Evliliğim tehlikede! Dr saygın micozkadıoğlu veya hera kadın sağlığına giden varmı

eda29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
187
1
46
İstanbul
merhaba. Sitede yazılanlar silinmiş. 3 senelik evliyim ve vajinismus hastasıyım. Parmak egzersizlerini bitürlü beceremedim. Son umudum burası kaldı, gidenler varsa neolur yazsın

Ankara hera kadın sağlığında tedavi gördüm 8 ay önce.5 günde sorunum çözüldü.%100 kesin çözüm sunuyorlar.En önemlisi karar vermek.Gerisi sonradan geliyor.Korkacak çekinecek hiçbir şey yok inan bana.Yeter ki ilk adımı at.Süleyman bey ve yardımcısı Ayla hanım oldukça güleryüzlüler.Tavsiye ediyorum.İlk giderken ben de bu sorunu aşamayacağım sanmıştım ama oluyor bir şekilde.Parmak egzersizlerinden daha farklı metotları var çünkü.Ama korkacağın hiçbir şey yok inan.

tiancu yöntemi anlatırmısın canım. istanbuldakine gidicem ben. hipnoterapimi yapıyor, doktor muayene ediyormu, fanus denilen yapay p..s gibi bişeyle çalıştırıyormuş sanırım ama net bilgim yok, açıklarmısın

benim korkum şu, parmak egzersizi yapamazken, başka bişeyle egzersiz nasıl yapılıyor, hipnoz sayesindemi. biran önce gitmek istiyorum çözüm olcaksa. aşama aşama anlatmanı istiyorum aslında tam olarak neler olduğunu, okadar para verilcek çünkü

canimsin ya insallah tez zamanda atlatirsin..
Allahim bende cok korkuyorum evlilikten sirf bu yüzden nasil yapacam bilemiyorum Allah insallah seni bu skintidan kurtarir

Canım bana hipnoz uygulanmadı.Doktor önce bir jinekolojik muayene yapıyor,ama bu muayene kesinlikle korkulacak bir muayene değil.Sadece hastalığının düzeyini ölçüyor.Benimki orta derecedeymiş,bu nedenle hipnoz uygulanmadı.Çok ileri düzeyde olanlara hipnoz uygulanıyormuş sanırım.O çalıştırdığı aletin adı fallus.Şimdi tedavi yöntemini tek tek anlatırsam şimdi bunu yapacak sonra bunu yapacak diye düşünür ve belki başarılı olamazsın.Sadece sana şunu söyleyebilirim canım.Ben acı eşiği çok düşük biriyim,yani biri kolumu hafifçe sıksa canım acır o derece.Ben bunu başardıysam inan sen de başarabilirsin.Hiç kolay değil elbette.Ben de bu sorunla 1 yıl uğraştım,neler hissettiğini çok ama çok iyi anlıyorum.Aynen senin gibi düşünüyordum.Benim orama kibrit çöpü bile giremez ben nasıl başarıcam diyordum.İlk muayenede,muayene koltuğunda gözyaşlarımı tutamadım.Doktor, yapma ama bak sen nasıl öğretmensin dedi.O psikoloji gerçekten çok farklı,yaşamayan bilemez.Kimseyle paylaşamadım bu durumumu,anneme bile söylemedim üzülür diye.Sadece eşim ve ben biliyorduk.Aslında keşke ilk zamanlar gitseymişim doktora diyorum şimdi.Çünkü herayı taa 2.ayda araştırmış ama korkumdan gidememiştim.Koca 1 senem boşa gitti.Burada arkadaşların yazdığı yöntemleri takdir ediyorum ama ben kendim bu durumu tek başıma halledemezdim kendimi biliyorum.Bu nedenle yardım aldığım için hiç pişman değilim.İnsan o kadar parayı vermeye de üzülüyor anlıyorum ama nelere vermiyoruz ki,Allah korusun başka bir hastalık olsa vereceksin.Bu da çok önemli bir problem sonuçta.Tedavi sürecindeki 5 günüm çok farklı duygularla geçti.İnsan ilk gün başaramayacağım diyor.Doktor %100 başaracaksın dese bile inanamıyorsun.Sürekli ağlamak istiyorsun.Ama günler getikçe,olabileceğine inanıyorsun.Bir de ben çalıştığım için,her gün okul çıkışı gidiyordum akşamüstü.Evde ev ödevlerimi yapıyor ve ertesi gün tekrar okula gidiyordum.Çok yorgun günlerdi ama sonun da başardım.Yüreğini ferah tut canım...Diyorum ya ben başardıysam herkes başarabilir.Düşün ben başardım da şimdi çocuk bile istiyorum.Geçen 1 ay kadar önce doktorumuza uğradık gebelik ile ilgili.Dedi ki, içerde ilk kez tedaviye gelen bir karı koca var,çok ümitsiz,ona destek olmak ister misin dedi.Tabi dedim.Düşünsene ben o durumdan bu durumlara geldim.Bence cesaretini topla ve en kısa zamanda git canım.3 sene az bir zaman değil.İnsan ilk başlarda kendim halledebilirim diye bekliyor ama zaman geçiyor.Neden bu kadar beklemişim diye kızacaksın kendine.Bu arada gidersen sonucu da bize burdan bildir olur mu??

