• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligim Mutsuzumm

Nasil davraniyim artik bendemi sadece kendimi dusunuyum

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Siz de konuşun madem mesela gezeceğiniz günleri belirleyin eşit olsun sürekli evde sıkılıyorum deyin. Sürekli canım cicim diye gezmeyin ki havalara girmesin çünkü yaşı çok müsait. Para konusunda da her ay oturup beraber gelir gider hesaplaması yapın ne kadar kalıyor elinizde bi kenara her ay 200 300 atın alabiliyorsanız. Bunları beraber karar alarak yaparsanız birşeyler gelişebilir diye düşünüyorum. Kıskançlık konusunda da bu yaşıma kadar hep böyleydim beni değiştirmeye çalışma. Etrafa sürekli bakıyorsa bi insan karıma bakıyorlar mı diye başkaları da ondan rahatsız olabilir ben de bunu anlamıyorum. Erkeklerin bu yaşlarda biraz beyinleriyle düşünmeye başlamaları gerekir halbuki :KK64:

Al eşini vur benim eşime.. kiskanclik konusunda aynilar.. sanki tek kadin biziz millet bizi bekliyor gibi surekli o bakiyor su tarafa gec sen o tarafa bakma benim basimi belaya sokma bilmem ne. Sanki herkesin karisi sevgilisi tukendi bi biz kaldik dunyada. Allahim kiskanclik hissini alsin bunlardan insallah biran evvel. Ki ben hamile oldugum halde hirkanin onunu kapat suraya gitme sunla muhattap olma.. etrafa hep bir guvensiz sanki herkes kotu bi biz iyiyiz millet bizim pesimizde..
Aynennn aynenn bnm esimmm arabayi 1 alma nedeni disarda bnmle ciktigi zamanlarda cok sorun ySiyoduk suraya gec birz cekil insanlar gecerkn dikkat etmiyosun surekli bu duruum

Aynennn aynenn bnm esimmm arabayi 1 alma nedeni disarda bnmle ciktigi zamanlarda cok sorun ySiyoduk suraya gec birz cekil insanlar gecerkn dikkat etmiyosun surekli bu duruum

Aynen canim benim emin ol harfi harfine aynilar.. Ama benim k.peder de boyleymis simdi k.validemi gorsen her yere gidiyor istedigini yapiyor zamanla gecicek kizim dedi.. bakalim cocuk olduktan sonra ne yapcak sonucta bunun okulu var parki var ozaman da bi karissin da gorcem ben onu.. valla artik umursamam

Ailem uzakta benim iki kardesiz ve acikcasi ailem birbirne bagli degil cok kopuk ilgisiz bu biraz aci ama sdece para konularinda ararlar genelde yani Erken yasta evlenmem belki boslukta oldugumdandir da bilemiyorum bide ben aslan burcuyum esim ise oglak burclarda bile Asla anlasamiycagimizz yaziodu zaten hep Kendi esimin ailesini sorucaksaniz birbirleriyle gorusmuyorlar cok kalabalik bir aileler fakat cok duzensiz baslarinsa psikopat bi baba esimi 9 yasindayken besiktasin alt yapisinda oynuyomus oz amcasi bile olmayan bi adamin yanina birakmis orda buyumuz daha sonrasinda da hep alt yapinin tesislerinde tek basina oda zor bi cocukluk gecirmis bende onu anlamaya calisiyorumm mesela cikalim derim ya en sonunda benim dedigim olur ama soylene soylene bagira bagira biraz kibarliktan yoksun gibi sevgiliyken bu kadar degildi bide esimde disariya karsi farkli bi hirs var hep iyi olma dik olma hirsi dugunumuzde ailesi yoktu tek basina yapti herseyini evini esyalarini altinlari dugun duzenini vs. Belki bunca olan kotu olaydan sonra onunda birz dinlenip rahatlamasi gerekiyodur bilemiorm Ama seviyorum esimi onunda uzulmesini istemiorum kndimde uzulmek istemiyorum bugun aksam konuscam sdece bna karsi birazdaha ilgili ve duyarli dha kibar olmasi konusunda baskalarinin yaninda dha duzgun davranmasi konusunda bkalm neler olucak gece yazicagmmmm

