işte bende diyorum ya erkekler yaptıkları hiç bişeyi kabul etmezler. bi anda sende parlayınca olay büyüyor sorunlar bitmiyor. hatasını anlaması için susmak çözüm gibi görünüyor. çok zor ama sabretmek lazım işteEwt ama o baslatti ilk bela okuyarak kadinlarda insan elimizden kacmasn diye okudugu belayada amin mi diyelim yaptigimi savunmuyorum asla pismanim ama ondada suc var
Ewt oyle oldu ama o yaprigm hic bi seyi yasima vermedi bende hep ozr dileyen taraf oldm ben kendsyle tanstgmda bana 22 yasnda oldgnu solefi asik oluncada kimligini gsterdi cok genc druyo kndsi16 yaşında bir ÇOCUKLA! evlenmiş ne bekliyormuş ki. Gençliginizi bile yaşamadan çocukluktan çıkar çıkmaz neredeyse 2 katınız kadar adamla evlenmişsiniz.
Abartmiyorsun bir ise gir bosan o adamdan birde hamilesiniz yani 16 yasinda keske evlenmeseydiniz hkkinizda hayirlisi olsunmrb bayanlar eminimki icinizde benden cook tecrübeli ablalarim war o yuzden sznle paylasrsam bi faydasi olabilecegini dusundum.esimle dün tartistik oda bana dilin sissin ins konusamatasin dedi bende hizimi alamadim o bana ben ona sozler soyledik bende ona cok konusmamami söyluosun ya haklisin sen bi heceye bole degmesin aferdersiniz popom kdr saygiya degmezsin dedim bi kac bisey daha dedim ve ayaga kalkti ustume yurudu elini kaldrdi bana ama vurmadi sesini cok yukseltti sen artik o lafi dedin ya bittin bnm icin dedi bide bela okudunu inkar etti yemin etti birde ustune bnde yatagi ayrdim bn konusunca konusuo benle sabahta kahvalti istemeden cikti kavga ederkn 2 yssindaki oglumuzda yanimizdaydi kocamla uyuyo oglum dun gece baktimki cocuk uyuyamiyordu esimde ona bakti sabaha kdr bnde uyuyana kdr hep agladm bna el kaldrmasi ilk degil 4 yillik evliyz ewt buyuk bi siddet yok ama hazmedemiyorum 6 aylik hamileyim bu arada cok mu alinganim hamilelgmden dolayi bilmiorum ama bn ewliligimizin ilk iki bucuk yili ailesiyle oturdum ve onun icin herseyi sineye cektim evimi ayirali bi bck yil oluyo ama icimdeki ilk gunku ask yok denecek kdr azaldi kavgalar aile faktoru yore farkliligimiz beyin yapimiz yasimiz(o 36 ben 21 yasindayim evlendgimde 16ydin) herseyimiz farkli cok asık oldugum icin köru korune ewlendim onla bosanmis anne baba cocugu oldgm icin bosanmak istemiyorum iki cocuguma onsz maddi olarak bakmam imkansz annemde onun kardesiyle ewli yani annemle eltiyiz önerilerinizi bekliorum
anneniz söylemedimi size yaşı olduğunu?sonuçta anneneiz abisiyle evli dğeilmi ?Ewt oyle oldu ama o yaprigm hic bi seyi yasima vermedi bende hep ozr dileyen taraf oldm ben kendsyle tanstgmda bana 22 yasnda oldgnu solefi asik oluncada kimligini gsterdi cok genc druyo kndsi
annemde onun kardesiyle ewli yani annemle eltiyiz önerilerinizi bekliorum
Anam istemedi hic ben kactmanneniz söylemedimi size yaşı olduğunu?sonuçta anneneiz abisiyle evli dğeilmi ?
yani ne diyimki evladınız var biride yolda eşinizde makul şekillerde konuşup onadanda anlayış beklediğiniz iletin evlilikt en önemli şey saygı yiterse ipin ucu kaçar sizde eşinizde ağzınızdan çıkan laflara dikkat edin.a
Anam istemedi hic ben kactm
Öfke ile sarfedilen sözlerde mantık aramak havanda su dövmeye benzer.Cok haklisnz pismanin fakat bana bela okuyunca bnde bunu yaptim knsmuoruz simdide ofke kontrolu dun aksm brz kacti su an ne yapmaliyim olk adimi bn mi atmaliyim