Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yasmini kullandım toplam 3 bucuk ay kadar ama rahatsız oldum süreklı kanama fl oldu ve sımdı bırakalı 1 sene olacak korunmayı hamıle kalamadım...tavsiyem ilk cocuk olmadan kesinlikle dogum kontrol hapı kullanmayın kendınız korunun ...
eşin korunsun neden boşuna kendi vücuduna hap kullanarak kimyasal yüklüyosun ki ne gerek var. ben hap da kullandım zorunlu olarak ve bütün yan etkilerini yaşadım ha bıraktığım ay hamile kaldım ama ne gerek var kimyasala. şuan eşim korunuyor ve çok memnunuz dikkatli üzerinde yazan kısma uygun kullanırsan hiç bir problem yaşamazsın..
Aslında korunma işini biraz benim üzerime atmak istiyor kendi öyle daha rahat edecek diye. Ben de durduk yere hormon almak istemiyorum ama o kırmak da istemiyorum.
Kabul eder herhalde o kadar vicdansız değildir benim eşim mesela kesinlikle kullanmama izin vermedi 3 aydır evliyim dışarı boşalma yöntemiyle korunuyoruz sıkıntıda yaşamadık ama artık bebek çalışmalarına başladık
Kabul etmezse ne yapacağım?
bir arkadaşım da hap kullanma zor oluyor bebek dedi başka yan etkisi var mı?