Organze perde kadar kullanışlı perde yok bence, perdecilerde ütü için hep bu perdeyi öneriyorlar.
Nişanlı iken 2 takım nevresim, 2 takım uyku seti almıştım ama uyku setini beğenmiyorum, uyku seti yerine nevresim alsaydım diyorum.
Havlularımı ablam çok yaptı, iyikide çok yapmış dedim, çok kullanılıyor.
Mutfak robotu iyiki almamışım, diğer küçük ev aletleri çok pratik.
Şarjlı elekt. süpürgem hayat kurtarıcım.
Halılarımı krem değilde başka bir renk alsaymışım dediğim çok olmuştur.
Beyaz eşyalarımdan çok memnunum ama keşke ç.mak. 5 kg değil 7 kg alsaymışım.
Mobilya seçerken, bazalı olmasına çok dikkat ettim, ıvır zıvır doldurmak için çok işime yaradı.
Halılarım hariç her zaman kullanışlı eşya seçtim, çok memnunum. Sonuçta 1 kere alınıyor, pahalı aldım ama değdi.
Yatak örtüsü kadar gereksiz bişey yok bence. Almıştım geri iade ettim, sabah yorganımı zor düzeltiyorum birde yatak örtüsüyle uğraşamam ki zaten evliliğin ilk yıllarında kullanılıyor sonra kaldırılıyor.
Bende herşeyim sadesinden yanayım. Beyaz eşyadan şaşmamak gerek bencede, en azından çizildiği zaman belli olmuyor.Diğerlerinde özel temizlik ürünleri kullanmak gerekiyor ve çok dikkat etmelisiniz. Genelde hepimiz çalışan bayanlarız, pratik ve kullanışlı eşya seçmek varken neden zorlayalım ki.
Zaruri olmayan eşyaları evlendikten sonra alsaydım dediğim çok olmuştur, evin eksiğini gördükçe renkleri kombine edebilirsiniz.
Bu liste uzayıp gidiyor. Ama klasik şeylerden korkmayın, en sağlamı ve kullanışlısı onlar çünki.
canım ben yatak örtüsü almıştım 2 adet biri tafta süslü püslü kocaman ikinciside saten süslü püslü keşke almasaydım sonra gidip özellikle tacın yeni kaymayan örtülerinden aldım birde pike
uyku seti fazla almayın derim
halılarımı krem ağırlıklı aldım pişmanım
perdelerim stor keşke klasik perde alsaydım diyorum işkence çünkü temizliği
koltuk ve yatağınızı bazalı alın çok işe yarıyor
havlu çok gerekli çok gerekiyor
birde ben hep 2 kişilik nevresim aldım hemde kaliteli ama yıkayınca çekiyor o nedenle yatağınız ebatları büyük olacaksa battal boy alın derim önlem olarak
şimdiden kolay gelsin:1hug:
sadece eşya hakkında değil davranış hakkındada bilgi alalım kızlar ya..ilk zamanlar şöle davranın davranmayın gibi
bence kızlar en önemli olan bu güzel anlarınızın tadını doya doya çıkarın.....zaman su gibi geçip gidiyor.......sakın hiç bir şeye kafanızı takmayın herşey zamanla düzeliyor......istediğiniz şeyleri alın ama alamıyorsanızda üzülmeyin çünkü onlarıda zamanla tamamlıyorsunuz ve hatta çokta zevkli oluyor.....ve en önemliside sakın birbirinizi kırmayın bu çok önemli çünkü ilk zamanlar çok önemli geriye baktığınızda hep güzel anılarınız olsun.........hep saygılı ve seviyeli olunki eşiniz sizinle gurur duysun.....
