• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim ne olucak :(

Evet sizin sevdiğiniz adam bu olamaz, zira sevecek kadar vaktiniz olmamış. Hatta tanımadığınız bi adamla evlenmişsiniz.
Ayrıca kardeşinin düğününe tabiiki gidecek, insanlar 7 aylık hamileyken çalışıyor, eşleri göreve gidiyor vs. Size de birşey olmaz merak etmeyin

Hamilesiniz ve rahatsizliginiz nedeniyle endişeye kapilmissiniz.Arkafasim ilk dogumunun.hemen arkasından kalp yetmezligi tanısı aldı.6 ay evde istirahat etti ve kullandigi ilaçlar nedeniyle bebegini emziremedi bile.Kalp hastalığınız çok yaşamsal bir problem olsa hamile kalmamanız söylenirdi size diye düşünüyorum.Bebegi erken alma kararları önceden netlesir,esinizde 3/4 gün kalıp dönmus olur.Kendinizi uzmeyin

Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
Aslında taktik o kadar basit ki ama çoğu kişi bunu beceremiyor tek cümle...İyi görünmek...Onları eleştirmeyip yaptığı kötülüklerden bahsetmemek bize kazandırır ama insan yediremiyor.En gözünde olmayan adamın bir bakıyoruz en sevdiği anası babası kardeşi olmuş umarım eşiniz vicdana gelir çok çok geçmiş olsun...

Aslında taktik o kadar basit ki ama çoğu kişi bunu beceremiyor tek cümle...İyi görünmek...Onları eleştirmeyip yaptığı kötülüklerden bahsetmemek bize kazandırır ama insan yediremiyor.En gözünde olmayan adamın bir bakıyoruz en sevdiği anası babası kardeşi olmuş umarım eşiniz vicdana gelir çok çok geçmiş olsun...
nasıl bir vicdandan bahsediyorsunuz ? kadın kocam kötü davranıyor demiyor ki , kardeşinin düğününe gidecek diyor .umarım saçmaladığınızın farkındasınızdır.

Yanı sonuçta kardeşinin düğünü bence haksızsınız en fazla 1 hafta içind e gider gelir doğum yapmıyorsunuz sonuçta .
Kardeş yani el değil ki .

nasıl bir vicdandan bahsediyorsunuz ? kadın kocam kötü davranıyor demiyor ki , kardeşinin düğününe gidecek diyor .umarım saçmaladığınızın farkındasınızdır.
Rahatsızlık yaşadığı halde eşi umursamamış konu içeriğinde çocuğa birşey olsun diye beni üzüyor sanki demiş konu sahibi böyle bir adama vicdan dinleyebilirim konunun büyük içeriği eşine kötü davranması kardeşinin nişanı değil lütfen uslübunuza dikkat edin.

Canım erkekler hamilelikteki kanamayı sancıyı pek önemsemiyorlar. Hep abartıyoruz sanıyorlar. Onun için bence eşini bekleme hemen acile git. Aynısı başıma geldi çünkü. 32 haftalık hamileydim sancı geldi eşime söyledim. Daha önce bikaç defa oldu da bişey çıkmayınca aman bişey olmaz dedi işe gitti. Ben de peşinden acile. Meğer açılmam başlamış doktor kaybedecek bir dakikan bile yok burdan direk büyük bi hastaneye git dedi. O sayede bi hafta daha kaldı bebeklerim içerde. Eşime kalsa akşama doğururdum heralde.

Evet 26 kontrolum var bakicaklar.
Bu kadar hızlı evlenip Bu kadar hızlı çocuk yapmanın sebebi nedir? Yangından mal kaçırır gibi. Evliliğin ilk yılı insanlar birbirini dahada iyi tanıması ve alışması aşaması olacakken direk hamilelik çocuk da Bu aşamalara binince hepsi çok ağır gelmiştir .herşeyi sırayla yavaş yaşamak gerek .ilk yıllar zqten tartışma olması normal .ayrıca kqirdeşinin düğününe gitmesin mi kardeş yqni zamanı gelince düşünün bunu şimdi değil .eşiniz de umursuyordur tabiki siz belki duygusallaşmışsınızdr. Yada Bu kqirdeşinin düğünü ile ilgili tartışma olduysa düşünse bile ilgilenmemeye çalışıyordur üzülmeyin .doktora gidin eşiniz ile arayı düzeltin yaptırmak istedklerinizi tartışarak değil tatlı dille yaptırmayı deneyin

Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤

Eşin kardeşinin düğününe gidecek. Sen de gideceksin. Ailesine düşkünmüş. O senin de ailensen de düşkün ol eşinin ailesine. Ben eltilerime kayınvalideme bal akar ağzımdan. Kocayı bulup değerini bilmiyorsunuz. Kızlar kırkına dayandı kaparlar kocanı. Senin yerin orası.

