Evliliğim bitiyor ve ben vicdanım yüzünden hasta olacağım, size ihtiyacım var.

haklısın zaten takılmamın sebebi onlara kayıtsız kalması ilk geldiğim 2 ay hiç görüşmedim ne geldi ne aradı zaten ailesi evlenmezden önce eşimin aylığıyla ev kiralarını falan ödüyomuş aşırı paraya düşkünler çünkü gezip tozmayı yemeyi içmeyi çok sevwerler kaynanam marka dışında almaz ama yoklukta böyleler dönsem bile ailem istemiyor eşimde de bi çaba yok çabalıyorum sanıyor geçen pazar doğum günümdü sadece mesaj attı hiç bir özel günümüz olmadı zaten

Kendi yaşadıklarım olsun etraftan gözlemlediklerim olsun bu acıların aşılamayacağı yönünde. Ailen arkanda sana sahip çıkmışken ve ortada bir çocukta yokken vazgeç bence ondan.
Her zaman bu yaşananlar aklınızda olacak her kavgada yine su üstüne çıkacak. Neden üzüntü üzerine mutluluk kurmaya çalışıyorsun ki?
Emin ol şimdi zor olsada bir sure sonra baska biri ile baska bir hayat kurma şansı cıkacak karsına. Sıfırdan temiz bir sayfa bu kirli sayfayı temizlemekten kolay olur. Demesi kolay diyebilirsin ama emin ol cok sıkıntı ceken yakınım oldu ve sonuc hep aynı. Tekrar denemekle yada bir bebekle duzelmiyor evlilik. Aksine kadın çaresizleşiyor sadece. Erkek için kapıyı göstermek 5 çocuk olsada kolay ama kadın için çıkıp gitmek mümkün değil. Bence ilk gunler yasanmışlık azken tartısmalarınızı hatırla ne kadar kotu seyler soylendigini ve bundan sonra onlara neler eklenecegini düşün. İnanclı birisin inancını yitirme önüne bak geriden hayır gelmez.

kardeşim teşekkür ederim bana gerçekten moral oldunuz suçluluk duygusundan kurtardınız allahım bana gücenmesin haksızlık etmeyeyim diye kendim mahfoluyorum allah hepinizden razı olsun haklısın barışmak için çırpınırken bile konular açılıyor silemiyoruz kapatamıyoruz ailem hep arkamda destek babamlar zaten artık onunla olmamı istemiyor evlilik olduğu için direniyorum pişman olmak istemiyorum beni düşündüren tek şey bunlardı unutamam sanmam halbu ki unutulmayacak ne yaşadımki..

Ben olurken bile işin içimden çıkamadım ki sen birebir yaşamışsin... Aslında çok karışık gözükse bile tek bi çözüm var dua edip hayırlısını istemek... Kendi fikrimi söylecek olursam ne o eşten ne de ailesinden hayır gelmez... Başta eşinin ailesi tutumsuz ve çok rahatlar gamsız kedersiz umursamaz... Böyle bir ailenin çocuğundan ne beklersin..? Öyle bir ailede yetişen bir çocuk ne kadar sağlıklı olabilir... Seni seven sana değer veren biriyle daha mutlu olursun böyle bir ömür boyu ezilirsin...! Hep kaybedersin... Vicdanın rahat olsun bu ayrılık için eşin o kadar çok zemin hazırlamış ki senin hiç bi suçun yokken boşuna vicdan azabı çekme... Bol bol dua et rabbimden hayırlısını iste inşallah hayırlısıyla güzel bi sonuca varırsın... Unutma her kışın sonunda bahar her gecenin sonunda sabah vardır sadece biraz sabır..!

Canım neyin vicdanını yapiyorSun daha anlamış değilim. Karşındakiler esas vicdansiz olanlar... Ne o adamdan koca olur, ne de donersen o yuvadan sana hayır gelir. Üstelik adam hala gayet rahat, kapında köpek olması gereken yerde bu ne gamsizliktir! Eğer sen bu adama donersen daha da çok cekerSin bence.

