- 26 Temmuz 2017
- 2.620
- 5.789
- 88
- 38
Aslında taktik o kadar basit ki ama çoğu kişi bunu beceremiyor tek cümle...İyi görünmek...Onları eleştirmeyip yaptığı kötülüklerden bahsetmemek bize kazandırır ama insan yediremiyor.En gözünde olmayan adamın bir bakıyoruz en sevdiği anası babası kardeşi olmuş umarım eşiniz vicdana gelir çok çok geçmiş olsun...Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
nasıl bir vicdandan bahsediyorsunuz ? kadın kocam kötü davranıyor demiyor ki , kardeşinin düğününe gidecek diyor .umarım saçmaladığınızın farkındasınızdır.Aslında taktik o kadar basit ki ama çoğu kişi bunu beceremiyor tek cümle...İyi görünmek...Onları eleştirmeyip yaptığı kötülüklerden bahsetmemek bize kazandırır ama insan yediremiyor.En gözünde olmayan adamın bir bakıyoruz en sevdiği anası babası kardeşi olmuş umarım eşiniz vicdana gelir çok çok geçmiş olsun...
Rahatsızlık yaşadığı halde eşi umursamamış konu içeriğinde çocuğa birşey olsun diye beni üzüyor sanki demiş konu sahibi böyle bir adama vicdan dinleyebilirim konunun büyük içeriği eşine kötü davranması kardeşinin nişanı değil lütfen uslübunuza dikkat edin.nasıl bir vicdandan bahsediyorsunuz ? kadın kocam kötü davranıyor demiyor ki , kardeşinin düğününe gidecek diyor .umarım saçmaladığınızın farkındasınızdır.
Bu kadar hızlı evlenip Bu kadar hızlı çocuk yapmanın sebebi nedir? Yangından mal kaçırır gibi. Evliliğin ilk yılı insanlar birbirini dahada iyi tanıması ve alışması aşaması olacakken direk hamilelik çocuk da Bu aşamalara binince hepsi çok ağır gelmiştir .herşeyi sırayla yavaş yaşamak gerek .ilk yıllar zqten tartışma olması normal .ayrıca kqirdeşinin düğününe gitmesin mi kardeş yqni zamanı gelince düşünün bunu şimdi değil .eşiniz de umursuyordur tabiki siz belki duygusallaşmışsınızdr. Yada Bu kqirdeşinin düğünü ile ilgili tartışma olduysa düşünse bile ilgilenmemeye çalışıyordur üzülmeyin .doktora gidin eşiniz ile arayı düzeltin yaptırmak istedklerinizi tartışarak değil tatlı dille yaptırmayı deneyinEvet 26 kontrolum var bakicaklar.
Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
Yani diyecek ne var ki. Yangından mal kaçırır gibi apartopar evlenip daha evlilik oturmadan hamile kalırsanız yapacak bir şey yok. Tanımadan evlenmeyecektiniz. Bu iş öyle üç ay sevgililikle olmuyor. ayrıca adamın kardeşi evleniyorne yapsın.Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
Daha çok yenisiniz, zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız, 5-6 ay sonrasını şimdiden düşünüp kendinizi üzmeyin, doğum söz konusu olunca muhtemelen gitmez ama herhangi bir sorun olmadığı sürece de gitmeli bence,sonuçta kardeşiMerhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
İyide doktorlar 7. ayında doğacak dememiş ki belki çocuk 8. ayda doğacak düğün olmuş bitmiş olacak niye boşuna gerilim ve stres yapıyosunuz. Belkide 9. ayında doğacak bilemezsiniz ki yaşayın görün. Eşinizide kendinizide boşuna germeyin. Hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alın inşallahGittin de o bile bile gitmek istiyor oraya belirtmeye unutmussum kalp hastasiyim ve benim dogumum icin doktorlar son aya kadar beklemezler. ! Buda ne zaman olur ne zaman olmaz bilinmiyor. Ve ailesi degil cocugu önce gelmesi lazim onun icin ben bile degil evladi !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?