- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
Merhaba hanımlar nisanliyim yakın zamanda düğün olacak kısmetse.nisanlim düzgün biri parasını nerde harcamasi gerektiğini bilir evine bakabilrcek biri.ancak babasi tam bir cimri beş lira ble verirken eli titrer ogluna bir ayakkabi ble almmis. dayisi bakmis nisanlima.düğünümüzu nişanlım yapacak.geliri iyi sayılır.annesine her ay 400 civarı para gibi gonderyor bildiğim telefon faturasını oduyor.babasi telefonuna TL bile yuklemedigi için o teklif etmiş faturalı yapta her ay ben odeyim dye araman gerekir arayamazsn demis.bunu duyunca sinirlendim.kendinin maaşı var ödeyecek durumda sırf cimrilikten yapmıyor.ben fesat para düşkünü brii deglmim ama aile kruucaz ufak paralar belki ama yeri gelir çok faydası olacak birike birike
.evlenince nasıl olcak dedim yanlısmı yapiyorum.oda annen babam bigün bişey olur pişman oluruz zengin olmaykiz o parayla diyor bende kötü gelin olmak istemiyorum bana çok iyi annesi babası ama içten içe kziiyorum.ne yapmalıyım eşi böyle olan var mı nasıl davranmalı.ha babasının durumu olmasa neyse büyüğümuz emeği var hakkı var derim ama bu pişkinlik artk
.evlenince nasıl olcak dedim yanlısmı yapiyorum.oda annen babam bigün bişey olur pişman oluruz zengin olmaykiz o parayla diyor bende kötü gelin olmak istemiyorum bana çok iyi annesi babası ama içten içe kziiyorum.ne yapmalıyım eşi böyle olan var mı nasıl davranmalı.ha babasının durumu olmasa neyse büyüğümuz emeği var hakkı var derim ama bu pişkinlik artk
Son düzenleme: