• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve kadın olanlar özellikle cevaplayabilir mi çok merakta kalınan bi konu için yardım bekliyoruz

ilknurcelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
278
67
73
Merhaba hanımlar ben yeni evliyim daha öncede bir konu açmıştım vajinismusum. Bu konuyu bir arkadaşım için açtım.
Arkadaşım nişanlısıyla sürtünme yoluyla iki kez ilişkiye girmiş. Bende bu tarz ilişkilere karşıyım fakat her insan hata yapar. Sorun şu ilişkide erkek üstteymiş ve penisin ucu en fazla 3-5 cm vajinaya girmiş acı hissettiğini söylüyor ama kan falan gelmemiş. Bana anlattı kızlığın yırtılma durumu olup olmaması konusunda ama bende eşimle ilişkiye giremediğimden ötürü bunu çok sağlıklı bir şekilde yanıtlayamadım ve anlayamadım. Ama bildiğim kadarıyla penis vajinaya girebilirse yırtılma ihtimali vardır. İnternetten araştırdık bir doktor penisin ucu dahi girse kızlık zarının yırtılacağını yazmış ama başka bir yerde bu konuya cevap bulamadık. Bilenler varsa aranızda yardım edebilir mi?
Bayramdan sonra doktora gideceğiz kontrol için.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

Ben anlamıyorum ki. Her halt yeniyo ama zar yerinde kalsın. Bu nasıl zihniyet şimdi?
Hem yırtılsa ne yırtılmasa ne? Bu kadın nişanlısıyla yapmış demiyor musunuz? İğreniyorum artık böyle konuları okumaktan.
Kan gelmediyse birşey olmaz!

İğrenin diye değil bilgi edinmek için konu açtım lütfen yardımcı olmak için yazın. Bir hata olabilir. Yanlış da olabilir sizden yardım istedim konudada belirttiğim gibi. Neden hepiniz ön yargılısınız anlamam.

hayır canım yırtılma oldunu
zannetmiyorum
kızlık zarının yırtılması için
oldukça acı çekmeli ve kan gelmeli
yüzde doksan durum böyledir.
Kontrolde anlaşılır herşey

Kan gelmeyipte kızlık zarı bozulan bir çok insan tanıyorum. Bilgi tartışması yapmıyorum burada. Yorum yapmış olmak için yorum yapmanıza gerek yoktu. Teşekkürler.
ınandırıcılıgını gıderek yitiriyosun farkındamısın

ınandırıcılıgını gıderek yitiriyosun farkındamısın

Beni sorgulama yetkisine sahip olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar ne denli kötü düşünür olmuşlar, Rabb'im ıslah etsin hidayetler versin bu güzel günde sizinle tartışmak istemiyorum.
Müslüman müslümanın derdini paylaşmalı, ona ortak olmalı ve yardım etmeli. Ama siz illaki bir tartışma ortamı yaratmak için gelmiş gibisiniz.
Yardım istedim YARDIM. Gayet açıklayıcı ve net olduğumu düşünmekteyim. Allah rızası için biraz kötü düşüncelerinizden sıyrılın. Çok teşekkür ederim yardımcı olmamanıza rağmen ALLAH RAZI OLSUN.

Kan gelmeyipte kızlık zarı bozulan bir çok insan tanıyorum. Bilgi tartışması yapmıyorum burada. Yorum yapmış olmak için yorum yapmanıza gerek yoktu. Teşekkürler.
o halde sorunuzun cevabını alacağınız yer burası değil, yaptırmayı düşündüğünüz dr kontrolü. polemiği kim yaratıyor emin olamadım :KK12:

tamam bayanlar bu guzel ve mubarek gunde buyutmeyelım

Back