NoT: noktalama isaretleRini kullanalım lütfen, inanın yazdiklaRinizi okumak çok yorUcu oldu.

kafam çok karışık baştan beri anlatmaya çalıştım şimdi gelip alsa götürecek yer yokmuş evden çekilen eşyalarıda kabul etmiyor ailem aldığı için ben yapacam diyor ama bir kuruş yok ne kadar zamanda ev kurabilir bir oda bi salon eve bak 2 .çekyat tamam dedim ona zaman lazım ailesinden ses yok bana sürekli annemi ezip geçtin diyor ama mübarek günde bile bana cevap vermeyen insanlara onlar öyle napim deyip işin içinden çıkıyor ailesini değiştiremem tamam ama eşimde bunları görüp benim herşeye razı olduğumu ailesininde hala tatil derdinde olduğunu görüp benim ailem sensin diye bana sahip çıkmıyor bi süre görüşme bizi toparla tepkini koy beni saydır sonra nasıl olsa gideriz düzeltiriz diyorum niye görüşmicekmişim diyo ilk günlerim berbat geçti herşeye bahanesi var çocuğumun bile sevincini paylaşamadım elini tutup bir yere gidemedim herşey gözümde kaldı zoruma gidiyor gözümü açamadan bitiyor annemlerde sen istanbuldan gelin gittin köyden gelenler bile senin kadar pervane olup cefa çekmez değerini bilmiyor şuan ödü kopmalı seni kaybedec diye diyor bi kıymet bilen aileye düş kaynanalık neymiş görürsün diyorlar teselli gibi geliyo sadece unutamayacağım bişeyde yaşamadım ama bilmiyorum :KK43:

hala gıtmeyı dusunuyorsun tebrık ederım esının yaptıklarından degılde senın gıtmek ısteyısınden sınırlendım kardesım olsaydın eger sana yapacaklarım kesın dı ama degılsın sukur
daha annemı ezıp gectın dıyor alahım sabır ver

ailem sülalem sonuna kadar arkamda aileni sil asla demedim ama onlar bana bu kadar kayıtsız kabul edemiyorum bari sen tepki ver ki hatalarını anlasınlar diyorum bişey yok ailemin durumu iyi annem diyor tek başına hayat gitmez oraya gideceksin bu işin hastalığı var hamileliği var tabiki geliriz ama nereye kadar yanında olacaz sıkıntının içine gideceksin şimdi yaparım sanırsın ama zor diyor çocuğun olsaydı daha ağır gelirdi gidip geri döneceğine 4 aydır nerdeyse ayrısın bundan sonra yaparsın gönlündende yavaş yavaş gider yarın öbür gün karşına biri çıkar çocuğunda yok bi yuva kurarsın diyor kendiside ailesinin 34 milyar kredi borcu varmış onu bile dert ediyor ben sebep oldum diyor bende üstüme alınıyorum mehmet bir çeyrek yapmadılar setim bile satıldı gelinlik kına kiralandı nişan elbisesini biz aldık bu neyin borcu diyorum sen ne karışıyosun ayrı gayrı yapma fesatlık yapma borcumuzsa bizim borcumuz sen ne karışıyosun diyor karışmiym diyorum ama onlar giyimden süsten ödün vermiyolar eşimde onlar öyle alışk dedğiştiremem diyor

yorumları okuycak kadar sakın kalamadım bence sen ınat etmıssın aılesıne karsı kendını ıspatlamak ıstıyorsun hırs olmus sende bu oyle geldı bana ama bu adam sana kaynana karsısında haklı cıkma fırsatı vermez baksana bızım borcumuz dıyor sen karısıyorsun dıyor sen ıse ıkı oda dusun offff

esın sana ıkı oda ev tutar ıkı kanepe alır sende bı ıse gırersın 34 mılyar borcu kocanın askı ıle calısıp odersın kaynananda gorumcenlerle senın odedıgın kredı ıle tatıl yaparlar

biraz karışık anlatmıssın..anladıgım kadarıyla eşin eş olabilecek biri değil..napıyım onlar öyle demekle kocalıkmı ettiğini düşünüyor..
bir yol parası bulup seni almaya gelemicek adam yarın birgün nasıl senin çocuguna baba olabilecek..rahatlat vicdanını bence..hem eşin hem ailesi için üzülmeye bile değmez..

