- Konu Sahibi cokasikbukiz
tam 1 ay sonra düğünüm var kızlar,6 yıllık muhteşem bi birliktelik ama evliliğe sayılı günler kala nişanlımda bende çok stresliyiz aslında bizi kendi halimize bıraksalar hiç stres kalmıcak ama bırakmıyolar ki ilk geceyi düşündükçe zaten uykularım kaçıyo off bu kadar korkucağımı hiç düşünmemiştim üstüne bide kayınvalidem ve görümcemin yaptığı her şey batıyo bana yatağımızı hazırladılar 1 hafta önce aslında ilk başta herşey muhteşemdi oda kırmızı, mobilyalar siyah, cibinlik siyah, yatak örtüleri kırmızı mumlar kırmızı herşey tam hayalimdeki gibiydi ama o beyaz örtüyü çıkarıp imalı laflarla yastığın altına sokuşturunca svgili kayınvalideciğim onu bi kaşık suda boğmak istedim.bana doğru bakıp ertesi gün görüşürüz atık gelin hanım diince kan beynime sıçradı annem bi köşeye çekti beni sakin ol falan filan ama bu ne yaa off bu konu beni çok rahatsız etti ve nişanlımda bu konudan çok rahatsız ama bişey yapmıyo bu sadece bizi ilgilendirir ama annemler biraz gerikafalılar bu konuda boşver en güzel zamanlarımızı mahvetmeyelim keyfini çıkaralım bi görürler biter diyo bu kadar basit mi yaa çok doldum kızlar balkondan atasım geliyo kendimi