• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğe bi ay kala yeter artık diye bağırma istiyorum herkes böyle miydi acaba

uyuz oluyorum böyle tiplere ya sana ne!

evlilik iki kişinin yaşadığı bir şey.
cinsel hayatları da milletn ağzına sakız durumunda değildir.
bnce görmesne izin verme.ama sen değil eşin koysun tavrını.
sonuçta bu kimseyi ilgilendirmez.:olmaz:

çoğu insanda ilk gece kanama bile olmazken bu durumu idrak yeteneğinden aciz bekareti hala millete ispat edilmesi gereken bir durum olarak gören zihiyetten tiksiniyorum.kötükedihüso
herkes haddini bilsin.:oklava:

koymuş tavrını ama evde baya bi tartışma çıkmış heralde tabi huzursuzluk bizide etkiliyo bende sustum o yüzden bi huzursuzluk çıkmasın yeter ki diye ne derlerse tamam diyorum sakinliğimi korumaya çalışıyorum

tamam oğlunu paylaşmakta zorluk çekio olabilir ama bu biraz abartı olmuş. vakti zamanında babannem annemden amcamların kanlı çarşafını taşımasını istemiş babam bağırmış çağırmış asla izin vermemiş annemin böle bişi yapmasına eminim senin eşinde rahatsız olucaktır ve sen göstersen bile o sana mani olacaktır böle düşünüyorum

artık oda çok yoruldu ve bıktı artık biz başbaşayken herşey çok güzel aslında ama bizi bize bırakmıyolarki :( dün oda dayanamadı ki en sonunda gece aradı sıkıldım ben yarın gidip evlenelim sonrada kaçarız burdan dedi ahh ahh gerçek olmasını çok isterdim

sana ne deseydin keşke terbiyesiz çağdışı kalmış insanlar.. nişanlına söyle onun tepki göstermesi gerekir daha çok size ne desin yavvv

hala boyle bır gelenek var mı ya..

birbirini seven ıkı ınsanın en ozel anıdır o kımi ilgilendırır kı..

Allahtan ıstemeye gelırlerken cıkar bekaret raporunu ona gore fılan dememısler..

ben olsam eşime bu durmdan rahatsız olucagımı soylerdım .veya nısanlın anne ben bılıyorum sana ne fılan desın bari..

pasif kalmasın sakın..

.eşin bıldıkten sonra kımseye birşey ıspat etmeye gerek yok..

benmkıde kaynanamın mudahalelerınde o saftr cahıldır ıdare et dıo..banane canm her safı benmı ıdare edecem..

Allah sabır versin canım yaa kayınvalideyi es geçiyorum o tavrıyla zaten Allah a havale de.. sizin aranızda da gerginlikler çıkması çok doğal biz de öyleydik son güne doğru atışıyorduk hep. lakinnn evlilik çok güzel ilk günden sonra düzeliyo inş. bu sefer farklı sorumluluklar baş gösteriyo ama yine de güne sevdiğinle uyanmak çok güzel..opuyorumnanaktan

Allah sabır versin canım yaa kayınvalideyi es geçiyorum o tavrıyla zaten Allah a havale de.. sizin aranızda da gerginlikler çıkması çok doğal biz de öyleydik son güne doğru atışıyorduk hep. lakinnn evlilik çok güzel ilk günden sonra düzeliyo inş. bu sefer farklı sorumluluklar baş gösteriyo ama yine de güne sevdiğinle uyanmak çok güzel..opuyorumnanaktan

tsk rahatladım biraz a.s.