ben istanbulda büyüdüm oturup kalkmadığım sanatçı kalmadı ailemin sayesinde biraz çevreleri geniştir ama ben evim olsun çocuğum olsun ortamlar nereye kadar dedim namaza başladım kapalı değilim ama namazımı kılıp hep hayırlısını diliyorum allahım bana gücensin istemiyorum ya bi masaya vurup ucunda ölümde olsa seni alacağım ordan ailem kendi derdindeyse kendileri bilir diyemiyor annemde diyor senin haksız bi yönünü bulup ayaklar altına alıyor diyor kaçarak evlenen gelin bile bu kadar sahipsiz bırakılmaz diyorlar ben geçmişime çizik çektim onunlada başlarken herşeyimi anlattım biliyor yalansız dolansız ben haksızlık yapmak istemiyorum ilk kez baba olacak hamileyim diye haykırıyorum umuru değil sabahta bana sinirliyken gözüm bişi görmez diyor

Bu Evlilikten Ne Köy Olur Ne Kasaba
O Adamdan Ne Koca Olur Nede Baba :KK14:

Bu evlilik başlamadan bitmiş, zorla güzellik olmaz. Kendini ezdirme bırak gitsin..Araları okuyamadım, halen hamilemi sin bilemiyorum ama, çocuk doğurman hiç birşey değiştirmez, buna umut bağlama kendin üzülürsün :KK50:

Merhaba... Lütfen düşüncelerinizle bana vicdanım için çıkar yol gösterin şimdiden hepinizden allah razı olsun...

