How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

evliliğim tehlikede

saskinim

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2012
23
0
16
İstanbul
kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir

ne olduğunu burdan nasıl bilebiliriz ki :26:

vajinusmusla ilgili konu var istersen bi gözat oraya :40:

Tahriş ediyor olabilirsin..
Ama buradan sorma bence gidip bir uzmana görün.. Ne kadar sağlıklı bir yorum yapabiliriz ki..

kızlar merhaba lütfen yardım edin 2 aylık eviliyim eşimle tam olarak cinselliğimizi yaşayamadık. Üç kere denedik kanamam oldu oda bi anlam veremedi çok korkuyorum lütfen yardımcı olun. Şöyle anlatayım eşim tam yapacakken canım çok yanıyor ve kendimi çekiyorum ve kan geliyor bu kanın ve acının sebebi ne olabilir

Arkadaşlarımın yaşadığı bir sorun kimisi 2-3 senede çözebildi kimisi çok kastığı ve korktuğu için problem olmadığı halde acıyor doktora gitmek zorundasın canım madem eşinde çok anlayışlı değil buralarda vakit harcama derim ben.

vajınısmus konusuna bakın lutfen. orda benzer durumda olan kısıler oluyor. cok bılgılı ordakı arkadaslar. yakın arkadaslarım var o konudan. cok yakından yardımcı olurlar sıze.

cnm once mutlaka bır kadın dogum doktoruna gıt canının yandıgını ve kanaman oldugunu soyluyorsun fızyolojık bır problem olabılır...eger degılse vajınısmus topıgınde yapılan egzersızler sayensınde yenmen cok kolay lutfen sakın uzatma onemse ılgılen en yakın zmanda doktora gıt gerısı kolay allahın ıznıyle

cnm once mutlaka bır kadın dogum doktoruna gıt canının yandıgını ve kanaman oldugunu soyluyorsun fızyolojık bır problem olabılır...eger degılse vajınısmus topıgınde yapılan egzersızler sayensınde yenmen cok kolay lutfen sakın uzatma onemse ılgılen en yakın zmanda doktora gıt gerısı kolay allahın ıznıyle

peki size bende yara olabilirmi ama yara da olsa ilk giriştemi olur ooof kafam çok karışık uyku bile uyuyamıyorum

Back