teşekkürler tiancu, eminim benim acı eşiğim senden daha düşüktür, kan tahlilinde bile bayılmaktan beter olurum. nasıl muayene olcam heraya gidince bilmiyorum artık. beni ancak hipnoz paklar artık, çünkü yıllar geçtikçe sorun kemikleşiyor. o egzersizi nasıl yapabildin peki, ben parmak egzersizi yapamıyorum beceremiyorum girmiyo hiç yaaa. hergün bu foruma giriyomusun, benim sana sorcaklarım olur gidene kadar.ben daha ümitsiz vakayım.ücret nekadar ödedin, kaç seans sürdü

reyyancım bu foruma girip bunları okumasan iyi olur, durdukyere korku önyargı yapıyosun kendine

Son düzenleme:
Bir de canım ilk muayaneye özellikle eşinle gitmeni tavsiye ederim.Şart değil elbette ama doktor bazı şeyler anlatıyor,mesela kızlık zarı nedir,nasıl bir yapıdır,ilişkide nasıl olur falan.Kulaktan dolma bilgilerle bizler kafamıza bazı şeyleri yerleştiriyoruz ve ona inanıyoruz ama orada bunların çoğunun yanlış olduğunu öğreniyorsun.Kızlık zarının öyle çatlayan patlayan birşey olmadığını, ilk ilişkide ille kan gelmesinin gerekmediğini (ki bizim toplumumuzda kan gelmezse hemen şüpheyle bakılır) ve daha birçok şey.Ve dedi ki vajinusmus hastalarının çoğu,benim çatım dar,işte benim vajinamda et var gibi şeylere inanırlar.Onlar çok çok küçük bir ihtimaldir.Çocuk çıkan bir yere nasıl p...s giremez.Hadi biraz cesaret ;)

İnanır mısın oraya gidene kadar heranın internet sitesini belki 50 defa kelimesi kelimesine okudum,nerdeyse ezberledim ve aynen ben de kesin bana hipnoz yapılır diye gittim.Ondan da korktum ürktüm.Ama hipnoz yapılan vakalar bile çok çok azmış,ki onu da doktor bana anlattı,çok kolay bir yöntem.Aslında parmak egzersizi çok yapmıyorsun burda,ben taş çatlasa birkaç kez sadece bir parmağımla egzersiz yaptım.Onu da özellikle istiyor birkaç kez çünkü vajinanın içini tanıman gerekiyor.Ama onu hemen ilk başta yapmıyorsun.O zamana kadar bir sürü yol katetmiş oluyorsun.Oraya 10-15 yıllık evliler gidiyor,onlar bile başarıyor.Sen öyle ümitsizliğe kapılma.Ben sana yardımcı olurum elimden geldiğince ama bence fazla bekleme ve hemen en yakın zamana randevu al.

Aslında bu tedavi bana çok şey kattı.Aslında çok tutucu hatta hiç tutucu bir ailede büyümedim ama küçük bir yerde büyüdüm.Tv'de öpüşen bir çift görünce bile bakamaz tiksinirdim.Eşime karşı çok rahat değildim bu tür konularda.İnsanın bakış açısını çok değiştiriyor bu tedavi.Bir de kızlar arasında konuşulur ya bekarken,yanlış şeyler çok dinledim,belki onlar da beni çok etkilemişti.Ama şimdi herşey çok farklı inan.
Benim tedavim toplam 5 gün sürdü.Aslında daha kısa bile sürebilirdi dedi doktor ama acele etmedik.Fiyat konusuna gelince...Onda da çok ağlamıştım :) Randevu almak için aradığımda fiyatı da sordum,bana sorunun boyutuna göre 2500 ile 5000 tl arasında değiştiğini söylediler.Onu duyunca o kadar ağladım ki.Kesin bizden 5000 alacak,hiç yoktan bir sürü para vereceğiz niye böyle oldu neden bunları yaşıyorum diye bütün gece ağladım.O zaman işte eşim benim sana dediğimi dedi.Başka bir hastalığımız olsa vermeyecek miyiz dedi.Üzülme yaparız birşeyler dedi. Oraya gidince önce muayene oldum,sonra doktor durumu anlatırken fiyatı da 2500 tl dedi.İlk muayene ücreti 175 tl yi de ayrı almadı.O da içinde olsun sizden almayayım dedi.Ödemede de bazı kolaylıklar sundu.Ama tabi bu 8 ay önceki fiyatlar.Şimdi ne durumdadır bilmiyorum.

