- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
merhaba yardımınıza ihtiyacım var mail adresinizi verirmisiniz.Evet bende tam 3 haftada Saygin beyle sorunumu gecen hafta cozdum okadar iyi ve isini bilen bir doktorki artik icim cok rahat iyiki Saygin beyi tercih etmisim. herkese tavsiye ediyorum hic supheniz olmasin saygin beye ve mine ablaya sonsuz tesekkurler
merhaba hala forumdaysanız yardımıza ihtiyacım var bilgi almak istiyorum mail adresi verirmisinizHerkese merhaba....Öncelikle şunu belirtmeliyim ki kesinlikle hiç düşünmeyin ve gidin.Ben 4,5 yıl bu sorunla uğraştım...Ailemdeki herkesten sakladım...en sonunda kardeşimin eşiyle paylaştım o da bir arkadaşının Saygın Beye giderek çözdüğünü söyledi.Arayıp hemen randevu aldım...Saygın Bey benim gittiğim 8 yada 9.doktor bu arada.ilk randevu ön görüşme olarak geçti. Bu arada ben Vanda yaşıyorum.1ay sonrasına seanslar için randevu aldım...Tedavinin ilk günü korkuyordum çok tedirgindim ama o kadar güzel geçti ki seanstan çıktığımda bitti dedim ya ohhhh bitti bu dert..Gerçekten kafamda bitmişti çünkü 2,3,4 derken seansları başarıyla yaptım ve Vana döndüm sonuç mu BİTTİİİİİİ Evet 4,5 yıllık kabus bitti ....Arkadaşlar ben psikoloğada gittim psikiyatrada... hatta sakinleştirici ilaç kullandım... Ama bence kesinlikle gidin gerçekten kesin sonuç....
merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın
Merhabalar Güncel ucret hakkinda bilginiz var mi acaba ?bnm sorunum farkli boyutta hamileyim ama vajinismusumben gittim arkadasim 1.5 ayda sorunum cozuldu ,kendisi cok iyi bir insan ve cok basarilu bir dr ..bence kesinlikle gitmelisiniz sorununuz %100 cozulecektir bosuna vakit kaybedip caninizi skmayin
Mrhba yenmenize çok sevindim ne mutlu ben doğum yaptığım halde hala vajinismusum. Tedavi yöntemi ve fiyat hakkında bana bilgilendirme yapabilir misiniz ozelden eşim niz saygın beye gidexektik ama eşim byan doktor istiyor .oyuzden dikkatimi çekti geri dönüş yaparsanız sevinirimMerhaba, Ben bu hastalığı çok şükür ki yendim ancak her ikisiyle de değil. yeşim yerçok ile 3 seansda yendim. ama öncesinde saygın beyle görüşmeye gitmiştimm. basitçe kendisiyle ilgili izlenimlerimden bahsetmek isterim. öncelikle 10 seanslık psikolojik tedavi ve parmak egzersizleriyle biryere varamayınca başka bir psikologa daha gittim. onunla da ilerleyemeyeceğimi, anladım ve araştırmalarım sonucu saygın beyi buldum. okuduklarım sayesinde okadar ikna oldum ki. tek çarenin kendisi olduğuna emin gibiydim. ta ki ilk görüşmeye gidene kadar. bizi karşılayan asistan hanım çok tatlı bir insandı. beni mutfak bölümüne aldı orada diğer hastalarla tanıştım muhabbet ettim, dertleştim. buraya kadar herşey harikaydı. ta ki saygın beyin odasına girene kadar. bu kadar ikna olarak gitmiş biri olarak bu kadar inanmayarak çıkacağımı asla tahmin edemezdim. tavrı yaklaşımı çok sevimsiz ve kabaydı. önceki tedavilerimi hızlıca dinleyip not aldı ve üstünü karaladı. bunların saçmalık olduğunu hiç bir işe yaramadığını kaba bir dille belirtti. evet sonuç alamamıştım ancak boşa kürek çekmiş de değildim. az da olsa aşama kaydetmiştim. dinlemedi bile beni. basit ve gereksiz