- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dünya da bir tek sen hamile değilsin bir tek sen hasta değilsin bir tek sen doğurmayacaksın ve eşininin kardeşi sadece bir kez evlenecek ,şımarıklığa lüzum yok.Evet tehlikeli ama doktorumu aradim ve beklememi söyledi.. aynen öyle bir hataya dustum 2012 beri taniyordum daha dogru taniyorum sanmissim
bebeğiniz 7 aylık mı olacak 7 aylık gebe mi olacaksınızGittin de o bile bile gitmek istiyor oraya belirtmeye unutmussum kalp hastasiyim ve benim dogumum icin doktorlar son aya kadar beklemezler. ! Buda ne zaman olur ne zaman olmaz bilinmiyor. Ve ailesi degil cocugu önce gelmesi lazim onun icin ben bile degil evladi !!
siz gidemiyorsunuz diye kardeşinin düğününe gtmeyecekmi ?? siz de gitmezdiniz sanırım yuh size diyorum başkada birşey demiyorum akşam sabah doğuracak zamanınızda olmayacaksınız bence boşanınMerhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
Hemen doktorunuza gidin. İhmal etmeyin. Kanama durumunda yapılması gereken bir iğne var. Randevu tarihini beklemeyinEvet.. bu ayin 26 kontrollum var.. cocuga bakicaklar.
bildiğim kadarıyla yurt dışında gebelik prosedürü bizdeki gibi değil gebelik boyunca ölüyom desen hastane 3-4 kere görüyor sizi toplamda eve ebe gönderiyorlar diye biliyorum.Hemen doktorunuza gidin. İhmal etmeyin. Kanama durumunda yapılması gereken bir iğne var. Randevu tarihini beklemeyin
Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canim
bildiğim kadarıyla yurt dışında gebelik prosedürü bizdeki gibi değil gebelik boyunca ölüyom desen hastane 3-4 kere görüyor sizi toplamda eve ebe gönderiyorlar diye biliyorum.
Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤
Evet tehlikeli ama doktorumu aradim ve beklememi söyledi.. aynen öyle bir hataya dustum 2012 beri taniyordum daha dogru taniyorum sanmissim