• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğe bi ay kala yeter artık diye bağırma istiyorum herkes böyle miydi acaba

cokasikbukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
27
0
86
39
Ankara
tam 1 ay sonra düğünüm var kızlar,6 yıllık muhteşem bi birliktelik ama evliliğe sayılı günler kala nişanlımda bende çok stresliyiz aslında bizi kendi halimize bıraksalar hiç stres kalmıcak ama bırakmıyolar ki :( ilk geceyi düşündükçe zaten uykularım kaçıyo off bu kadar korkucağımı hiç düşünmemiştim üstüne bide kayınvalidem ve görümcemin yaptığı her şey batıyo bana :( yatağımızı hazırladılar 1 hafta önce aslında ilk başta herşey muhteşemdi oda kırmızı, mobilyalar siyah, cibinlik siyah, yatak örtüleri kırmızı mumlar kırmızı herşey tam hayalimdeki gibiydi ama o beyaz örtüyü çıkarıp imalı laflarla yastığın altına sokuşturunca svgili kayınvalideciğim onu bi kaşık suda boğmak istedim.bana doğru bakıp ertesi gün görüşürüz atık gelin hanım diince kan beynime sıçradı annem bi köşeye çekti beni sakin ol falan filan ama bu ne yaa off bu konu beni çok rahatsız etti ve nişanlımda bu konudan çok rahatsız ama bişey yapmıyo bu sadece bizi ilgilendirir ama annemler biraz gerikafalılar bu konuda boşver en güzel zamanlarımızı mahvetmeyelim keyfini çıkaralım bi görürler biter diyo bu kadar basit mi yaa çok doldum kızlar balkondan atasım geliyo kendimi :(

bu nasıl bi terbiyesizlik ya aklım almış değil ...hiç takma sen kendinden eminsin nasıl olsa evet anneciğim görüşürüz dicektin bi güzel kapak yapıcaktın aslında.Ertesin gün o örtüyü gözüne gözüne sokucaksın varya en zıtlandığım insan tipidir şöle insanlar sinir bozmaktan ortam germekten başka hiç bi işe yaramayan lüzumsuz tipler hiç takma kafana mutlu günlerinin hayalini kur. Bak az kalmış inş. çoooooooooooooooooooook mutlu olursun hayatım ..

aynen öyle :kızgın: çok zoruma gidiyo yaa belkide bu evlilik yanlış, sonuçta bi ömür nasıl katlanıcam ben yaa :( ama çook da seviyorum :( ölmek istiyorum :(

Hımmmmmmmmm sıkıntılı günlere aday yeni bir arkadaşımız.

Öyle veya böyle evlenenlerin tamamı ben de dahil tabi herkes bu gergin günleri yaşıyor cnm inan sana özgü bir durum değil.

Çözüm nedir dersen biraz zor da olsa;gözlerin kör kulakların sağır olmalı sonrasında çok büyük keşkelere gebe kalmamak için.
Önemli olan nişanlının tavrıdır bunu sakın unutma;seni destekliyorsa gerisini boşver.

annemde aynen böyle söylüyo :( ama çok battı bana yaa sanki oğluna eş diil kendine düşman alıyo :( bi saygısızlığım olsa anlıcam ama kendi annemden iyi davranıyorum ama iyilik yaramıyo işte :(

Bende böyle düşünceye sahip insanlardan nefret ediyorum. Allahım bende evleneceğim önümde 10 ayım var. Eğer benim de başıma böyle birşey gelirse bilemiyorum yaniii. Bu iki kişinin arasında olan birşey. Karı koca birbirinden eminse millete ne düşüyor anlamıyorum aklım almıyor.. Hangi çağda yaşıyoruz ya..

:(ama bakıcak yaa mahremimize giricek çünkü görmezse bi ömür onun imalı sözlerine katlanamam ama görürse bu evlilik benim için zaten bitmiş olur en özel gecemizde yanlız diilmişiz gibi :( iğrenç bi duygu :(

Canım keşke böyle yapmasalardı ama seviyormuşsun eşin olacak insanıda. Biliyorum çok can sıkıcı bir durum ama ne yapacaksın sineye çekeceksin.. Allah böyle insanlara akıl fikir versin demekten başka birşey bulamıyorum. Ama evlilik bu kolay değil. ıllaki sorunlar çıkacak. Kendine de fazla dert etme. Canını sıkmamaya çalış mirmirmirmir

:(ama bakıcak yaa mahremimize giricek çünkü görmezse bi ömür onun imalı sözlerine katlanamam ama görürse bu evlilik benim için zaten bitmiş olur en özel gecemizde yanlız diilmişiz gibi :( iğrenç bi duygu :(

o gün bi gelsinde eşine dersin görsün istemiorum eşin göstermez merak etme canım üzme tatlı canını

madem esını coks evıyorsun gosterırsın olur bıter yaa

evlılıkte kı huzurdan önemlı degıldrı sanırmm

belkide haklısın zaten artık görsede görmesede farketmez yaralanacağım kadar yaralandım zaten Allahtan evlendikten sonra aynı şehirde oturmıcaz şu düğün bi bitseydi o gece bi geçseydi zaten korkuyorum bi de üstüne bunlar oyy oyy evlilik ne zormuş yaa

aynen öyle :kızgın: çok zoruma gidiyo yaa belkide bu evlilik yanlış, sonuçta bi ömür nasıl katlanıcam ben yaa :( ama çook da seviyorum :( ölmek istiyorum :(

aklını başına topla kız ne ölmesi,

srıayla o işler önce büyükler gider :lepi:

boşver konuşsun dursun o:olmaz:

herşeyinizi bilmek zorunda değilmirmirmirmir

eşin seninle aynı fikirde ise aşarsınız beraberbuyrunnnnnnnnn

o çok da konuşsun :delphin:

ya canım yalnış anlama kayın validene köpek demiorum ama bi ata sözü var bilirsin ürsün ürsün dursun sen eşin olucak insanla mutlu olmaya bak annemler 30 senelik evli babannem neler yapmış ama annem hiç takmamış şimdi bana hep öğüt verir yeri gelince kapa kulaklarını ama ezdirme kendini der.

uyuz oluyorum böyle tiplere ya sana ne!

evlilik iki kişinin yaşadığı bir şey.
cinsel hayatları da milletn ağzına sakız durumunda değildir.
bnce görmesne izin verme.ama sen değil eşin koysun tavrını.
sonuçta bu kimseyi ilgilendirmez.:olmaz:

çoğu insanda ilk gece kanama bile olmazken bu durumu idrak yeteneğinden aciz bekareti hala millete ispat edilmesi gereken bir durum olarak gören zihiyetten tiksiniyorum.kötükedihüso
herkes haddini bilsin.:oklava:

ya canım yalnış anlama kayın validene köpek demiorum ama bi ata sözü var bilirsin ürsün ürsün dursun sen eşin olucak insanla mutlu olmaya bak annemler 30 senelik evli babannem neler yapmış ama annem hiç takmamış şimdi bana hep öğüt verir yeri gelince kapa kulaklarını ama ezdirme kendini der.

benim annemde öyle söylüyo ama off off

benim annemde öyle söylüyo ama off off

tamam oğlunu paylaşmakta zorluk çekio olabilir ama bu biraz abartı olmuş. vakti zamanında babannem annemden amcamların kanlı çarşafını taşımasını istemiş babam bağırmış çağırmış asla izin vermemiş annemin böle bişi yapmasına eminim senin eşinde rahatsız olucaktır ve sen göstersen bile o sana mani olacaktır böle düşünüyorum

Back