Geçtiğimiz kasım ayında evlendim ve bir kavga yüzünden babam evindeyim. nerden başlayacağımı bilmiyorum antepliyim istanbulda yaşıyordum eşimle tanıştık 2 yıl önce annemle babam ayrı babam antepte yaşadığı için istemeye geleceklerdi antepe gelmelerini istedim onlarda adanada yaşıyordu çünkü nişanlandık tekrar istanbula döndüm annemle düğün tarihi alındı antepte olacaktı biz kalablık değiliz antepte olsun dediler düğünüm olacağı zaman antepe geldiler komşu gibi ailesi hiçbirşeye karışmadı parmagımda alyansım tek taşımdan başka bişi yoktu maddi açıdan kötülermiş nişanda taktıkları setide düğün günü sattılar ama ablasına yeğenlerine çift çift elbiseler nişanlıyken tatillere gittiler hiç bişeyden eksik kalmadılar antepte düğün günü otelde kaldık çünkü evim adanaya kurulmuştu otelden balayına gidecektik para olmadığını gidemiycemizi söledi canın sağolsun dedim otelden çıktık annesini aradı hayvanat bahçesindeler gidelimmi dedi tamam dedim ilk günden ne diym gittik cümbür cemaat gezdik düğünde 2 masaları vardı zaten bir çeyrek bile yapmadı kimse ordan 3 araba adanaya gittik gerdeğin ertesii günü ne utanç verici bende bişi diyemedim annesinin evine gittik dyok irek mangal yapıldı sabahın 3'ünde eve dödük 2. günümde bursadan gelen dayısı gil ısrarla bursaya gidelim dedi yok dedim evimizde kalalım dedim balayına götürmedim bari oraya gidelim dedi gittik dayısı kızı damadı 2 çocukları aynı evde kaldık 1 ay dönelim dedikçe kıramadı onları evliliğimin ilk ayı böle geçti adanaya geldik para yok otel gibi 20 gün yatmadan yatmaya eve gittik para yok diye ailesinde yiyorduk hamile oldumu öğrendim eşime sürpriz yapmak için bebek patiği aldım yılbaşında sürpriz yapcaktım o gün annesi gildeydik yine o gün ısrarla orda kalalım dedi tamam dedim gece yatakları açarken tartışmaya başladık bağırdı çağırdı bende ona tabi omzumdan hızla salladı zor geçiyodu haberi yoktu bende bişey olur diye hamileyim diye bağırdım annesi gil geldi odaya hamileyim diyorum hiç duymuyor sanki annesi gile bunu yarın bindirin istanbula gönderin dedi odaya gitti uyudu sabaha kadar uyumadım ağladım kahroldum öğlen uyandı geldi ben babamı oluyorum diye ağladım evet diye uzatmadım aradan 1 hafta geçti doktora gittim çocuk karnımda 3 günlük olü çıktı evliliğimin 2. ayı bitmişti mahfoldum toparlayamadım kendimi işe girmişti kendide sabah 5 akşam 10 da geliyordu zaten ilk günler zordu hiç bişey paylaşamıyorduk bir kere bile biyere gidemedim adanada kimse ne davet etti ne geldi bizde gelin davetleri olur orda yapmadılar benimde kimsem yoktu. bigün aradı hazırlan seni reale götürücem diye deliye döndüm biraz dikkat çeken bi tipim kıskanıp sorun çıkmasın die eşofmanları giydim realdeki arkadaşın arabasını götürecekmiş senide gezdirim bu arada dedi gittik arkadaşı mısır stantında çocuk sürekli farklı farklı kız isimlerinden bahsediyordu eşime rahatsız oldum rencide etmemek için bişi demedim eve geldik tek tek sordum kızları kendide muhabbete girdi çünkü benim ne alakam var diye bağırdı bende ilgin yok ama yaptığın yanlış dedim seni dışarı çıkaranda suç bu son dedi yattı sabah 5 te bana veda etmeden kapıları çarpıp çıktı gece 1 de geldi eve ben giyindim soframı hazırlamıştım yine kapıyı açıp odada oturdum ağlıyordum duşunu aldı gitti yattı bende gittim kalk konuşucaz dedim kalkmadı ona demiştim bida beni kovarsan giderim diye defol git dedi sana hesap veremem dedi valizi aldım gitmek değildi amacım ciddiyeti anlayıp dur desin istedim kafasını bile kaldırmadı anahtarı aldım kapıyı çektim çıktım gece gitmicektim kalksın istedim annemi aradım ağlaya ağlaya kapıda bekledim çıkmadı eve girdim tekrar kalktı bekle seni ben götürürüm dedi banyoya