• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğe daha çook, en erken 2012'de sözlenicem diyenler buraya :)

Fides_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
1.815
1
116
Benim gibi evliliğe daha çook seneler olan, 2012 - 2013 gibi sözlenmeyi planlayanlar burda toplanalım :1:

Son düzenleme:
Allah sabır versn ben sizden değilim ama :) büyük konuşmamak lazım tabi..daha evlenmedim 50 gün sonra inşallah :)

bende aynen 2012 gibi sözlensem 2013'e falan anca evlenirim(alla nasip ederse),, güzel topik olmuşşşş:65::65::65:

2012yi bırak 3012 gibi banada:))tabi o kadar ömür olursa:))zaten istemiyorum ama el ele çift görüncede çok mutlu evli kafam bozuluyor yavv:60::60:

sen neden 2012de düşünüyorsun??yalnızmısız benim gibi:)

selam kızlar bende sizdenim sanırım bizde tanışma ve sözü 2012 de düşünüyoruz inşallah düşündüğümüzle kalmayız :1:

Allah sabır versn ben sizden değilim ama :) büyük konuşmamak lazım tabi..daha evlenmedim 50 gün sonra inşallah :)

oo seninki yakınmış e maşallah demeli :nazar:

bende aynen 2012 gibi sözlensem 2013'e falan anca evlenirim(alla nasip ederse),, güzel topik olmuşşşş:65::65::65:
sen gene 2013 diyorsun bakalım ben ne zaman :1:

2012yi bırak 3012 gibi banada:))tabi o kadar ömür olursa:))zaten istemiyorum ama el ele çift görüncede çok mutlu evli kafam bozuluyor yavv:60::60:

sen neden 2012de düşünüyorsun??yalnızmısız benim gibi:)

yok sevgilimle 3 yıla yakın oldu beraberiz ama daha ne bi söz var ne bişey. ben üni okuyorum 2. sınıfı bitiriyorum az kaldı inş. 3. sınıfı bitirince söz yapalım dediydi benimki ama bakalım zaman ne göstercek.:nazar: sonra üni biticekte ben yüksek lisans yapmak istiyorum kısmetse o olcakta... Allah sabır versin :1:
senin aday yok galiba:44:

selam kızlar bende sizdenim sanırım bizde tanışma ve sözü 2012 de düşünüyoruz inşallah düşündüğümüzle kalmayız :1:

hadi bakalım inşallah dediğin gibi düşündüğümüzle kalmayız insan bi saatten sonra istiyor valla:17:

günaydıınn :3: aman mutluluk bizim peşimizi bırakmasın :nazar::1:

benim de 2013te söz falan olur sanırım. ben okulumu bitirince, onun da kamu işine girişi olduğunda düşünüyoruz (daha doğrusu ben düşünüyorum, o daha erken gelebilirmiş :44: ) .

valla öyle oldu :1:
bi biz mi varız acaba

birde yaş genç olunca daha bi heves oluyo bi an önce bşeyleri yaşamak istiyoruz galiba
:17:

hadi bakalım inşallah dediğin gibi düşündüğümüzle kalmayız insan bi saatten sonra istiyor valla:17:
[/QUOTE]

amin canım inşallah artık evlenip sürekli beraber olmak istiyorum aşkımla daha okul bitecek,tanışma olucak, söz nişan derkeeeen ay yazmaktan yoruldum ya:19:

ay olcak olcak inşallahh Rabbim nasip etsiinn. aynı yaşlardayız herhalde??:emir_bebek:

""yok sevgilimle 3 yıla yakın oldu beraberiz ama daha ne bi söz var ne bişey. ben üni okuyorum 2. sınıfı bitiriyorum az kaldı inş. 3. sınıfı bitirince söz yapalım dediydi benimki ama bakalım zaman ne göstercek. sonra üni biticekte ben yüksek lisans yapmak istiyorum kısmetse o olcakta... Allah sabır versin
senin aday yok galiba""

hey maşallah..:nazar: üniversiteyi bitirince :4: olsun bencede en güzeli o:)sabır size beklemeniz için:nazar::)
benim uçtu kuşum:43: :)

19 yaşındaym 1.sınıfı bitiriyorum 3ün yazı gibi düşünüyoruz bizde tanışma sözü 2o13 gibi yani
hımm aynı yaştayız bende 2. sınıfı bitiriyorum inşallah :nazar::7:

""yok sevgilimle 3 yıla yakın oldu beraberiz ama daha ne bi söz var ne bişey. ben üni okuyorum 2. sınıfı bitiriyorum az kaldı inş. 3. sınıfı bitirince söz yapalım dediydi benimki ama bakalım zaman ne göstercek. sonra üni biticekte ben yüksek lisans yapmak istiyorum kısmetse o olcakta... Allah sabır versin
senin aday yok galiba""

hey maşallah..:nazar: üniversiteyi bitirince :4: olsun bencede en güzeli o:)sabır size beklemeniz için:nazar::)
benim uçtu kuşum:43: :)

ilk önce mesleği ele almak lazım dimi:16:
aaa nereye uçtu bakalımm yeni mi ayrıldın yoksaaamm :5:

Back