Allah razi olsun, insani cok zorlayan biseymis gercekten bir yandan hazirlik yapmak zorunda olmak bir yandan emin olunamayan noktalar ,duygular ...karar vermeden once cok dusunen biriyimdir ama evlilik surecinde oyle olamiyormus biseyler yasarken tecrube ediliyormus ve ne kadar sabir dense de henuz nisanli olmama ragmen evlilige toz pembe bakamaz oldum kendime acir oldum , neden devam ediyorsun derseniz hep hayatimda guzel duygulari yasadigim ilk kisiyle evlenmek istedim duamin tevekkulu niyetine yasadiklarima ragmen israrci oldum.evlilik surecinde de pek cok karari kendim aldim buyuklerim nasil istersen dediler .ailemden ve yakinimdan nisanlimi tanimak icin kimse caba sarfetmedi kendim tanimaya calistim her yaptigi hareket en guzeldi bana gore ama ne zaman birilerine anlatsam bana yapilmis olanlar cok tuhaf ve hos karsilanmadi degersiz goruldugum soylendi.bir sure sonra kimseye bisey anlatmadim cunku kafam cok karisiyodu sineye cektim.simdi benim de davetiyelerim basiliyor icimdeki o burukluk haline ragmen kendi evimi kurmaya calisiyorum ,isterdim ki o hevesim kirilmamis olsun ama nasibim buymus diyorum duaya siginiyorum,duacinizim,dualarinizi beklerim insallah