Canım, evlendikten sonra anlıyor insan zorluğunu... Duymayacaksın her şeyi, görmeyeceksin; BAŞKA YOLU YOKMUŞ BUNUN! Bir takmaya başlarsan her şey üstüne üstüne gelir. Rabbim yardımcımız olsun...
Yaşayarak öğreniliyor ancak.
Evlilik bir kafes, dışındakiler girmeye; içindekiler çıkmaya uğraşıyor galiba...

yuh yani.. daha neler...yatağımı annemle ben hazıladık kırmızı pike takımı yaydık...oh.. ertesi gün düğünden sonra pikniğe gittik hep beraber... ne çarşafı.. oğlunun namusuna güvenmiyor mu?

kımsenın gormesıne gerek yok eşım gordukten snra deseydın keskee haddini bilirdi ozaman terbıyesız kadınn

Kaynananız gerçekten çok ayıp etmiş arkadaşım
Ne demekmiş ertesi gün görüşürüz gelin hanım?
Herkes gelini kendine almıyor, oğluna alıyor,
Dolayısıyla kocanı ilgilendirir o gibi durumlar,
Duygularını anlıyorum kendini aşağılanmış hissetmişsin haklısında.
ınsan kendini bildikten sonra başkalarına ne ki :umursamaz:

ayy nekadar dengesizlik yaa.allah allah sana ne ona bakarken hiç utanmıcakmısın yaa.nekadar geri insanlar var.ama boşver tatlım evini düşün eşini düşün düün gününü düşün şimdiden mutluluklar

tam 1 ay sonra düğünüm var kızlar,6 yıllık muhteşem bi birliktelik ama evliliğe sayılı günler kala nişanlımda bende çok stresliyiz aslında bizi kendi halimize bıraksalar hiç stres kalmıcak ama bırakmıyolar ki :( ilk geceyi düşündükçe zaten uykularım kaçıyo off bu kadar korkucağımı hiç düşünmemiştim üstüne bide kayınvalidem ve görümcemin yaptığı her şey batıyo bana :( yatağımızı hazırladılar 1 hafta önce aslında ilk başta herşey muhteşemdi oda kırmızı, mobilyalar siyah, cibinlik siyah, yatak örtüleri kırmızı mumlar kırmızı herşey tam hayalimdeki gibiydi ama o beyaz örtüyü çıkarıp imalı laflarla yastığın altına sokuşturunca svgili kayınvalideciğim onu bi kaşık suda boğmak istedim.bana doğru bakıp ertesi gün görüşürüz atık gelin hanım diince kan beynime sıçradı annem bi köşeye çekti beni sakin ol falan filan ama bu ne yaa off bu konu beni çok rahatsız etti ve nişanlımda bu konudan çok rahatsız ama bişey yapmıyo bu sadece bizi ilgilendirir ama annemler biraz gerikafalılar bu konuda boşver en güzel zamanlarımızı mahvetmeyelim keyfini çıkaralım bi görürler biter diyo bu kadar basit mi yaa çok doldum kızlar balkondan atasım geliyo kendimi :(

ne kaynanaymış seninkide :delphin:

bencede çok saçma bu ne ya kalite kontrol memurumu ne bu böyle terbiyesizlikmi olur canım sen kafana takma eşin de bu konuda senin gibi düşünüyo sanırım o yüzden rahat ol ilk gece sadce 2nizi ilğilendirir gerisini bpşver takma

her ilk gecede kan akmazmış öyle olursa napcan-tatlicadiarzu-
ay allahım ya neler düşündürüyolar insana, ona neymiş acep senin bakireliğin, allah kolaylık versin valla
ama nişanlın doğru söylüyo, germe kendini sakin ol, çok gergin dönemler düğünden önceki bir ay, aman akışına bırak geçer gider, hatırlamazsın bile sonra bugunleri
mutluluklar dilerim şimdiden
a.s.:nazar:

kocana söle sabah tamam anne hallettım ben o işi desın vermesın bısey,
cok lazımsa ve kan gelmezse bı yerınızı keser verırsınız kanı ay ıgrenc ya
vermeyın hatta ya kan gelse de olur ya esnek vs dır gelmese de vermeyın ne rezıllık ya 2009 yılındayız.

Back