Aynen canim benim emin ol harfi harfine aynilar.. Ama benim k.peder de boyleymis simdi k.validemi gorsen her yere gidiyor istedigini yapiyor zamanla gecicek kizim dedi.. bakalim cocuk olduktan sonra ne yapcak sonucta bunun okulu var parki var ozaman da bi karissin da gorcem ben onu.. valla artik umursamam
İnsss bndede oyle olurrr bu baski biter

Kendi sorunlarinizi cozene kadar, yaşiniz biraz buyuyene kadar cocuk yapmayin da... İkinizin karari, ikinizin hayati. Ama mutsuz evlilige cocuk eklemeye hayir.

arkadaşlarınla gezip tozup eğleneceğin zamanda evlenip ev hanımı olursan böyle oluyor canım. Kocan kesin çok iyidir birbirinizi de çok seviyorsunuzdur. O yüzden aslaa ayrılamazsın. Kır dizini otur evinde. Temizlik yap pasta börek yap. Gezip napcan. Günlere katıl. Mahalledeki kadınlarla toplaşıp dedikodu yaparsınız o da senin gezmen olur.

arkadaşlarınla gezip tozup eğleneceğin zamanda evlenip ev hanımı olursan böyle oluyor canım. Kocan kesin çok iyidir birbirinizi de çok seviyorsunuzdur. O yüzden aslaa ayrılamazsın. Kır dizini otur evinde. Temizlik yap pasta börek yap. Gezip napcan. Günlere katıl. Mahalledeki kadınlarla toplaşıp dedikodu yaparsınız o da senin gezmen olur.
Hahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahahah

Lise askimla evlendim lise 4 cikmaya baslamistik 2014 de gecen sene 26 nisanda nikah kiydik ve 13 eylulde Dugunumuz oldu Oncelerden hersey iyiydi ama simdi bilmiorum bi boslukta gbiyim kizlar Esiim iyi birisi ama cok fazla kiskanc evlenince daha cok artti azalicagi yere Bu arada 20 yasindaym Esimle ayni yastayiz cocuk durumunu sorarsaniz yok ikimizde istemiyoruz daha erken buluyoruz Ya ben boyle hayal etmemistim esim surekli evde olmak istio surekli agzinda bi cok yoruldum lafi ben oyle degilim bende calisiyordum iki yildir yeni ayrildim ama ben hep gezelim gidelim eglenelim yasayalim istiyorum bu istegim ben ölene kdr devam edicek benle esimden bu soguk hareketlerinden dolayi anlamsizca soguyorum esim yakisikli ve bakimli biri ama sanki sadece kendini dusunuyor gbi ben en ufak bisi isteym uf puf yapiyo hemen ne blym bi cilek istesin canim o gun olmazsa bile yarn onu alip gelmez onemsemez her dedigim lafi yanlis anliyor bisi oluyo daraldim diorum bagiriyor ee ben napiyim ben napiyim die bn ondan bisi istemiorum ki kndimi ifade etmeye calisiorum her zaman kndi istedigi seyler olsun istiyor bi kac kere siddet de gordum mesela dun bir film izliyoruz insan esine bi sarilir demi bi oper ama hep ben hep ben sarilarak bi film izler ama yok okuz gbi Sadece cinsellik konusuna cok duskun o zamanlar hep kndi yanasiyo ama norml hayattada olmasi gerekmio mu yha blmiorum bldgm tek sey mutsuzum kndimi ifade edemiorum kndimi yanlz hissediyorum ..
kısaca psikolojin henüz evlenmeye müsait değil.tabi bunu evlenmeden 20 yaşında farkeden çok az gibi.inan bu sürtüşmeler arada tökezlemeler hep acemilikten ikinizde acemi şöför gibi arabanın burnunu düz tutmak istiyorsunuz.sadece yaşın verdiği acemilik ile bunlar.
nedense bu konuda erkekler olgunlaşmıyor evliliği ayakta tutmak için.karısın tutarsın elinde filan deniyor.bu yaşlarda beraber enerji tüketeceğiniz ikinize de hitap eden işlerle uğraşın.bol bol tatil yapın.illa bir ortak nokta bulun.karşılıklı ortak nokta bulma konusunda konuşun.enerjiniz bol şimdiden evliliğiniz için anlaşıp evinize düzen getirmeye üşenmeyin. eğleninde sorumluluklarınızı da yapın hatta eğlenerek yapın.ayrıca erkekler evlenince kendini otomatik pilota alıyorlar.bu halde bir ortak nokta bulması zor gibi görünse de.sizin cicim ayları bittiği için eşinizi daha sinirli buluyorsunuz.bu süreci atlatırsanız. daha soğuk kanlı sakin ve kontrol elinizde olacak.yoksa kedi köpek gibi birbirinizi yiyip inadına herkes bi tarafa çekerse hiç bir hayır gelmez.kırılmalar tartışmalar illa olurda pek uzatmayın ikinizde.yüzde yüz uyum denen bir şey yok. yüzde 70 i bulsanız yeter. valla benim gibi kelin ilacı olsa başına sürer.

Hahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahhahahahahahahah

:) :)
Gerçek kahkaha mıydı bu yoksa ironi miydi? :)

Yaşı küçük olmasına rağmen işi, kazancı iyiymiş.
Onu rahatlatmak biraz da senin elinde.

Parayı ne yapcaz, yaşayıp gezelim,birikimi düşünme şimdiden diye diye..
Kıskançlık konusunda gerçekten bazen saçmalayabiliyorlar.
Onu çok takma derim.

Benim eşim öyle çok saçma kıskançlıklar çıkarmaz.
Hiç unutmuyorum bir gün o evde yokken, arkadaşım benden kurabiye istemişti.
Ben de yaptım, kapıdan almaya kocasını gönderdi kendi bebeği olduğu için.

Ki çiftli olarak görüşür çıkarız, yakın arkadaşız.
Kendisini bilir, sever.

Yine de benim dangoz '' Yok ben evde yokken bundan sonra sakın yok bilmem ne!!''

deyince dayanamadım.

Ufff sus be, adamın gül gibi karısı var zaten seninkine kalmadı.
Tanımadığın insan sanki saçmalama demiştim.

Sen de böyle böyle yılmayacaksın.
Zor olacak ama evliliğin kendisi zor bir şey zaten.
Sizin yaş da eklenince daha bir kabus anlıyorum.

Arkadaş ortamında sana isminle seslenmesini değiştirmen mümkün.
Onu bekleme. Sen git yanına otur, sarıl, aşkım de.
Ondan da bunu beklediğini söyle.

Bunlar küçük şeyler.
Biraz çaba gerekiyor sadece.

Erken evlilik taaa dedelerimiz zamanında sıkıntılı değildi. Şimdi ise tam bir felaket. Tecrübe ile sabittir! Konunuza gelecek olursak yok mu arkadaşınız, onunla takılın. Madem adam istemiyor zorlamaya gerek yok yani. Canın bişey mi istedi. Kendin çık al. Minnet etme boşver. Kendi mutluluğunu kendin yarat. Kocadan beklemek faydasız.

:) :)
Gerçek kahkaha mıydı bu yoksa ironi miydi? :)

Yaşı küçük olmasına rağmen işi, kazancı iyiymiş.
Onu rahatlatmak biraz da senin elinde.

Parayı ne yapcaz, yaşayıp gezelim,birikimi düşünme şimdiden diye diye..
Kıskançlık konusunda gerçekten bazen saçmalayabiliyorlar.
Onu çok takma derim.

