Allah sabır versn ben sizden değilim ama :) büyük konuşmamak lazım tabi..daha evlenmedim 50 gün sonra inşallah :)
sen gene 2013 diyorsun bakalım ben ne zamanbende aynen 2012 gibi sözlensem 2013'e falan anca evlenirim(alla nasip ederse),, güzel topik olmuşşşş
2012yi bırak 3012 gibi banada:))tabi o kadar ömür olursa:))zaten istemiyorum ama el ele çift görüncede çok mutlu evli kafam bozuluyor yavv
sen neden 2012de düşünüyorsun??yalnızmısız benim gibi:)
selam kızlar bende sizdenim sanırım bizde tanışma ve sözü 2012 de düşünüyoruz inşallah düşündüğümüzle kalmayız
ne kadar zamandır berabersinizbenim de 2013te söz falan olur sanırım. ben okulumu bitirince, onun da kamu işine girişi olduğunda düşünüyoruz (daha doğrusu ben düşünüyorum, o daha erken gelebilirmiş :44: ) .
maşallah
ee başka yok mu bakalımm bizim gibi
hımm aynı yaştayız bende 2. sınıfı bitiriyorum inşallah19 yaşındaym 1.sınıfı bitiriyorum 3ün yazı gibi düşünüyoruz bizde tanışma sözü 2o13 gibi yani
""yok sevgilimle 3 yıla yakın oldu beraberiz ama daha ne bi söz var ne bişey. ben üni okuyorum 2. sınıfı bitiriyorum az kaldı inş. 3. sınıfı bitirince söz yapalım dediydi benimki ama bakalım zaman ne göstercek. sonra üni biticekte ben yüksek lisans yapmak istiyorum kısmetse o olcakta... Allah sabır versin
senin aday yok galiba""
hey maşallah..üniversiteyi bitirince olsun bencede en güzeli o:)sabır size beklemeniz için :)
benim uçtu kuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?