• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler, yeni evlenecek olanlara hangi doğum kontrol yöntemini önerirsiniz?

en güzel erkeğin korunmaasıdır kesim çözümdür..
eerkek iğnede vurula bilir ve kadında 3 ayda bir iğne vuruluyorlar.ve bebek olmuyor.
ama erkeğin korunması en güvenilir sonuştur sormak istediğiniz başka soru varsa cevaplarım saygılar 3 senelik evlilik tecrübemi paylaşırım hahahah

Arkadaslar bende 1 aylik evliyim ama evlenmeden once 2 kutu bitirdim myralon diye cok memnunum hic kilo almadim ilactan dolayi tabi evlendikten sonra 2 kilo falan aldim :( ama ara kanamalar falan hic yasamadim tek korkum sonradan cocuk falan istedigimizde ilerde bana sorun yaparmi ? Kısırlık falan yapar diye cok korkuyorum igne yontemi de var ama pek ilgimi cekmedi bilmiyorum bu ilac i kullanipta yada dogum kontrol hapini kullanipta bebegi falan olmayan varsa lutfen bilgi versin

Arkadaslar bende 1 aylik evliyim ama evlenmeden once 2 kutu bitirdim myralon diye cok memnunum hic kilo almadim ilactan dolayi tabi evlendikten sonra 2 kilo falan aldim :( ama ara kanamalar falan hic yasamadim tek korkum sonradan cocuk falan istedigimizde ilerde bana sorun yaparmi ? Kısırlık falan yapar diye cok korkuyorum igne yontemi de var ama pek ilgimi cekmedi bilmiyorum bu ilac i kullanipta yada dogum kontrol hapini kullanipta bebegi falan olmayan varsa lutfen bilgi versin

Bir arkadaşım kullandığı için şu an bebek istiyorlar uzun süredir uğraşıyorlar. Sanırım bebek istediğinizde geç oluyor.

Kesinlikle doğum kontrol hapı kullanma! Hem vücuda yapay hormon alınmış oluyor, birçok riski var, hem de yüksek oranda hamile kalmayı epey geciktiriyor. Hemen kalanlar da oluyor ama kalamayanlar çoğunlukta. En iyisi eşin prezervatif kullansın, en azından sağlığı açısından hiçbir sakıncası yok.

Back