girip saçını jöleleyip çıkınca deliye döndüm yakasına yapıştım itiştin baya bi sana yedirdiğim ekmek haram olsun dedi annem aradı o sırada eşimi istedi anneme gökten allah inse bitti dedi otogara götürüp bırakcam dedi annemde onu otogardan almadın babası gelip alır bekle dedi telefonları yere çarpıp gitti evden kayınvaldem arka sokakta oturuyodu annem bana ulaşamayınca annesini aramış nazmiye hanım yetişin çocuklar birbirne girdi ben istanbulda perişanım siz ulaşın elim yetmez gözüm görmez demiş ben gidemem kürşatı ariym gidip alsın demiş kürşatta ablasının kocası oda bi sokak arkada eşim evden gitmişti kürşat abi geldi aldı kendilerine götürdü kayınvalidemi aradılar gelip alalım seni anne diye ilaç içip yatacam demiş :KK43: sabaha kadar eşim yoktu babam antepten geldi sabah 7 de beni aldı eve geçtik eşimi sordu gitti dedim annesini sordu gelmedi dedim topla eşyanı yaban ele bu yüzdenmi verdik kimse yok nerde bunlar die aldı beni antepe getirdi annemde istanbuldan geldi annesi aradı annem nazmiye hanım büyük olarak gelin toparlayalım dedi bitmişse bitmiştir bizi mehmet karıştırmıyor iki lafımızlamı düzelecek deyip kapattı 20 marttan beri ne anası ne babası ne bacısı dayısı kimse aramadı neymişte annesini beklememişim sabah evde ezip geçmişim eşimde sen gittin baban paşa paşa getirececek dedi babamda götürmedi evin eşyalarını hepsini ailem almıştı 1 çöpleri yok eşyam çekildi 1 ay önce yeniden denemeye kalktık başında büyük olmayanla sen mutlu olamazsın diyordu ailem kendiside söyler her konuda kızınız 4 4 lük değil 4-5lik der hamile kaldım görümcem hamile kalmaya kalktı sanki onlara nöker gitmişim gibi saçlar boyasız makyajsız dışarı çıkmazlardı görümcem iki çocuğu ne istese benim eşimden isterdi daha neler neler eşime o zaten bizi istemiyordu bilerek gitti halasına söylerken duyduk demiş eşime yemin ettim ben evimi yakın istedim öyle bişi demedim diye 60 yaşında kadın yalanmı sölicek dedi. şimdide annesine babasına kandilde mesaj attım yine ses yok eşime söylüyorum onlar öyleler napabilirim diyor o zaman mesafe koy beni ezdirme beni saydır arama deyince aramıyolar ara de bişeyler yaptırt diyorum yaptırtamam diyor bir süre görüşme bizi toparla sonra görüş diyorum onuda kabul etmiyor adanada ev tutcam eşya alcam seni gelip alcam diyor ama parası yok ailesi kredi borçlarından kurtulamıyor tatil için bile kradi çeken bi ailesi var biz bu durumdayız annesi eşime geçenlerde acaba tatile nereye gitsek diyor annen demiyormu diyorum babası evinde bekleyeceğine bende tekim gelsin beraber oturalım sora kendi evinize çıkın demiyomu diyorum nasıl tatil derdine düşer diyorum onlar öyle onları bırak bize bak diyor ama onlara ne tavır ne mesafe ne bi beni arama hiç bişi yok bide demişki adanaya gelirse uzakta ev tutun yakın olmasının anlamı yok demiş ağladım hep buna ailem böyle sahipsizlik olmaz sen gelinleri değilmisin diyor herkez saygımı sevgimi hürmetimi över eşimle en ufak tartışsak ne nankörlüğüm kalıyor ne küfürler yiyorum çift karakterli oluyorum davam sürüyor vicdanen haksızmıyım diyorum keşke o gün ailemi aramasaydım diyorum bi cahillik yaptımsa bile bu kadar ceza niye veriyorlar kabul edersem beni ne zaman burdan alacağı belli değil ailesinden sen yok ailemde başta böyle olduysa sonu olmaz çocuğun yokken gel vazgeç biz seni güvenip adanaya gönderemeyiz diyorlar yardım edin uzun oldu biliyorum ama size ihtiyacım var daha çok şey var anlatırım kuru ekmek yerim ben yedimde bilir ailesimi hep kötülüyosun diyor ama yaptıklarına tavır almadığı için yiyemiyorum sen bana saygı göster bak millete nasıl saygı duyuruyorum sana diyor çarem yok bu iş olmicak galiba ama vicdanımdan hasta oldummm..

