- 29 Eylül 2014
- 278
- 67
- 73
- Konu Sahibi ilknurcelik
-
o halde sorunuzun cevabını alacağınız yer burası değil, yaptırmayı düşündüğünüz dr kontrolü. polemiği kim yaratıyor emin olamadım
bizsek nedenini kendinize sormanız lazım. ilk mesajınızı dikkatlice gözden geçirmelisiniz kanımca. karşınızda bot değil gerçek insanlar var. ısrarla "lütfen yargılamayın, sadece soruma cvp verin" demenizin altında yatan nedeni kafası çalışan herkes anlayabilir. birbirimizi kandırmayalım. iyi geceler.Bence kesinlikle sizler. Burası yardımlaşma yeri değil yargılama ve tartışma yeri olmuş. Vesselam.
bizsek nedenini kendinize sormanız lazım. ilk mesajınızı dikkatlice gözden geçirmelisiniz kanımca. karşınızda bot değil gerçek insanlar var. ısrarla "lütfen yargılamayın, sadece soruma cvp verin" demenizin altında yatan nedeni kafası çalışan herkes anlayabilir. birbirimizi kandırmayalım. iyi geceler.
Acaba böyle bir konudan nasıl kötülükler çıkardınız kim bilir. Fesatlık ruhunuza işlemiş geçmiş olsun.
Acaba böyle bir konudan nasıl kötülükler çıkardınız kim bilir. Fesatlık ruhunuza işlemiş geçmiş olsun.
aman arkadasım oyle iğrenıyorum falan deme :) daha oncelerı bu sekıl cok konu acılmıstı ben ve bır cok arkadasımız konunun aslında ne sacma oldugunu her haltı yerken ıyıde iş dediğin gıbı kızlık zarına gelınce hemencıcık korkuyorlar ya bısey olduysa dıye....guzel kardesım ya edebınle oturup bekleyeceksın gerdek gecesını yada yapacan yapacagını ama tırsmayacaksın. gercı ben bunlar korktuklarından falan suphe edıyorum yalan bunlar .madem nısanlısın bekleyemedınmı yahuuu demek ıcımden geldı.....Ben anlamıyorum ki. Her halt yeniyo ama zar yerinde kalsın. Bu nasıl zihniyet şimdi?
Hem yırtılsa ne yırtılmasa ne? Bu kadın nişanlısıyla yapmış demiyor musunuz? İğreniyorum artık böyle konuları okumaktan.
Kan gelmediyse birşey olmaz!
aman arkadasım oyle iğrenıyorum falan deme :) daha oncelerı bu sekıl cok konu acılmıstı ben ve bır cok arkadasımız konunun aslında ne sacma oldugunu her haltı yerken ıyıde iş dediğin gıbı kızlık zarına gelınce hemencıcık korkuyorlar ya bısey olduysa dıye....guzel kardesım ya edebınle oturup bekleyeceksın gerdek gecesını yada yapacan yapacagını ama tırsmayacaksın. gercı ben bunlar korktuklarından falan suphe edıyorum yalan bunlar .madem nısanlısın bekleyemedınmı yahuuu demek ıcımden geldı.....
İşte bız boyle konulara yorum yazarken Kızarken sevgılı admın bızı o zamanlar BAN ladı sende dıkkat et dıycektım...sevgıyle kal ıyı bayramlar bu gıbı ınsanlara yorum yazmaya bıle degmez bosver
Çok Tutarsız Arkadaşım İşk Mesajında Nişanlısı Olan Kşi Şimdi Dini Nihaklı Kocası Ve Ayrıldığı Oldu Bu Kişi Sen Olmayasın :))
Asıl iğrenç olan sizlersiniz ya insanlığınızı bile geçtim artık. Çoğunuz da aynı şeyleri yaşamış kişilersinizdir bundan da adım gibi eminim. Ne olur banlasın brn ne yanlış bir konu açtığımı nede yanlış yorumlar yaptığımı düşünmüyorum. Asıl saygıyı sevgiyi ve insanlığı hak etmeyen kim biliyor musunuz? SİZlersiniz.
Dini nikahlı kocasıyla istediği herşeyi yapar buda ben dahil hiç kimseyi ilgilendirmez. Şimdide ayrıldıkları için bunu düşünmesi ÇOK NORMAL. Fesatlığınız batsın hepinizin. Ne kadar yazık ya.
Asıl iğrenç olan sizlersiniz ya insanlığınızı bile geçtim artık. Çoğunuz da aynı şeyleri yaşamış kişilersinizdir bundan da adım gibi eminim. Ne olur banlasın brn ne yanlış bir konu açtığımı nede yanlış yorumlar yaptığımı düşünmüyorum. Asıl saygıyı sevgiyi ve insanlığı hak etmeyen kim biliyor musunuz? SİZlersiniz.
Dini nikahlı kocasıyla istediği herşeyi yapar buda ben dahil hiç kimseyi ilgilendirmez. Şimdide ayrıldıkları için bunu düşünmesi ÇOK NORMAL. Fesatlığınız batsın hepinizin. Ne kadar yazık ya.
Ağzını topla deyip terbiye dersi vermeye kalkana da bak hele :)))))))
Sorduğun sorunun saygı sevgi ve insanlıkla ne alakası var ? Hakettiğin yanıtları alıyorsun bu bii
Burası kimseye sormaya cesaret edemediğiniz sapıkça sorularınıza yanıt arayacağınız bir forum değil , sen ve senin tarzındaki kişiler yüzünden bu ortamın kalitesi düşüyor. Kimin ne yaşayıp yaşamadığı evet bizi hiiiç ilgilendirmez, seni de ilgilendirmez. Kocası değil sevgilisi de olabilir.. Burada tepki gösterilen mevzuu kızlık zarından daha önemli olan değerlerin bu kadar ayağa düşürülmesi. Anladığım kadarıyla adım kadar emin olduğun şeylerden daha başka bilmen gereken daha önemli şeyler var...Senin çevrende bu tarz sapkınlıklar yaşanıyor diye herkese aynı yaftayı yapıştıramazsın. İstediğin soruna yanıt alamayınca kimseye klavye kahramanlığı yapamazsın. Cesaretiniz varsa sorularınızın yanıtını bir kadın doğumcuda bulursunuz. sanal ortamda sallayıp savurmak çok kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?