• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim ne olucak :(

SedaKaCel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
8
0
1
30
Merhaba arkadaslar ben esimle evleneli 6 ay oldu. Ve önceden tanismisligimiz vardi ama konusmuyorduk biz 3 ay flörtumuz oldu daha sonra ve nisanimizdan 2 ay sonra evlendik. Yani hersey ayni sene de oldu bitti ben suan 9 haftalik hamileyim esimle bu aralar surekli kavgamiz oluyor bu aralar ailesine cok fazla duskun olmaya basladi kavga ettik kanamam oldu ama umrunda bile degilim.. kardesinin dugunu olucak yazin ve mutlaka gidicem diyor eger ki cocugum inshallah yasiyorsa ozaman 7 aylik olucak ve yurtdisina cikamiyacagim. Ama bu onun umrunda bile degil. Cocugunu bile dusunmiyir. Bana artik eskisi gibi degil. Cok kötuyum morelim bozuk. Bu benim asik oldugum adam olamaz.... Bana gicik gicik konusuyor sanki istiyerek bilerek morelimi bozup dusuk yapmami istiyormus gibiii.. ne yapicami bilmiyorum.. anem yok annemi kaybedeli 2 sene oldu.. kiz kardesimde yok derdimi anlatabilecegim kimse yok.. o yuzden size anlatiyorum. Inshallah bana ablalik ve kiz kardes olarak akil verirsiniz eminim ❤❤

Öncelikle kanama diyorsun çok tehlikeli değil mi :// adamı fazla tanımadan evlenmişsiniz ://

Biraz hassassiniz yalniz,dugune dogumda gitmiyor neticede...
Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canim

Genelde evlilikte bu tarz şoklar olur.. birbirinize alışma dönemi bu oluyor.hani derlerya evlenince tanırsın ancak diye bı beş yılda ancak evlilik oturuyor.geleceğe yönelik çok konuşup kavga etmeyin derim.hele bı çocuk doğsun planlarinizi ozaman yaparsınız.bu sizleri çok yıpratır.

Herşeyi ağladım da kardeşinin düğününe bırak da gitsin adam 7 aylık olsun sanki kaç gün kalacak 1 hafta da döner. Kocası göreve giden eşler var yıllarca tek başına üstesinden geliyor. İşleri zora koşmayın empati yapın
Gittin de o bile bile gitmek istiyor oraya belirtmeye unutmussum kalp hastasiyim ve benim dogumum icin doktorlar son aya kadar beklemezler. ! Buda ne zaman olur ne zaman olmaz bilinmiyor. Ve ailesi degil cocugu önce gelmesi lazim onun icin ben bile degil evladi !!

Ben kalp hastasiyim ve doktorlar benim dogumum son ayina kadar beklemezler sanmiyorum. Onun icinde erken olmasi lazim benim esimde beni dogum yaparken yanliz birakmasini istemiyorum! Hassaslikla alakssi yok sonucta onunda cocugu canim
Ben de kalp hastasıyım ,bebişlerim erken geldi ..bir sıkıntı oluşmadı ,kontrollerimi hiç aksatmadim ama .. sen kanamadan bahsediyorsun. Bu çok tehlikeli ..eşinle göbek bağınız bir değil , gidip baktirman gerek ..

Ben de kalp hastasıyım ,bebişlerim erken geldi ..bir sıkıntı oluşmadı ,kontrollerimi hiç aksatmadim ama .. sen kanamadan bahsediyorsun. Bu çok tehlikeli ..eşinle göbek bağınız bir değil , gidip baktirman gerek ..
Evet tehlikeli doktorumu aradim bekle dedi. Bekliyorum. Cok yiprandim gercekten 6 aylik evli olmama ragmen esim beni cok yipratti... ay gercektenmi kalp hastasimisin ben surekli endiseleniyorum kalbim dayanamazsa diye. Surekli bende gidiyorum kalp kontrollume ama inshallah iyi gider hersey

Adamı tanımadan evlenip bide aceleyle çocuk yapmak neden? Yaş kaç 18 mı? Bu kadar hızlı yaşamanın sonu tökezlemek olur ancak. Ama adam da yurt dışına giderken 7 aylık olucak bebek orda da kalıcı olmayacak sonuçta. Ayrıca 7 aylık bebekle sende gayet gidebilirsin yurt dışına biyütme bu kadar.

Şimdiden bu kadar ileriyi düşünüyorsun madem evlendiğinde neden biraz beklemeyip öyle hamile kalmadın?

Evet tehlikeli doktorumu aradim bekle dedi. Bekliyorum. Cok yiprandim gercekten 6 aylik evli olmama ragmen esim beni cok yipratti... ay gercektenmi kalp hastasimisin ben surekli endiseleniyorum kalbim dayanamazsa diye. Surekli bende gidiyorum kalp kontrollume ama inshallah iyi gider hersey
Umarim herşey güzel olur senin ve bebisin için ..

Evet malesef ..doğumdan önce bide sonra iğne yapıyorlar bana . Çok korkuyordum ama çok şükür birşey olmadı ..bir kaybım var ama o kalple alakalı değil ..

Evliliginiz henuz cok yeni her ikinizinde birbirine alisma sureci var ve bu surec icinde hamilelik iliskinizi daha da zorlastirir.Siz oldugundan fazla hassas ve alingan bir hal alirsiniz karsi tarafda bu hassasiyeti algilayamaz ve simariklik olarak gorurse bu tip sorunlar yasarsiniz.Fazla beklentiye girmeden, empati kurarak ,rahatsizliginizi dramatize etmeden konusup uzlasabilirsiniz.Evlenince erkek ailesi bir anda kiymetli olur bunun nedenini emin olun hicbirimiz anlamiyoruz size esinizle ilimli sekilde hissettiklerinizi paylasmanizi onerebilirim.Sunu unutmayin siz farkli esiniz farkli bakis acilarina sahip olabilir, saygi duyarak birbirinizi anlamaya calismalisiniz.

Back