:KK43: yardım edin acillllll size ihtiyacım var arkadaşlar konuyu tarafsız değerlendiren birileri lazımdı ailem ailesi gelmeden vermeyecekti ama aramıyolar bile bide herkeze benle hava atıyolardı ya ekmek paramız yok kaynanam bile saç boyasız gezmiyor bana ters bunlar eşimde iş bitiyor bi tepki versin istiyorum.... :KK43:

ya rabbim kaç yaşındasınız siz
neden bunları yaşamakta ısrar ediyorsunuz
hayat bu değil

bi de o kuru ekmek var ya yenmiyor öle o
deyim o sadece
o karnındakine bunu mu reva gördün de kuru ekmek yedireceksin
yazık vallahi yazık

kızacağım ama...

eşine, kayınvalidene değil sadece ve sadece konu sahibine kızıyorum.

mazoşist misiniz? acı çekmekten mi hoşlanıyorsunuz?

geri dönseniz bundan daha iyi bir sonuç mu elde edeceğinizi umuyorsunuz?

hayal kurmayın. hayat pembe dizi değil. siz, eşinizi ve ailesini yaşayarak öğrenmişsiniz.
artık bile bile lades demeye ne gerek var?

bir arkadaş yazmıştı, eşinizden ne koca ne baba olur.

Allah kıymet bilen kişilerle karşılaştırsın.

şanslısınız... çünkü arkanızda evel Allah sonra aileniz var. bence bunun için sürekli şükür etmelisiniz.

sorumluluk almak istemeyen erkekler lütfen evlenmeyin.

içim şişti..... hala dönmeyi düşünüosun anlayamıorum!! sakın dönme ailende söylemiş zaten bak onlarda yanında....
böyle bi evlilk olmaz ... düzenli bi hayat kur kendine barışamayıda sakın düşünme

sana ne kadar cok katiliyorum canim bir benzeri benim basima geldi ve suan ailemin yaninda yasiyorum

kardeşim teşekkür ederim bana gerçekten moral oldunuz suçluluk duygusundan kurtardınız allahım bana gücenmesin haksızlık etmeyeyim diye kendim mahfoluyorum allah hepinizden razı olsun haklısın barışmak için çırpınırken bile konular açılıyor silemiyoruz kapatamıyoruz ailem hep arkamda destek babamlar zaten artık onunla olmamı istemiyor evlilik olduğu için direniyorum pişman olmak istemiyorum beni düşündüren tek şey bunlardı unutamam sanmam halbu ki unutulmayacak ne yaşadımki..

Boşanmış bir ailenin çocugu olarak inan keşke daha önce boşansalardı derim hep. Annem hep bir umut ve caresizlikle duzelir diye bekledi, cocuklarım buyusun dedi ama inan 20sinde ne yaptıysa 45inde de onu yaptı babam ve sonunda boşandılar. Çok acı birsey ama inan o bebegin dogmaması yaralı buyumesinden daha hayırlıymış. Her erkek cocuk ister ama baba olmayı hepsi haketmiyor. Etrafımdaki bircok kişi gibi bir umut barışıp bebek isteyeceksin ama inan birsey değişmeyecek. Bebekle dahada caresiz olacaksın ne yazık ki. Kesin olarak soyleyebilceğim birseyde bir erkek el kadırdı ise yada kovdu ise yeminler etsede herzaman buna devam ediyor çünkü kendindeki o güçten vazgecmiyor. Seni okadarlık evlilikte kovan kişi emin ol yine kovacak ve sen ne dersen de orası ikinizin evi olmayacak hiçbir zaman. Senin olmayan bir ev için çabalama bırak yıkılsın mubarek gunlerde önüne bakmaya çalış sadece.

güzelim sen bırak bu kocayı bir an bile düşünme bak sana sahip çakın bir ailen var kal onların yanında yarın çocuğun olursa hiç bırakamazsın ne dayağın kalır ne de hakaretin bırak neden kendini ezdiriyorsun kendine güven

bana zaman ayırdınız çok teşekkür ederim zaten babam kesinlikle istemiyor güvenmiyor adanaya yollamam diyor ailesi 4 ayda 1 kere bile aramadı bide yemek kültürünü sofra kültürünü onun annesinden öğreneceğime ben onlara öğrettim hiç bir ışık yok kendiside ailesinin bu umursamazlını görüpte tepki vermiyor ben herşeye sil baştan başlamaya çalışacağım hiç bu kadar değersiz hissettirmemişti kimse çok koyuyor böyle olması allaha çok sığındım kalbimi bozmuyorum telefon numaranı değiştir diyor herkez bidaha muhatap olma konuştukça kahroluyosun diyor zaten mahkemeye vermiştim inşallah tek celsede biter seviyorum ama kendimi yakmak istemiyorum biran önce bitsin sonucunu bileyim istiyorum