7 ay cok sikintili bi zaman degil ki hatta sizde gidebilirsiniz sahsen benim esim kardesimin dugunune gitmeme engel olmaya calissa bende gicik davranirim o benim canim cigerim en onemli mutlu gununde yaninda olcam tabiki kimse de engelleyemez bunu ortada cok ciddi bir durum olsa neyse ama bence gebelikten dolayi hassassiniz bi arkadasim doguma 2 gun kala carsida hop hop geziyordu belediye otobuslerinde dogurcakti nerdeyse siz daha 7 ayliksiniz abartiyosunuz bence

Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
Şimdiden kendinizi strese sokmayın bence bu düğün konusunda.
Gerçekten çok erken henüz bunları düşünmek için.
Belki de bebeğiniz zamanında gelecek.
Siz üzüldüğünüzle kalacaksınız.
Hiç kavga etmeyin bu konuda eşinizle.
Kendinizi,bebeğinizi düşünün.
Bakın kanamanız olmuş,değer mi 7 ay sonra gideceği yer için kendinizi bu kadar üzmeye.
Akışına bırakın bu konuyu.

Kanamali bir hamilelik gecirdim ama bebegim gayet iyiydi. Doguma 17 gun kalana kadar da çalıştım.
Siz kalp hastasiymissiniz durumunuz daha farklıdır elbet ama cok abartmayin bu durumu.
Insan kardesinin dugunune gitmez mi hic?
Bakın anneniz rahmetli olmus, kiz kardesim yok diyorsunuz.
Esinizin ailesi sizin de aileniz olabilir.
Yalnizliginizi siz de onlarla giderebilirsiniz.
Ayrica erken dogum olacak olursa da gitmez herhalde esiniz degil mi? Bunu şimdiden bilemezsiniz stres yapmayın

Yani diyecek ne var ki. Yangından mal kaçırır gibi apartopar evlenip daha evlilik oturmadan hamile kalırsanız yapacak bir şey yok. Tanımadan evlenmeyecektiniz. Bu iş öyle üç ay sevgililikle olmuyor. ayrıca adamın kardeşi evleniyorne yapsın.

Ahh şu lanet olasıca hormonlar....

Birbirinize sahipmişsiniz gibi davranmaktan vaz geçseniz.
Adamın kardeşi ve siz seçim yapmak zorunda bırakıyorsunuz. KARDEŞİ diyorum.
Siz yokken o vardı.
İnsan kendi bebeği düşşün diye uğraşır mı aklım almaz,ama o ki bu kadar iğrenç bir adamla evlisin o halde geleceğin için düşünmeye başla.
Kalp hastasısın ve evhamlısın kendine ve kocana hayatı dar ediyorsun gibi geldi bana :kahve:

Daha çok yenisiniz, zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız, 5-6 ay sonrasını şimdiden düşünüp kendinizi üzmeyin, doğum söz konusu olunca muhtemelen gitmez ama herhangi bir sorun olmadığı sürece de gitmeli bence,sonuçta kardeşi

Gittin de o bile bile gitmek istiyor oraya belirtmeye unutmussum kalp hastasiyim ve benim dogumum icin doktorlar son aya kadar beklemezler. ! Buda ne zaman olur ne zaman olmaz bilinmiyor. Ve ailesi degil cocugu önce gelmesi lazim onun icin ben bile degil evladi !!
İyide doktorlar 7. ayında doğacak dememiş ki belki çocuk 8. ayda doğacak düğün olmuş bitmiş olacak niye boşuna gerilim ve stres yapıyosunuz. Belkide 9. ayında doğacak bilemezsiniz ki yaşayın görün. Eşinizide kendinizide boşuna germeyin. Hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alın inşallah:KK39:

İnanın anlayamıyorum sizi. Eşimle çok severek uzun uzun tanısıklığımız olmasına rağmen ben cesaret edip hemen bebek yapmadom. Evlilik denen kuruma alısma süreci denen birşey var. Bizim kadınlarımızda böyle annelik isteğini söndürmek için planlamadan mantık kurmadan çocuk yapacağım hırsıyla davranmasını anlamıyorum. Sonra yazıyorsunuz evliiliğim kötü, eşim böyle... sonra o çocuklar sorunlu ebevynlerin elinde büyüyüp okula başlıyor. Biliyor musunuz okulda ki sorunları olan çocuklarımızın hemen hepsi ya ayrı anne baba ya da sorunlu anne baba çocukları. Ve böyle nesiller yetişip duracak. Çocuk çok zor beb hamileyim eşim anlayıslı olmasa su süreci inanın kaldıramam. Maddi güvencem yok diye yazıyor eşiyle sorunu olmasına rağmen hamile. Sadece sizin için söylemiyorum ayrıca. Yurtdısına doktor izni ile ancak cıkarsınız uçağa almazlar. İkincisi kanamalı bir kadının gitmesi cok riskli. Bu konuda eşiniz hatalı

Back