- 19 Mayıs 2015
- 341
- 35
- 48
- 36
Cok uzuldum durumunuz icinnn En nefret ettgm sey ailelerin herseye karismasi Allaha havale edin tez zamanda da kurtulursuzn ailesinden insssevliliklerin hepsi böyledir hep sorunlu hep pürüzlü senden kaynaklanmaz eşinden kaynaklanır eşinden değil ya senin ailenden ya onun ailesinden ama sana tavsiye sakın çocuk yapma bunlar daha iyi günlerin canım daha ne sorunlar çıkacak abla tavsiyesi mutsuz olma çok gençsin daha bu hayat senin başkaları için yaşamayın değmiyor inanın
aynı senin kocandaki sendromlar benimkindede var evde öküz gibi yatmayı seviyor gezmiyor para harcanıyormuş ilgisiz alakasız eksik gedik varmı bakmaz ama bekarken öyle değildi daha ilgiliydi 30 yaşındayım hala çocuğa cesaret edemiyorum 1 yıllık evliyim eşimin huyları değişti artık tanıyamıyorum çok kıskançlaştı ne giydiğime karışıyor beni kapatmaya çalışıyor beni açık sevdi açık aldı biliyordu ama çünkü embesil annesi ve pislik görümceler ona akıl veriyor bu hep böyle devam belkide boşanırım tahammül edemiyorum haftanın 6 günü çalışıp onun annesine 1200 lira ev kirası veriyoruz kendi evinde parayla oturuyor ezik koca ALLAH belasını verisn ay sonunu getiremiyorum üstüme başıma alamıyorum birde kimki onla rbana karışıyor evlenirken onun anası olacak bunak yardımcı olmadı bile herşeyimi annemlerle ve eşimle yaptık birde benim hayatıma giydiklerime karışıyorlar off dayanamassam artık boşanacam sevgide aşkta biyere kadar kendimi kafese kapatılmış kuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?