bir vajina anlatımı sonrasında başladı mektupları okunmaya. önümüzde yığınla hasta mektubu (her seans sonlarında yazdıkları yazılar) isim ve meslek bilgilieri verilerek karşımda son sürat hızla okunuyordu. (çünkü sırada birsürü bekleyen hasta vardı) allak bullak oldu kafamın içi. benim yazdıklarım da böyle okunacak mıydı başkalarına. acaba tanıdığım birileri de gelir miydi buraya. ben ısrarla tedavi şeklini sorarken kendisi sadece hipnoz ve bazı egzersiler diyip konuyu kapatıyordu. bir kere daha sorduğumda sesi yükseliyor, sen salak mısın anlamıyor musun der gibi bir tavırla konuşmaya başlıyordu. neticede beni muayene etmek istediğini belirtti. ben biraz çekindim kendimi hazır hissetmiyorum dedim ve beni resmen azarladı. herhangi bir alet kullanmıcam sadece bakıcam diye kapı ağzında bağrınıyordu resmen. halbuki ben vajinismus hastasıydım, böylesi bir durumda daha anlayışlı ve sakin olmalıydı. muayene esnasında biraz kendimi kasınca alooo kendine gel tamam bitti dedi bana. inanılır gibi değil. bir doktordan duyabileceğim en son cümle bu olmalıydı. buraya gelmeden önce telefonda fiyat bilgisi almıştık. 2500-4500 tl arasında değişir demişti asistan hanım. neye göre değişiyor dediğimizde ise buna doktor bey karar verecek demişti. biz de vajinismus derecesine göre belli olacak sanmıştık. öncesinde gittiğim psikolog sayesinde yol katettiğim için fiyatın benim için düşük olacağını zannetmiştim. yanılmışım. mesleğime ve giyiymimize bakarak fiyat söylediğini gördüm bariz bir şekilde. her fırsatta mesleğimden bahsediyordu. okumuşsun bak bu meslege sahip olmuşsun bunu mu yapamayacaksın gibi basit cümleler kuruyordu ve bazı örnekleri sürekli mesleğim üzerinden veriyordu. en sonunda hastalığa hiç değinmeden 4500 tl alacağım sizden dedi. yine şok oldum. neye göre dedim içimden. sonra bana kendisinin google reklamlarının nekadar masraflı olduğundan ısınma gelirinin aylık 700 tl olduğundan bu fiyatın bile az olduğundan, yakında zam yapmayı düşündüğünden bahsetti. Allahim şok üstüne şok yaşadım. sonra bana baktı, gözlerinizden ikna olmadığınız görüyorum dedi. nasıl ikna olabilirdim acaba? ben yorum dahi yapamadım. ayağa kalktım. benim birdaha gelmeyeceğimi iyice sezinleyince son hamlesini de yaptı. ben hissediyorum sizin bir oğlunuz olacak dedi. pes artık dedim yine içimden ve eşimle çıktık. kesin çözüm olarak gördüğüm bu doktor beni altüst edip gönderdi. ve hep yeneceğim sandığım bu hastalığa karşı bütün ümitlerimi tüketti. sanki en iyi doktor oydu ama ben adamı sevmeyerek tedavi şansımı bitirmiştim. bu süreçte en üzüldüğüm günler, bu görüşmeden sonra başladı. ama çok şükür ki yeşim hanımla son buldu.Saygın bey, eminim birçok hastayi iyileştirmiştir, belki de ben yanlış bir zamanda gittim oraya, bilemiyorum. ama bir yakınım sorsa asla ama asla gitme derim. sonuçta bu iş inanarak, güvenerek, hissederek başarıya ulaşabilecek birşey. hassasiyet gereken bir hastalık. sonuçta ben eşimle, en yakınımla yaşayamamışım senin yanında nekadar rahat olabilirim ki. offf gerçekten yarım saatlik görüşmeydi ama üzerine bu yazının 2 mislini daha yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?