- Konu Sahibi cokasikbukiz
-
uyuz oluyorum böyle tiplere ya sana ne!
evlilik iki kişinin yaşadığı bir şey.
cinsel hayatları da milletn ağzına sakız durumunda değildir.
bnce görmesne izin verme.ama sen değil eşin koysun tavrını.
sonuçta bu kimseyi ilgilendirmez.lmaz:
çoğu insanda ilk gece kanama bile olmazken bu durumu idrak yeteneğinden aciz bekareti hala millete ispat edilmesi gereken bir durum olarak gören zihiyetten tiksiniyorum.kötükedihüso
herkes haddini bilsin.klava:
tamam oğlunu paylaşmakta zorluk çekio olabilir ama bu biraz abartı olmuş. vakti zamanında babannem annemden amcamların kanlı çarşafını taşımasını istemiş babam bağırmış çağırmış asla izin vermemiş annemin böle bişi yapmasına eminim senin eşinde rahatsız olucaktır ve sen göstersen bile o sana mani olacaktır böle düşünüyorum
Allah sabır versin canım yaa kayınvalideyi es geçiyorum o tavrıyla zaten Allah a havale de.. sizin aranızda da gerginlikler çıkması çok doğal biz de öyleydik son güne doğru atışıyorduk hep. lakinnn evlilik çok güzel ilk günden sonra düzeliyo inş. bu sefer farklı sorumluluklar baş gösteriyo ama yine de güne sevdiğinle uyanmak çok güzel..opuyorumnanaktan
tam 1 ay sonra düğünüm var kızlar,6 yıllık muhteşem bi birliktelik ama evliliğe sayılı günler kala nişanlımda bende çok stresliyiz aslında bizi kendi halimize bıraksalar hiç stres kalmıcak ama bırakmıyolar kiilk geceyi düşündükçe zaten uykularım kaçıyo off bu kadar korkucağımı hiç düşünmemiştim üstüne bide kayınvalidem ve görümcemin yaptığı her şey batıyo bana yatağımızı hazırladılar 1 hafta önce aslında ilk başta herşey muhteşemdi oda kırmızı, mobilyalar siyah, cibinlik siyah, yatak örtüleri kırmızı mumlar kırmızı herşey tam hayalimdeki gibiydi ama o beyaz örtüyü çıkarıp imalı laflarla yastığın altına sokuşturunca svgili kayınvalideciğim onu bi kaşık suda boğmak istedim.bana doğru bakıp ertesi gün görüşürüz atık gelin hanım diince kan beynime sıçradı annem bi köşeye çekti beni sakin ol falan filan ama bu ne yaa off bu konu beni çok rahatsız etti ve nişanlımda bu konudan çok rahatsız ama bişey yapmıyo bu sadece bizi ilgilendirir ama annemler biraz gerikafalılar bu konuda boşver en güzel zamanlarımızı mahvetmeyelim keyfini çıkaralım bi görürler biter diyo bu kadar basit mi yaa çok doldum kızlar balkondan atasım geliyo kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?