Benim eşim öyle çok saçma kıskançlıklar çıkarmaz.
Hiç unutmuyorum bir gün o evde yokken, arkadaşım benden kurabiye istemişti.
Ben de yaptım, kapıdan almaya kocasını gönderdi kendi bebeği olduğu için.

Ki çiftli olarak görüşür çıkarız, yakın arkadaşız.
Kendisini bilir, sever.

Yine de benim dangoz '' Yok ben evde yokken bundan sonra sakın yok bilmem ne!!''

deyince dayanamadım.

Ufff sus be, adamın gül gibi karısı var zaten seninkine kalmadı.
Tanımadığın insan sanki saçmalama demiştim.

Sen de böyle böyle yılmayacaksın.
Zor olacak ama evliliğin kendisi zor bir şey zaten.
Sizin yaş da eklenince daha bir kabus anlıyorum.

Arkadaş ortamında sana isminle seslenmesini değiştirmen mümkün.
Onu bekleme. Sen git yanına otur, sarıl, aşkım de.
Ondan da bunu beklediğini söyle.

Bunlar küçük şeyler.
Biraz çaba gerekiyor sadece.
Cok teşekkür ederimm oncelikle cok haklisinz O kahkahada gercekti bide bn Aslan burcu bi bayanim yani belki bndede brz fazla para harcama istedgi dha cok gezme istegi normale gore birz fazla olablr suanda cevremdeki arkdslarimla dertlesiorum oyle dedilerrr

kısaca psikolojin henüz evlenmeye müsait değil.tabi bunu evlenmeden 20 yaşında farkeden çok az gibi.inan bu sürtüşmeler arada tökezlemeler hep acemilikten ikinizde acemi şöför gibi arabanın burnunu düz tutmak istiyorsunuz.sadece yaşın verdiği acemilik ile bunlar.
nedense bu konuda erkekler olgunlaşmıyor evliliği ayakta tutmak için.karısın tutarsın elinde filan deniyor.bu yaşlarda beraber enerji tüketeceğiniz ikinize de hitap eden işlerle uğraşın.bol bol tatil yapın.illa bir ortak nokta bulun.karşılıklı ortak nokta bulma konusunda konuşun.enerjiniz bol şimdiden evliliğiniz için anlaşıp evinize düzen getirmeye üşenmeyin. eğleninde sorumluluklarınızı da yapın hatta eğlenerek yapın.ayrıca erkekler evlenince kendini otomatik pilota alıyorlar.bu halde bir ortak nokta bulması zor gibi görünse de.sizin cicim ayları bittiği için eşinizi daha sinirli buluyorsunuz.bu süreci atlatırsanız. daha soğuk kanlı sakin ve kontrol elinizde olacak.yoksa kedi köpek gibi birbirinizi yiyip inadına herkes bi tarafa çekerse hiç bir hayır gelmez.kırılmalar tartışmalar illa olurda pek uzatmayın ikinizde.yüzde yüz uyum denen bir şey yok. yüzde 70 i bulsanız yeter. valla benim gibi kelin ilacı olsa başına sürer.
Cok cokk cokk Tesekkr ederm aldgm en guzel cvp olduuuu

erkek için çokkkk erken bir yaş... siz ondan ancak bi 6-7 yıl sonra hayır bekleyin.

erkek için çokkkk erken bir yaş... siz ondan ancak bi 6-7 yıl sonra hayır bekleyin.
inşallah konu sahibinin eşi zaman geçtikçe farklındalığı artmaya başlar birbirlerine sımsıkı sarılarılar.zira benim evliliğim bundan daha farklı evlendiğimde 24 yaşındaydı.28 e girdi hala bir olgunlaşamadı. bende merak ediyorum kaç sene sonra hayırl beklemeliyim.kocamın kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum.elimden geleni yapsamda pek de değişen bir şey olmadı.

Back