demek ki evliliğin cinsellik üzerine kurulu olduğunu söyler ya büyüklerimiz doğru söylemişler yani baksana olmayınca evlilik aşamasına kadar geliniyo yalnız ben bişi merak ettim parmak egzersizleri ne oluyo ki anlamadım çok mu cahilim:utangac:

Aslında benim eşim beni hiç zorlamadı.Gerekirse bu olmadan da yaşayabilirim,ben seni bu yüzden sevmiyorum diyordu hep.Tabi söylemekle olmuyor,erkek sonuçta diye düşünüyorsun.Şimdi böyle der,ilerde sorun çıkar diyorsun.Ama ondan öte kendin rahat edemiyorsun.Aklın hep orda oluyor,neden herkes başarıyor,avrupada kadınlar 13 yaşında bile birlikte oluyor ben yapamıyorum diyorsun.Bebek istiyorsun...vs

benim kızlık zarım alındı, kanayacak diye korkum yok aslında ama canım çok yanıyor, parmağım normalde girmezken, orda nasıl girecek aklım almıyor hala
muayene ücreti 200 dedi, 2500-4500 tl arası dedi tedavi için de

Son düzenleme:
ödemede nasıl kolaylık sunuyo canım, sorun çözülsün de giden para olsun yeterki, ama bianda o parayı bulup vermek zor. yardımcı oldumu.

zar olmadığı halde egzersizi beceremiyorumya, ondan iyice ümitsizleştim artık

Son düzenleme:
Demekki fiyat aynı hemen hemen.İşte diyorum ya benim de aklım çok şeyi almıyordu gidene kadar,hatta tedavi bitene kadar:))Şimdi bunları kafanda sorgulaman yanlış.O zaman bazı şeyler büyüdükçe büyüyor gözünde.Düşünsene hera bugüne kadar 600 hastayı tedavi etmiş ve başaramayan yok.Ben bunu ilk gittiğimide özellikle sordum yani 1 kişi bile yok mu dedim.Yok dedi doktor.Peki ilk ben olursam,kendime güvenmiyorum dedim.O zaman paranı iade ederim ama başaramama şansın yok dedi.Ve öyle başlayıverdik.Bu arada orada tedavi gördüğüm süre içerisinde senin gibi kızlık zarı alınmış bir bayanla tanıştım.Kendisi hastanede anestezi teknikeriymiş.Eşim de sağlıkçı olmasına rağmen ve her yolu denememize rağmen (bu arada neler denediğini de anlattı ) başaramadık ama bugün son günüm ve inanaıyorum bu iş olacak dedi.Bana bayağı bir moral vermişti.Onu tekrar görüp teşekkür etmek isterdim :))
Çok fazla kolaylık yapmasa da biz sanırım yanlış hatırlamıyorsam 1500 tl vermiştik,gerisini de 1 hafta sonra falan vermiştik.
Ya reklam oldu baya bana bi güzellik yapmaları lazım artık:))

Son düzenleme:
benim anlayamadığım şey şu, şuan istemsiz kasılıyor ya, egzersiz yapamıyoruz, hipnoz falan olmadan ben o kasılmayı nasıl önleyip egzersiz yapıcam

tiancu teşekkürler canım. önce o parayı ayarlayıp ona göre gitmek lazım, regl oldum bugün, bitsin haftaya bi muayene ve fiyat almaya giderim belki. belki ümitsizliğim de geçer orda. bana da telefonda, %100 başarı olcak dedi, olmazsa iade ederim parayı dedi. başarayım da gözüm bişey görmez

hakikaten okadar ümitsizimki, ben saygın beyi bana hipnoz yapsın sihirli değnek değsin, bir anda oluversin diye aramıştım. ama egzersizden kaçış yokmu, kasılmalar nasıl geçecek yaaa

Bazı ev ödevleri veriyor.Orda da yardımcı oluyor ve bir şekilde bazı taktiklerle onları halledebiliyorsun.Ha senin durumun gerçekten senin düşündüğün gibi ileri boyuttaysa o zaman hipnozla olur.Ama hipnoz da korkutmasın seni.Zor birşey değil.Gerekirse eşin de yanında olur.Edacım bence tüm bu sorularının cevabı tek bir randevuya bakıyor.Ben gitmeden önce senin gibiydim,seni anlıyorum,insanın kafasında bin türlü soru oluyor.Ama bunların hepsi çözümleniyor.Hem bak başarmazsan para iade ediyorlar.Denemekten zarar çıkmaz.Bunu başaran biri olarak söylüyorum.

Son düzenleme:
Tiancu çok teşekkür ederim.

arkadaşlar, peki burda hipnozla tedavi olan varmı. gitmeden önce kafamda hala bisürü sorular oluyor, 3 sene mücadele edince, sanki hala olmazmış gibi geliyor, beynim şartlanmış artık olmamasına

Back