• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve kadın olanlar özellikle cevaplayabilir mi çok merakta kalınan bi konu için yardım bekliyoruz

Teşekkür ederim Allah razı olsun. Çok yakın bir arkaşım olduğu için ben onun adına çok üzüldüm. Ve azda olsa yardımda bulunmak için sordum çok sağolun.

herkez acı hissetmez...herkezın yapısı aynı değil...esnekse eğerki birşeyler hissetmemesı normal...bende de acımıştı ama o an abarrtıkları gıbı kan felan gelmemeişti...lavaboda fark etmiştım bır ıkı damla.konrol etırmek lazım

Sen vajinismus olmuşsun. Bir de kafanı böyle şeylere mi takıyorsun?
Bozulmuşsa bozulmuş o kadininki boşver ya. Zaten artık "dul" olmuş nikah atmış bir bayan konumunda :)
katılıyorum. söz konusu kişi "dini nikahlı nişanlı"sıyla yaşamış ne yaşadıysa, o halde sorun ne :) hayatına bir başkası girerse aynen bu şekilde yapar zaten bu mantıklı açıklamayı.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşAllah. Yardımlarınız çok önemli şütfen ön yargılı bakmayın. Rica ediyorum.

Canım bak yargılamadım ön yargı da değil bu. Ama bana yanlış. Şimdi nişanlısı ona el değmemiş gül goncası gözüyle mi baktı? Ya gerdekte ksn gelmezse? O zaman boşayacak mı? Çünkü herkesten kan gelmiyo biliyosun bazılarının zarı esnek.
Hem yapacağını da yapmış nerde kaldı bu işin esprisi? Madem o heyecanı sadece ilk gece yaşamak istiyo o zaman neden yaptılar bu işi diyorum???

Valla kan gelmeyedebilir bozulmuş olabilir benim ilk ilişkim eşimle ama kan gelmedi yani 3 - 5 cm bozmuş oladabilir herkesin fiziği kimyası faklı önemli olan ne kadar içerde acaba arkadaşta :D

Back