Kendi şirketin var ve halâ ailenden izin istiyosun öyle mi?Sürekli gezilen bir hayat yok ama mesela ben evlenmeden önce kendi şirketim arabam vardı yinede gezemiyirdum ailem. Bırakmıyordu ama evlendim eşimle heryere gider geliriz
eşek ölecek ters dönecek de şeyi güneş görecek seninkisi bu hesapYoutube kanalı açar hallederiz orasını:)
Ikinizde çok boş yapmışsınız:dSen benim zihniyetime kendi cevrene göre tespit yapabilirsin. Herkes oyle yapiyor ben de dahil.
Ayni ulkede ayni kulturde dogmadik seninle ama ben Turkiyede coook uzun kaldim.
Evlilik oncesi bekaret, ayri yaşayamama, disari cikamama gibi problem ve toplum baskisiyla ugrasmadim canim ister evlenirim, ister bosanirim. 20 yasinda ergen olunuyor 30 yasinda aile evinde evlenene kadar bir sey yasamamis insan cook olgun oluyor
Gezen insan gezen insani bulur benim tespitim de buydu bu da canini bu kadar yakiyorsa ben sebebi degilim.
Gezmeye diye kocan seni memlekete götürür geneli böyle bak hiç şaşmaz. Bayramlarda tatilllerde bi bakmışsın kv evinde çay servisi yapıyosunuz.25 yaşında genç biriyim. Her genç gibi benimde hayallerim ve yaşamak istediğim hayat var. Lakin mesleğim yok şuan ve olsa bile iki sorun daha var. Birincisi bir kız olarak tek gezemem çünkü tehlikeli. İkincisi ben gezecek insan bulamıyorum. Yapı olarak sosyal biri değilim. Gezecek param olsa bile gezecek insan bulamıyorum. Bu u tecrübe ettiğim için söylüyorum. Geriye tek bir çözüm kaldı. Birlikte hayallerimi gerceklestirebilecegim gezebilecegim biriyle evlenmek. Şimdi bunun için evlenilmez diceksiniz. E eninde sonunda evlenicem en azından birliğe ülkemi ve dünyayı gezebilecegim biriyle evleneyim. Geriye tek çözüm olarak bu kaldı. Hem eşim hem erkek güvende olurum korkmadan gezerim. Gezmek benim ruhumu rahatlatıyor diğer türlü hayat çekilmiyor tekdüze hayat . Bunu bu kadar çok istiyorum mesela akşam yürüyüş yapmak istiyorum en basitinden örnek vereyim birliğe cikabilecegim kimse yok. Siz anlayın artık
Evet evlenince sürekli gezip yürüyüş yapıyorsunuz aynen öyle bi hayat.
ağzınıza sağlıkkkkGezmeye diye kocan seni memlekete götürür geneli böyle bak hiç şaşmaz. Bayramlarda tatilllerde bi bakmışsın kv evinde çay servisi yapıyosunuz.
Mesleğiniz yoksa bile iş bulun çalışın gezin tozun.
Siz evliliği gezip tozmak sanmışsınız ama hiç öyle bir şey değil.
İlginç olan bu kadın "25 yaşında"Ülke ülke gezecek bi adam "kız başına nasıl gezeyim" diyen bi zihniyetle çok muhatap olmaz bence. Kız başına neler neler yapıyor insanlar.
Youtuber olacakmış öyle demeİlginç olan bu kadın "25 yaşında"hani küçük bir yaş değil bence. Bu sığ zihniyetiyle zengin bir erkekle gezmek istiyor ama daha ekonomiden haberi yok çünkü orta halli birinin Türkiye/dünya turuna çıkabileceğini düşünüyor
Gezecegim yerlerde akşam olmayacak mı karanlık olmayacak mı hele ki yanımda kimse yok şahsen kendimi tehlikeye atmaktan da yanımda bir erkek yani eşim olsun isterim daha iyi
Şuan değil o zaman öyleydi malasef ev araba alıyorduk istediğimiz yere gidemiyorduk malasefKendi şirketin var ve halâ ailenden izin istiyosun öyle mi?
Kızlar, kırın şu zincirlerinizi lütfen
Erkek olacak,çok parası olacak,çalışmadan dünyayı gezecek üstelik size de finansör olacak,sizde olmayan müthiş özgüven onda olacak.... .İstediğiniz adama şu an ulaşılamıyor dünyanın bir tarafında geziyor bu yüzden kendinizi geliştirin böyle adamlar çarşıda satılmıyor......Napim diğer türlü kız başıma bunları yapamam hangi para ve hangi özgüvenle gezeyim ?
Yanıyoruuuuum diye evleneni çok duydum ama gezeyim diye evleneni duymadım. Şükür o da oldu25 yaşında genç biriyim. Her genç gibi benimde hayallerim ve yaşamak istediğim hayat var. Lakin mesleğim yok şuan ve olsa bile iki sorun daha var. Birincisi bir kız olarak tek gezemem çünkü tehlikeli. İkincisi ben gezecek insan bulamıyorum. Yapı olarak sosyal biri değilim. Gezecek param olsa bile gezecek insan bulamıyorum. Bu u tecrübe ettiğim için söylüyorum. Geriye tek bir çözüm kaldı. Birlikte hayallerimi gerceklestirebilecegim gezebilecegim biriyle evlenmek. Şimdi bunun için evlenilmez diceksiniz. E eninde sonunda evlenicem en azından birliğe ülkemi ve dünyayı gezebilecegim biriyle evleneyim. Geriye tek çözüm olarak bu kaldı. Hem eşim hem erkek güvende olurum korkmadan gezerim. Gezmek benim ruhumu rahatlatıyor diğer türlü hayat çekilmiyor tekdüze hayat . Bunu bu kadar çok istiyorum mesela akşam yürüyüş yapmak istiyorum en basitinden örnek vereyim birliğe cikabilecegim kimse yok. Siz anlayın artık
Hiç de zengin olsun diye diretmiyorum. Annemin akrabasindan biri talip oldu bana evet deseydim kolumda altın bileziklerim altimda arabam olurdu üstelik ömür boyu çalışma zorunlulugum olmucakti. Kolaya kaçan biri değilimSendeki bu zengin koca hevesini kimsede görmedim ben ya. Açık açık diyordun önceki konularında şimdi alttan alta diyorsun. Kaliteli ve zengin adam, kadında kaliteye bakar boşuna yorma kendini. Ha saçma sapan 'kıroyum emme para bende' tipte biri brsun belki ancak o da dünyayı falan gezmez kır dizini çocuk büyüt derVasıfsız bir insan ise bulduğuyla yetinir. Benden sana tavsiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?