Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliliğe daha çook, en erken 2012'de sözlenicem diyenler buraya :)
finaller yaklaşıyor onun telaşındayım bende bol bol durgunluk olmasın canım arada bir heyecan olmalı ben sıkılırım valla durgun hayattan çenem düşer genelde böyle zamanlarda bik bik bik ona buna laf atarım şirinlik yaparım sıkıntıdan. gene öyle günlerden birini yaşadım bugün. sanırım milleti bezdirdim aşşkk nasıl??kavga dövüş yok demiii?
hayatın ne getirceği belli olmaz 2012 yi görceğini nerden biliyon yada 2012 de sözlencem dersin 2012 olmadan evlenirsin boş hayaller kurmanın anlamı yok
finaller yaklaşıyor onun telaşındayım bende bol bol durgunluk olmasın canım arada bir heyecan olmalı ben sıkılırım valla durgun hayattan çenem düşer genelde böyle zamanlarda bik bik bik ona buna laf atarım şirinlik yaparım sıkıntıdan. gene öyle günlerden birini yaşadım bugün. sanırım milleti bezdirdim aşşkk nasıl??kavga dövüş yok demiii?
hayatın ne getirceği belli olmaz 2012 yi görceğini nerden biliyon yada 2012 de sözlencem dersin 2012 olmadan evlenirsin boş hayaller kurmanın anlamı yok
aman ohh çok şükür barıştık tatlım
ben bi haftalığına tatile çıkıyorum giremicem yani ben gelene kadar bu topiği naparsan yap ama hareketli yap emi:81::81:
biccok bicok arkada topla eminim biz gibi evliliği bekleyen çookk insan vardır,,
acaba bende mi sizdenim ..... ? :44: :44:
Hayirlisi olsun hepimiz için insallah... gönlümüzdeki bize hayirli olsun :) hep mutlu olalim butun kadinlar mutlulugu hakediyolar ...
MERHABA kızlarrrr bu sayfadaki herkes erkenden sözlendi mi yoksaa uzun zamandır kimse yazmamış. Biz de 2013 gibi sözlenmeyi düşünüyoruz, ama daha çooook var. Şu günler hemeeen geçse ne iyi olur