peki size bende yara olabilirmi ama yara da olsa ilk giriştemi olur ooof kafam çok karışık uyku bile uyuyamıyorum
nerden bakacağım o konuya anlamadım
kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir
canım lütfen yardım et linkini at lütfencanımm bende 2 bucuk aylık evlıyım ve bende 1 hafta oncesıne kadar aynı sorunla karsı karsıyaydım kı bu adam benım yıllarca sevgılım sonra nısanlımdı ama her denememizde ben kasılıyordum. kocamı cok asık olmama ve hatta onu arzulamama ragmen bole oldu. sonra gezınırken arkadaslarında dediği gibi vajınus bolumunu okudum sela1 den yardım aldım ve suan bir sorunum kalmadı. orayı taki et derim.
yara falan yoktur guzelım. kendını korkutma oyle. doldurma kendını
o kadar korkulacak can acıtıcak bısey degıl, cocukluktan berı bız oyle korkutulduk dıye bılınc altımızda canımızın ne kadar yanıcagını dusunuyoruz kasılıyoruz.
ölmiceksın yani acıdan korkma. bıraz cesaretlı ol. eşin haklı aslında 2 dk sıksan dişini biticek :) ama o da öküz gıbı soylenmez yani :)
olayı tam hatırlamıorum ama hatırladıgım kadarıyla anlatıyım. bi adam yanlıslıkla etlerın tutuldugu buzdolabı gıbıbıseyde kilitli kalmış. adam; burda donarak ölücem dıye kendı kendını ınandırmıs ve ölmüş. oysa soguk falan degılmıs fişi çekiliymiş o kaldıgı seyın.
ınsna dusunce gucuyle ucabılıyor bıle sen bı gerdegı atlatamıcaksın tatlım. canının yanıcagını degıl, sonrası dusun, senı nasıl bı zevkın bekledıgını dusun... sabah cokrahatlamıs uyanıcaksın :)
canım lütfen yardım et linkini at lütfen
kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir
ilişki sırasında ıslanmadan deniyorsa eşiniz yani acele ediyorsa acır tabiki, ıslak olması şart, eczane yada marketlerden jel alabilirsiniz marka farkedermi bilemem, bebek yağıda olabilir biraz vıcık vıcık oluyo ama artık hangisini bulursan, ıslanmıyorsa kendiliğinden bunlar iyi gelecektir en azından acıyı azaltır, kendini kastığın zaman kadında olsan acı çekersin kızlık zarı acımaz normalde acıyan ordaki kaslar kasıldığında birinin zorla içeri girmesidir, kaslar gevşekken acı çekmezsin tabi başka bir rahatsızlığın yoksa, bütün bu rahatlama ve yağ, jele rağmen çok acı yaşıyorsan o zaman doktora gitmen gerekir, ön sevişme senin ıslandığın an bitebilir ama devam da edebilir eşinizin ve sizin isteğinize bağlı, kendinizi bunu yapmak için zorlamayın zevk alacağını düşünerek yapın, bir de müzik de çok etkili olabilir romantik bir şarkı açın eşinizde sakinleşsin sizde.
cnm bılmıyorum yara olabılırmı ama mutlaka kadın dogum doktoruna gıt...ve gıtmeden sakın jel kullanma yada farklı bırsey yapma vakıt kaybetme eger bır sorunun yoksa tamamen psıkolojıkse ve o acıyı kendı beynınde yaratıyorsan kısa egzersızle cozebılırsın...ben vajınısmusus uzun yıllar yasadıgım ıcın senınle boyle konusabılıyorum..umarım bıran once hersey yoluna gırer sakın ıhmal etme...peki size bende yara olabilirmi ama yara da olsa ilk giriştemi olur ooof kafam çok karışık uyku bile uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?