• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğe bi ay kala yeter artık diye bağırma istiyorum herkes böyle miydi acaba

Ben 1 ay kala, cinnet gecirmek üzereydim...Nerden girdim bu yola cümlesini coooooook söylemistim kendi kendime....hersey gibi, o sikintilar´da gelip geciyor iste....!!

ALLAH sonumuzu HAYIR etsin daima! :asigim:

Ben 1 ay kala, cinnet gecirmek üzereydim...Nerden girdim bu yola cümlesini coooooook söylemistim kendi kendime....hersey gibi, o sikintilar´da gelip geciyor iste....!!

ALLAH sonumuzu HAYIR etsin daima! :asigim:

Aboooooo....ben tam olarak okumamistim arkadasimizin yazdiklarini...yüzeysel yazdim demin..!

Canim benim, tavrini koymasi gereken müstakbel esin..! Neticede terbiyesizlige tesebbüs eden onun annesi..! Cok merak ediyorsa yan oda´da sizi beklesinler....kötükedihüso

Biri bu insanlara su "Carsaf" olayinin ne kadar günah birsey oldugunu anlatsin yaaaaaaa....iki kisinin mahremini kim, hangi akila dayanarak görmek ister ki yaaaaa...???

Cok büyük günah bu yapilan hurafe...yazik bize yazik...!!!! :oklava:

HAYIRLISI!

bizdede ayni sorun yasanmisti, gerci ben biraz sivridilli oldugum için kimse benden bisey istemedi ama esim tutturdu gostereceksin diye,o gune kadarhic bu konuyu konusmastik, onemli olan bizim bilmemiz oldugunu dusunmustum hep...her neyse o kadar istiyosan sen goster dedim ve o verdi annesine , aradan belli bi zaman gecetikten sonrada kayinvalidem bezleri bana geri verdi, ama yikayarak geri verdi acaba bunda bi kotuluk arasammiCADIARZU

Allahım cehaletten esirge cahilden uzak tut :umursamaz:
nişanlınla kesin konuş, o günün sabahı kadın gerçekten gelip isterse karşı çıksın..
ya bi de demişsin ki evde sölemiş kadına, kavga çıkmış. yahu nasıl bir kadın bu, insan kendi evladından bile utanır nasıl böyle bişeyi ağzına alabiliyo da kavga edebiliyo oğluyla??? hayret ettim.. o kadar günah bişiki bu.. şeytan dahi girmezken karı koca arasına..

sen kadına bişi dememelisin anladığım kadarıyla. ama ben olsam dayanamazdım. "yok anne çarşafla bezle olmaz, sen iş sırasında yanımızda bulun kendin gör. mazallah biz mürekkep falan döküp seni kandırırz falan" derdim.. hiç hazır değilim evliliğe hiç. hiç susmayı bilmiyorum.

Back