte lınk vermıs arkadas. oraya tıklarmısın lutfen

yara falan yoktur guzelım. kendını korkutma oyle. doldurma kendını
o kadar korkulacak can acıtıcak bısey degıl, cocukluktan berı bız oyle korkutulduk dıye bılınc altımızda canımızın ne kadar yanıcagını dusunuyoruz kasılıyoruz.
ölmiceksın yani acıdan korkma. bıraz cesaretlı ol. eşin haklı aslında 2 dk sıksan dişini biticek :) ama o da öküz gıbı soylenmez yani :)
olayı tam hatırlamıorum ama hatırladıgım kadarıyla anlatıyım. bi adam yanlıslıkla etlerın tutuldugu buzdolabı gıbıbıseyde kilitli kalmış. adam; burda donarak ölücem dıye kendı kendını ınandırmıs ve ölmüş. oysa soguk falan degılmıs fişi çekiliymiş o kaldıgı seyın.
ınsna dusunce gucuyle ucabılıyor bıle sen bı gerdegı atlatamıcaksın tatlım. canının yanıcagını degıl, sonrası dusun, senı nasıl bı zevkın bekledıgını dusun... sabah cokrahatlamıs uyanıcaksın :)

eşine çok kızdım sanki sen bu işi yıllardır yapıyormuşsun gibi öküz adam :19: hem senin canın yanıyor onun değil ama erkek işte umrunda mı? hemen doktora gitmelisin kendin çözemezsin bu sorunu. her seferinde daha da gerilirsin canın yanar.

kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir

canımm bende 2 bucuk aylık evlıyım ve bende 1 hafta oncesıne kadar aynı sorunla karsı karsıyaydım kı bu adam benım yıllarca sevgılım sonra nısanlımdı ama her denememizde ben kasılıyordum. kocamı cok asık olmama ve hatta onu arzulamama ragmen bole oldu. sonra gezınırken arkadaslarında dediği gibi vajınus bolumunu okudum sela1 den yardım aldım ve suan bir sorunum kalmadı. orayı taki et derim.

Yahu on defa ön sevişmeniz kaç defa sürüyor diye sormuşsun. E be kadın kocan yarım saat sevişse sanki sorunun çözülecek mi? Belli ki bir problem var ki canın acıyor. Bekleyelim geçsinlik bir olay yok anlasana. Vakit kaybetmeden doktora git, o bulsun çaresini. Hiç birimiz jinekolog değiliz, ha ayrıca olsak bile görmeden nasıl teşhis koyalım:6:

Eşine uyup doktora gitmemekte ısrar edersen yapamamaya da devam edeceksiniz. Eşin de daha çok kızacak haberin ola.

canımm bende 2 bucuk aylık evlıyım ve bende 1 hafta oncesıne kadar aynı sorunla karsı karsıyaydım kı bu adam benım yıllarca sevgılım sonra nısanlımdı ama her denememizde ben kasılıyordum. kocamı cok asık olmama ve hatta onu arzulamama ragmen bole oldu. sonra gezınırken arkadaslarında dediği gibi vajınus bolumunu okudum sela1 den yardım aldım ve suan bir sorunum kalmadı. orayı taki et derim.
canım lütfen yardım et linkini at lütfen

yara falan yoktur guzelım. kendını korkutma oyle. doldurma kendını
o kadar korkulacak can acıtıcak bısey degıl, cocukluktan berı bız oyle korkutulduk dıye bılınc altımızda canımızın ne kadar yanıcagını dusunuyoruz kasılıyoruz.
ölmiceksın yani acıdan korkma. bıraz cesaretlı ol. eşin haklı aslında 2 dk sıksan dişini biticek :) ama o da öküz gıbı soylenmez yani :)
olayı tam hatırlamıorum ama hatırladıgım kadarıyla anlatıyım. bi adam yanlıslıkla etlerın tutuldugu buzdolabı gıbıbıseyde kilitli kalmış. adam; burda donarak ölücem dıye kendı kendını ınandırmıs ve ölmüş. oysa soguk falan degılmıs fişi çekiliymiş o kaldıgı seyın.
ınsna dusunce gucuyle ucabılıyor bıle sen bı gerdegı atlatamıcaksın tatlım. canının yanıcagını degıl, sonrası dusun, senı nasıl bı zevkın bekledıgını dusun... sabah cokrahatlamıs uyanıcaksın :)

canımsın içimi rahatlattın sağolasın

Ben de ılk zamanlarda böyle oluyordum canım kanamıyordu ama kasılıp gerı cekılıyordum
o yuzden bunlar normal seyler kas gevsetıcı veya bır ıckıyle rahatlayıp deneyebılırsın
ya da dr a gıdıp sorabılırsın ..Mesela dogum yaptıgım halde,dun smear testı ıcın gıttıgımde
kasılmıstım ve kulodumda kan vardı bayagı :(( Yanı dr gösterebılırsın vajınusmus da olabılır,
senın kanalın dar da olabılır ..

ilişki sırasında ıslanmadan deniyorsa eşiniz yani acele ediyorsa acır tabiki, ıslak olması şart, eczane yada marketlerden jel alabilirsiniz marka farkedermi bilemem, bebek yağıda olabilir biraz vıcık vıcık oluyo ama artık hangisini bulursan, ıslanmıyorsa kendiliğinden bunlar iyi gelecektir en azından acıyı azaltır, kendini kastığın zaman kadında olsan acı çekersin kızlık zarı acımaz normalde acıyan ordaki kaslar kasıldığında birinin zorla içeri girmesidir, kaslar gevşekken acı çekmezsin tabi başka bir rahatsızlığın yoksa, bütün bu rahatlama ve yağ, jele rağmen çok acı yaşıyorsan o zaman doktora gitmen gerekir, ön sevişme senin ıslandığın an bitebilir ama devam da edebilir eşinizin ve sizin isteğinize bağlı, kendinizi bunu yapmak için zorlamayın zevk alacağını düşünerek yapın, bir de müzik de çok etkili olabilir romantik bir şarkı açın eşinizde sakinleşsin sizde.

kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir

iyide cnm bu normal 2 aydır 3 kere denemişsiniz bnmde ilk gecemde çok kanamam oldu olmasına rağmen iyice açılsın die devam ettik 3,4 gün oldu ilişkimizde ama bitti sonuçta hep olmaz kasma kendini bikerede olsun bitsin korkarak daha kötü olur canın daha çok yanar

iki ayda 3 kez çok az.

Rahatsız olabilecekler okumasın biraz açık bir dil kullandım.
vajinismus vs olduğuna kendini inandırmadan önce şunları dene;

1) su bazlı kayganlaştırıcı al ve kullan.
2) ön sevişmeyi uzun tut.
3) iyice ıslandığına emin olmadan deneme.
4) Birleşme denemesi sırasında bir yandan klitorisini uyarmaya devam et.
5) Olsun da bitsin diye düşün. Çünkü olacak ve bitecek.

Ayrıca sadece ilk sefer değil ilk bir kaç sefer acılı olabilir hazırlıklı ol.

ilişki sırasında ıslanmadan deniyorsa eşiniz yani acele ediyorsa acır tabiki, ıslak olması şart, eczane yada marketlerden jel alabilirsiniz marka farkedermi bilemem, bebek yağıda olabilir biraz vıcık vıcık oluyo ama artık hangisini bulursan, ıslanmıyorsa kendiliğinden bunlar iyi gelecektir en azından acıyı azaltır, kendini kastığın zaman kadında olsan acı çekersin kızlık zarı acımaz normalde acıyan ordaki kaslar kasıldığında birinin zorla içeri girmesidir, kaslar gevşekken acı çekmezsin tabi başka bir rahatsızlığın yoksa, bütün bu rahatlama ve yağ, jele rağmen çok acı yaşıyorsan o zaman doktora gitmen gerekir, ön sevişme senin ıslandığın an bitebilir ama devam da edebilir eşinizin ve sizin isteğinize bağlı, kendinizi bunu yapmak için zorlamayın zevk alacağını düşünerek yapın, bir de müzik de çok etkili olabilir romantik bir şarkı açın eşinizde sakinleşsin sizde.

kesinlikle bebek yağı vs kullanmayın :20: :20:
su bazlı kayganlaştırıcı alın.

benimde kanamam çok oldu, ilk ilişkimizde de ikincisinde de aynı derecede kanadı, hatta 1 hafta azar azar kanamalarım oldu iç çamaşırımı kirletecek kadar, sanırım fizyolojik yapımızla ilgili, esnek zar olabildiği gibi kalın zar da var, ben vajinismus olduğunu düşünmüyorum, sen eşinden çekiniyosun ya olmazsa ya bana kızarsa diye kasıyosun kendini, bu kasılmayıda korku olarak algılıyosun, eşin biraz odun kusura bakma, insan ister istemez geriliyo tabiki ben 9 senelik sevgilimle evlendim ona rağmen gerildim

peki size bende yara olabilirmi ama yara da olsa ilk giriştemi olur ooof kafam çok karışık uyku bile uyuyamıyorum
cnm bılmıyorum yara olabılırmı ama mutlaka kadın dogum doktoruna gıt...ve gıtmeden sakın jel kullanma yada farklı bırsey yapma vakıt kaybetme eger bır sorunun yoksa tamamen psıkolojıkse ve o acıyı kendı beynınde yaratıyorsan kısa egzersızle cozebılırsın...ben vajınısmusus uzun yıllar yasadıgım ıcın senınle boyle konusabılıyorum..umarım bıran once hersey yoluna gırer sakın ıhmal etme...

o kadar sordular neden doktora gitmiyorsun diye
cevap vermedin
neden gitmiyorsun sahi?

eger gercekten oyle bir derdin varsa
esinin seni suclamasida normal degil
korkan bir kadinla hemencik hal edilmez bu tur seyler

Back