Merhaba. Ben tam bir yıllık evliyim. Ve hala tam olarak bir cinsel ilişkiye giremedim. Yanı hala bakireyim. Evlendikten iki ay sonra kadın doğum doktoruna gitmiştim. Deniyorduk ve bir türlü p...s girmiyordu. Doktor baktı ve zarimin kalın olduğunu söyledi cerrahi operasyon gerekebilir, sen uç gün sonra şu hastaneye gel daha tecrübeli bir arkadaşım görsün dedi ve vajinismus olduğunu düşünmüyorum dedi. Da sonra gittim, iki doktor baktılar ve tecrübeli olan doktor cerrahi müdahaleye gerek olmadığını daha küçük yaşlarda cerrahi müdahale yapıldığını söyledi. Benim doktorum ise kanaman biraz fazla Olabilir öyle olursa gel dedi. Bunlar devlet Hastanesi'nde oldu. Ve ondan sonra hiç kadın doğuma ya da psikologa gitmedim. Çünkü psikologta maddi imkansızlıklar vardı. Kadın doğum doktorum ise zamanla hallolacagini söylemişti. Biraz da bizim usengecligimizden şimdi böyle böyle bir yıl geçti. Eşim çok anlayışlı ama o da bilgisiz ve tecrubesiz. Daha önce onun da hiç birlikteliği olmadı. Dün bir kadın doğum doktoruna daha gittim başka bir devlet Hastanesi'nde. Durumu anlattım. Zarıma baktı ve anlattı. Zarım kalınmış. Üç tip zar vardır seninki en zoru dedi. Eğer diğer iki tip zar olsa vajinismus diyebilirdim ama zarın böyleyken diyemiyorum. Bence zarının bir kısmını alalım ufak da bir psikolojik destek alırsın hallolur dedi. Daha önce zar aldıran var mı içinizde? Ben birkaç doktora daha gidicem ama aldirmaktan yanayım şuan. Çünkü bir yıldır olmadıysa bu zarla olmuyordur yanı.