evliligim artik beni boguyor

Ewt ama o baslatti ilk bela okuyarak kadinlarda insan elimizden kacmasn diye okudugu belayada amin mi diyelim yaptigimi savunmuyorum asla pismanim ama ondada suc var
işte bende diyorum ya erkekler yaptıkları hiç bişeyi kabul etmezler. bi anda sende parlayınca olay büyüyor sorunlar bitmiyor. hatasını anlaması için susmak çözüm gibi görünüyor. çok zor ama sabretmek lazım işte

16 yaşında bir ÇOCUKLA! evlenmiş ne bekliyormuş ki. Gençliginizi bile yaşamadan çocukluktan çıkar çıkmaz neredeyse 2 katınız kadar adamla evlenmişsiniz.

Evet ilk once o esimin abisiyle ewlendi sonra ben ssimle tanstim:)

16 yaşında bir ÇOCUKLA! evlenmiş ne bekliyormuş ki. Gençliginizi bile yaşamadan çocukluktan çıkar çıkmaz neredeyse 2 katınız kadar adamla evlenmişsiniz.
Ewt oyle oldu ama o yaprigm hic bi seyi yasima vermedi bende hep ozr dileyen taraf oldm ben kendsyle tanstgmda bana 22 yasnda oldgnu solefi asik oluncada kimligini gsterdi cok genc druyo kndsi

Abartmiyorsun bir ise gir bosan o adamdan birde hamilesiniz yani 16 yasinda keske evlenmeseydiniz hkkinizda hayirlisi olsun

ya bu deveyi güdecen ki öyle görünüyor başka ya sı yok azıcık ağzını tutmayı öğren erkekleri hoş tuttukça tatlı dilli oldukça yaptıramayacağın şey yoktur bunu unutma boşanamayacağına göre bu evliliği kurtarmaya çocukların için mutlu bir yuva yapmaya özen göstermeye çalışmalısın

ikinizde saygısız ve bilinçsizsiniz eşinin sana beddua etmesi senin ona ne kadar değersiz olduğunu anlatman bunları 2 yaşındaki bir bebeğin yanında yapmanız ve senin 6 aylık hamile olman yaptığınız bütün kavgaları karnındaki bbeğin duyması . Aranızda ki kuşak farkı var 15 yaş var aranızda . Nasıl aşık oldunuz onu da merak ettim doğrusu ... aranızda sözlü ve fiziksel şiddet olması 21 yaşında 1 çocuk annesi hamile ve ekonomik olarak bağımlı bir bayan olman boğulman normal bence artık olgunlaşmaya bakmalısın ağzından çıkan sözü artık 3 kişi dinliyor

annenizde abisiyle evli eşinizin dimi doğru okudum?zaten eşinizle aranızda yaş uçurumu var yaşınız küçük peşi sıra çocuklar yapıyorsunuz önce evliliğinizi oturtsaydınız.

Mantikli ve doğrusunu yazmissin

E="TurkuazM, post: 40075072, member: 242089"]ya bu deveyi güdecen ki öyle görünüyor başka ya sı yok azıcık ağzını tutmayı öğren erkekleri hoş tuttukça tatlı dilli oldukça yaptıramayacağın şey yoktur bunu unutma boşanamayacağına göre bu evliliği kurtarmaya çocukların için mutlu bir yuva yapmaya özen göstermeye çalışmalısın[/QUOTE]
Valla

Ewt oyle oldu ama o yaprigm hic bi seyi yasima vermedi bende hep ozr dileyen taraf oldm ben kendsyle tanstgmda bana 22 yasnda oldgnu solefi asik oluncada kimligini gsterdi cok genc druyo kndsi
anneniz söylemedimi size yaşı olduğunu?sonuçta anneneiz abisiyle evli dğeilmi ?

a

Anam istemedi hic ben kactm
yani ne diyimki evladınız var biride yolda eşinizde makul şekillerde konuşup onadanda anlayış beklediğiniz iletin evlilikt en önemli şey saygı yiterse ipin ucu kaçar sizde eşinizde ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin.

Cok haklisnz pismanin fakat bana bela okuyunca bnde bunu yaptim knsmuoruz simdide ofke kontrolu dun aksm brz kacti su an ne yapmaliyim olk adimi bn mi atmaliyim
Öfke ile sarfedilen sözlerde mantık aramak havanda su dövmeye benzer.
Sıcağı sıcağına sarfedilen sözlere bir açıklama getirilmesini beklemek öfke çıtasını yükseltir.
Daha acıtıcı sözler havada uçuşmaya başlar, içinden çıkılmaz hale gelir.
Üzerinde durmamak, espriyle kahkahalarla havayı değiştirebilme meziyeti geliştirmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…