• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLİLERİN TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR KIZLAR ACİL!!!

Momtobe26backkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
17
3
16
38
İyi geceler kızlar aranızda çok yeniyim sizin fikirlerinize ihtiyacım var:KK15:
Şöyle ki , ben Temmuz gelini olacagım. Ve iki taraf uzak oldugu için kına ve düğünüm bir gecede olacak benim oldugum sehirde.
Asıl sorum şu olacak, fotograf cekimi saati!!!
Dügün aksam 7 de olacak.
Sizce sabah kaçta kuaföre gitmeliyim?
Fotoğraf çekimi için kaçta fotografcıyla buluşmalıyım?
Kaçta eve gelmeliyim?
Ve kaçta gelin alma olmalı?
Bu saatler hakkında bana tecrübelerinize yardımcı olabilir misiniz?
Fikirlerinize ihtiyacım var.o_O
Bir de kuaför ve fotografcıya saat vermek zorundayım o yüzden acele etmeliyim kızlar.
Şimdiden teşekkürler :KK200::KK200::KK200:

sabah 10.00 gibi kuaföre gitseniz öğlen biter işiniz.
taş çatlasa 2 saat çekim sürse 13.00-15.00 arası. (tabi ışıktan dolayı fotoğrafçı farklı saat isteyebilir.)
ordan eve geçersiniz saat 18.00'de gelin alma olup salona da bir saatte geçersiniz diye düşünüyorum kendi yaşadığım şehir,kuaförüm ve fotoğrafçımı düşünerek söylüyorum.

Aslında saati kuaförler belirliyor. Nerde kuaföre gideceksiniz? Yakın mı uzak mı? Saat 12de gidin kuaföre anca hazırlanma fotoğraf çekimi falan sürer.

Kuaföre ve fotoğrafçıya siz saat vermezsiniz ki onlar size saat verir.

Niye öyle dediniz ki? Fotoğrafçıya biz saat verdik diye hatırlıyorum. Hatta kesin biz verdik. Kuaföre de ona göre sabah erkenden gitmiş şu saatte çıkmış olmamız gerekiyor diye anlaşmıştık önceden.

Kuaförünüz ve fotoğrafçınız versin size saatler onların yapması gerek çünkü hangisi daha uzun sürer siz o saati ayarlayamazsınız ki şöyle ki mesela fotoğrafçınız düğün saatine göre saat versin siz de kuförünüze çekim saatini söyleyin kuförünüzde ona göre kendini ayarlasın hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim.:)

Aynen ben de öyle düsündüm. Ama işte 15ten sonraki sürede sıcaktan bunalırsın diyolar. Sence daha mı gec gitmeliyim kuaföre? zeynones2

Fotoğrafçıya sorun ne kadar süre gerekliymiş.
Sonra ona göre kuaföre en geç şu saatte çıkmalıyız kaçta gelmeliyim dersiniz olur biter

Onlar benden bekliyor saati benden. Sonucta dügün saatini dügün sahibi ayarlıyor

Niye bu sinir?
Profesyonel insanlarla karşı karşıya değilsiniz.
Siz düğün saatini verirsiniz fotoğrafçı ona göre bir saat belirler. Kıüuaföre fotoğrafçı saati verirsiniz kuaför de ona göre bir saat belirler.
Biz nerden bilelim ya da siz nerden bileceksiniz kuaförün ve fotoğrafçının işinin ne kadar süreceğini?

Niye öyle dediniz ki? Fotoğrafçıya biz saat verdik diye hatırlıyorum. Hatta kesin biz verdik. Kuaföre de ona göre sabah erkenden gitmiş şu saatte çıkmış olmamız gerekiyor diye anlaşmıştık önceden.

Ben ikisine de saat vermedim valla onlar ayarladılar her şeyi. Nikahım 17.30 dedim sadece.

Bende kuaför bana bir saat vermişti sonra fotoğrafçımız da kendisi saat verdi. Yani benim gördüğüm hep böyleydi ondan.

Aslında saati kuaförler belirliyor. Nerde kuaföre gideceksiniz? Yakın mı uzak mı? Saat 12de gidin kuaföre anca hazırlanma fotoğraf çekimi falan sürer.

Yakın 15 dk falan sürüyor. Genel olarak şöyle zaten. Kuaföre evim 15 dk. Fotografcıyla çekim yerinde buluşulcak. Fotograf çekim yeri ve kuaför arası mesafe de taş çatlasın 20 dk falan.

Aynen ben de öyle düsündüm. Ama işte 15ten sonraki sürede sıcaktan bunalırsın diyolar. Sence daha mı gec gitmeliyim kuaföre? zeynones2

açıkçası bende daha evlenmedim bilmiyorum gelinlikten bunalır mıyız:)
fotoğrafçıya ve kuaföre sor ne kadar sürermiş işiniz...
18.00'da gelin alma olacak şekilde ayarla ama evden çıkmadan önce biraz kendi evinde oturabilecek kadar süreyi ve çıkabilecek aksilikleri de hesaba koy derim...

Niye bu sinir?
Profesyonel insanlarla karşı karşıya değilsiniz.
Siz düğün saatini verirsiniz fotoğrafçı ona göre bir saat belirler. Kıüuaföre fotoğrafçı saati verirsiniz kuaför de ona göre bir saat belirler.
Biz nerden bilelim ya da siz nerden bileceksiniz kuaförün ve fotoğrafçının işinin ne kadar süreceğini?

Ben sinirlenmedim. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. :110:
Valla heryerde farklı olabilir. Ama kuaförüm ve fotografcım benden ayrı ayrı saat istedi. Kuaförüm 3 saat sürer işimiz dedi. Fotografcı da 2 saat max. dedi

Yakın 15 dk falan sürüyor. Genel olarak şöyle zaten. Kuaföre evim 15 dk. Fotografcıyla çekim yerinde buluşulcak. Fotograf çekim yeri ve kuaför arası mesafe de taş çatlasın 20 dk falan.

O zaman 15.00da falan gidin.

Ama ya yetişmezse?
Aslında işte bu işini yapan kişilerin profesyonelliğiyle alakalı. Benim kuaför olayım yarım saat sürmüştü. Sabah 5te gitmiştik. Sonra 6da da fotoğrafçımızla buluştuk falan. Öyle olmuştu.

Ben sinirlenmedim. Yanlış anlaşılma oldu sanırım. :110:
Valla heryerde farklı olabilir. Ama kuaförüm ve fotografcım benden ayrı ayrı saat istedi. Kuaförüm 3 saat sürer işimiz dedi. Fotografcı da 2 saat max. dedi
Neeey kuaför 3 saat mi dedi? Vay o zaman 12.00de gidin. Kendinizi riske atmayın ama 3 saatte ne yapacaklar ki?

Back