okumadığım bazı yorumlar vardı gerçektenen kuru ekmekte yedim bu deyim değil ve çocuğumu kabettim 2 aylıkken karnımda kalbi durdu.... tabiki acı çekmek istemiyorum sadece evliliğimin bu kadar çabuk bitmesini kabullenemiyorum çok hayallerim vardı çünkü bu yüzden kahroluyorum hayallerim yıkıldı çok ümitli istekli hevesliydim herşeyin değerini bildim ama olmadı işte.

Hayırlısı buymuş demek ki senin için.. Hayallerin yıkıldı olarak görme bu durumu. Allah eşinin yüzünü sana geç göstermedi en azından, şükretmek lazım. Çocuğun olsaydı daha zor karar alırdın. Yaşın da genç sanırım, çabuk da unutursun. Üzülme bence, aksine bu adamdan ve ailesinden bir an önce kurtulacağın için,, arkanda ailen durduğu için sevin ve şükret.

tabiki hayırlısı herşeyin... allahtan kötüsü gelmez. ben bu kadar iyi olan adam nasıl böyle olur diye inanamıyorum. yani ailesinin bana karşı evliliğine karşı ilgisizliğini görmeyecek kadar kör olamaz onları görüpte tepki almaması bize bakması gerekir ama yok

konu sahibi arkadaşım, yazdıklarına göre senin kusurun yok..bu yüzden vicdanını rahatsız edecek birşeyde yok...
kavgamızda keşke ailemi aramasaydım sabretseydim gibi birşey yazmışsın ama buda doğru değil..hata o kavgada senin anneni araman değil, eşinin sana defol git demesi...bu lafı duyduktan sonra tabiyki aileni arıcaksın..

yazdıklarının hepsini okudum ufak tefek şeyler dışında hiç kusur görmedim sende..asıl hatalı eşin ve ailesi..bir erkek bukadar onursuz kişiliksiz olamaz yaa...baban paşa paşa getirecekte ne demek...nekadar emin kendisinden ve senin ona döneceğinden..bu ne rahatlık...
onu çok sevdiğini ve onsuz yaşayamayacığın hissinide bir şekilde vermişsin ona..

sil at arkadaşın onu ve ailesini..sil ve arkana bile bakma..ailenin , senin evliliğin hakkındaki düşüncelerini ve söylediklerini onaylıyorum..haklılar..o aile ve o eş senin sonun olur...

hemen hatta şimdi eşini ara...BUNDAN SONRA SENİNLE HİÇBİRŞEKİLDE GÖRÜŞMEK İSTEMİYORUM..BENİM ARTIK DÖNÜŞÜ OLMAMAK ÜZERE BİTMİŞTİR..EV FİLAN TUTMA..AİLESİ VE EŞİ ARASINDA DENGE SAĞLAYAMAYAN BİR ERKEK BENİM DEĞİL KOCAM HİÇBİRŞEYİM OLAMAZ..BAŞKA BİR ERKEKLE EVLENSEYDİM HAYATIM DAHA GÜZEL OLURDU..SEÇİMİM YANLIŞ OLDU...BUNDAN SONRAKİ HAYATIMI SENSİZ YAŞAMAK İSTİYORUM..HATAYDIN BENİM İÇİN YAŞANDI VE BİTTİ..

AYNEN BUNLARI SÖYLE..AYNEN....KİMSE KENDİSİNİ BULUNMAZ HİNT KUMAŞI SANMASIN..O KUMAŞA BİR GÜN BİRİ MAKASI VURUVERİR :KK1:

X