Bende asagilayici konustum ama ilk o baslatti ve ozr dileme hatasni kabullenme gbi huylari hic yok ve bn evliligimiz boyunca hep byle idare ettim szde ben ondan kcgm birdeSana dedikleri.
Cok haklisnz pismanin fakat bana bela okuyunca bnde bunu yaptim knsmuoruz simdide ofke kontrolu dun aksm brz kacti su an ne yapmaliyim olk adimi bn mi atmaliyimikinizde saygısızsınız
poponuz kadar değeri olmadığını söylediğiniz adamdan iki çocuk yapmanız ilginç
çenelerinizi tutmayı öğrenmeniz lazım
karı kocadan çok önce anne baba olduğunuzu düşünmeniz lazım
mrb bayanlar eminimki icinizde benden cook tecrübeli ablalarim war o yuzden sznle paylasrsam bi faydasi olabilecegini dusundum.esimle dün tartistik oda bana dilin sissin ins konusamatasin dedi bende hizimi alamadim o bana ben ona sozler soyledik bende ona cok konusmamami söyluosun ya haklisin sen bi heceye bole degmesin aferdersiniz popom kdr saygiya degmezsin dedim bi kac bisey daha dedim ve ayaga kalkti ustume yurudu elini kaldrdi bana ama vurmadi sesini cok yukseltti sen artik o lafi dedin ya bittin bnm icin dedi bide bela okudunu inkar etti yemin etti birde ustune bnde yatagi ayrdim bn konusunca konusuo benle sabahta kahvalti istemeden cikti kavga ederkn 2 yssindaki oglumuzda yanimizdaydi kocamla uyuyo oglum dun gece baktimki cocuk uyuyamiyordu esimde ona bakti sabaha kdr bnde uyuyana kdr hep agladm bna el kaldrmasi ilk degil 4 yillik evliyz ewt buyuk bi siddet yok ama hazmedemiyorum 6 aylik hamileyim bu arada cok mu alinganim hamilelgmden dolayi bilmiorum ama bn ewliligimizin ilk iki bucuk yili ailesiyle oturdum ve onun icin herseyi sineye cektim evimi ayirali bi bck yil oluyo ama icimdeki ilk gunku ask yok denecek kdr azaldi kavgalar aile faktoru yore farkliligimiz beyin yapimiz yasimiz(o 36 ben 21 yasindayim evlendgimde 16ydin) herseyimiz farkli cok asık oldugum icin köru korune ewlendim onla bosanmis anne baba cocugu oldgm icin bosanmak istemiyorum iki cocuguma onsz maddi olarak bakmam imkansz annemde onun kardesiyle ewli yani annemle eltiyiz önerilerinizi bekliorum
İlk adımı at veya atma diyemem ama biraz daha dikkatli davranın birbirinizeCok haklisnz pismanin fakat bana bela okuyunca bnde bunu yaptim knsmuoruz simdide ofke kontrolu dun aksm brz kacti su an ne yapmaliyim olk adimi bn mi atmaliyim
Tsk ederim fikriniz icinCanım biraz fazla büyütmüşsün gibi..Erkekler böyle agır bir laf duydular mı çok zoruna gidiyor..Keza karşındakinin önemi yok..
Biraz burnunu sürt derim...Küskünğünü sürdür. Yaptıgı davranışın yanlış oldugunu anlasın...
Özür dileyince sende özür dilersinn ve tatlıya baglarsınız:)
Şimdiden saglıcakla bebeğini kucagına alman dileğiyle..
Sagolunİlk adımı at veya atma diyemem ama biraz daha dikkatli davranın birbirinize
Karşınızdakinin canını yakmak için illa hakaret etmeniz gwrekmez farklı yollarla da kendinizi ifade edebilirsiniz
Ikinci cocugum yanlislikla olduneden 2.çocuk bu haldeyken zaten 21 yaşındaymışsın daha ne bu acele
bir hata yapmışsın 16 yaşında evlenmişsin peş peşe 2 tane de çocuk doğuruyorsun
çocuklara da yazık
Ikinci cocugum yanlislikla oldu
Ewt ama o baslatti ilk bela okuyarak kadinlarda insan elimizden kacmasn diye okudugu belayada amin mi diyelim yaptigimi savunmuyorum asla pismanim ama ondada suc varne ara bu kdr yüzgöz oldunz. ikinizde birbirinize karşı çok saygısızsınız. erkeklere böyle hakaretler ederseniz eger kuş gibi uçar gider..sonrada kocam beni aldattı ben naptımki dersiniz. susmak önemli.
Walla yanlislikla oldu ilk cocugum isteyerek oldu ama ben sadece artik kavga etmek degil gzl bi ewlilik gecrmek istiyormzaten bu forumda biri de yanlışlıkla olmadı dese dişimi kıracağım
o zaman dikkat et 3.yanlışlıkla olmasın
sen daha yeterince olgunlaşmadığın için ben hatayı eşinde buldum
çoğunlukla 15 yaş büyükmüş neredeyse 4o yaşına yaklaşmış ergen gibi davranıyor
hamile karısına beddua etmek nedir
Bnde cocuklarm uzulmesin istiyorum o bebek artik karnimda olmamaliydi olmasaydi gbi seyleri icimden gecrmemi bile haketmiyor melegim obnmNasil yani, anneniz esinizin kardesiyle mi evli?
O zaman kendinden yasca cok kucuk biriyle evlenmis, cok sasirtici.
Siz de bana gore cok buyuk yas farkiyla evlenmissiniz.
Ayrica uslubunuz gereksizce cok sert.
Buradan hala cok toy gorunuyorsunuz zira bogucu bir evlilige bir bebek daha katmak istiyorsunuz.
Yine de bu bebegin sizin icin hayirli olmasini, mutluluk getirmesini dilerim.
Eger cocugum icin bosanamiyorum diyorsaniz en asgari seviyede yansitacaksiniz tartismalarinizi.
Oyle cocugum icin deyip deyip de cocuklarin onunde tartismamalisiniz.