bence kızlar en önemli olan bu güzel anlarınızın tadını doya doya çıkarın.....zaman su gibi geçip gidiyor.......sakın hiç bir şeye kafanızı takmayın herşey zamanla düzeliyor......istediğiniz şeyleri alın ama alamıyorsanızda üzülmeyin çünkü onlarıda zamanla tamamlıyorsunuz ve hatta çokta zevkli oluyor.....ve en önemliside sakın birbirinizi kırmayın bu çok önemli çünkü ilk zamanlar çok önemli geriye baktığınızda hep güzel anılarınız olsun.........hep saygılı ve seviyeli olunki eşiniz sizinle gurur duysun.....
katılıyorum sana kesinlikle doğru hepimiz tecrubesiz genç insanlarız yaşanan olaylardan örenkler alırsak aynı hatalara düşmeyelim..mesela ben eltimi bi kaşık suda boğmak isityorum hatamı ediyorum gbi:roflol:
arkadaşlar anlatmış güzelce
ben de ilave edeyim...
evlendikten sonra evinde kendin de neyin daha cok yakışacağını ya da neye ihtiyacın olduğunu zamanla göreceksin
o yüzden sırf almış olmak için hiçbişey alma
sonra almak da çok keyifli
bekarken sadece giysi mağazalarına girerdim şimdi evim için bakıyorum daha çok
nasıl davranacağın konusuna gelince
eşinle artık aynı evde yaşayacaksın
bu hem çok güzel hem de çok tuhaf gelecek sana
artık ben değil biz demeyi öğreneceksin
en önemli şey saygı...onu hep koru
ve eşinle sağlıklı iletişim kurun
herşeyi konuşarak halletmeye çalışın
asla yüzgöz olma
ağzından çıkan tüm kelimeler sana tek tek geri dönecektir unutma
baştan nasıl alıştırırsan öyle gider
evde eşine de sorumluluklar yükle
evlilikte cok hassas bir denge var
ne çok alttan al ne de tepesine çık eşinin
ama istemediğin şeyleri yaparsa kesinlikle söyle
bir de her erkeğin anladığı bir dil var
sen de eşinin dilini çöz
onu iyi tanı
ne olursa olsun araya 3. kişileri sokmamaya çalış
eşinin akrabaları ile hep bir mesafen olsun ama asla kötü gelin olma
hoşlanmasan da eşin için gerektiği şekilde görüş samimi olmana gerek yok
ömür boyu mutlu olun inşallah a.s.
Canım sen şimdi yeni evlencen ya seni kıskanıyordur belki
boğmana gerek yok şimdiden böle ola ilrde hep iç içe olmak
zorundasınız bence iyi anlaşmaya çalış tabiki eltinde iyi niyrtlise.
Gelelim eşya mevzusuna ben oturduğum evde kiracıyım öle yemek odası
vitrin takımı vs kocaman masa falan almadım kendi evimde olsa
almayı düşünmüyorum eşyanın hizmetçisi olamama.sperdelerim organze klasik
süper duruyor bi bakan birdaha bakıyor çok şık duruyor.
yatak örtümün sayısı biraz fazla ama kullanışlıdır yazın pike yerine kışında nevresim
yerine kullanılabiliyor annem kendisi özel tasarladı gece yatıyom sabah kapatıp çıkıyoma.s
küçük bir televizyon ünitem var hayli hayli yetiyor ona bile zaman ayıramıyorum.
halılarım krem aman ha uzak durun:1no2: beyaz eşyalarımın hepsi manuel dir dijital
falan değil çok memnunum bazam var çok kullanışlı yatağım ortapedik
çok para verdik ama değdi evde en pahalı eşya yatağımız diyebilirim
mümkünse buzdolabını büyük alın yetmiyor çünkü 2 kişide olsa benimki en büyükden
ancak sığıyoruz ileriyi düşünün.koltuklarım köşe ve altları sandık doldur kapa:roflol:
küçük ev aletleri süper robotu anneme verdim 1 tencere takımı yeter 2. fazlalık
bu böle uzar gider çalışıcaksanız eşyadan kaçının derim kolay gelsinnnŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?