- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
Merhaba hanımlar evli ve çocuklu olup kpss ogretmenlik sınavına hazırlanan var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlı 2 cocuk sahıbıyım 35 yasındayım bu yıl hazırlanıcamMerhaba hanımlar evli ve çocuklu olup kpss ogretmenlik sınavına hazırlanan var mı aranızda
merhaba bende 32 yaşındayım şimdiye kadar çaba seyretmedim hiç sınav için bakalım bu sene niyetlendim 2 gün oldu çalışmaya başlayalı senin bolum neydi canımEvlı 2 cocuk sahıbıyım 35 yasındayım bu yıl hazırlanıcam
2009 sosyal bılgıler ogretmenligı mezunuyım acık ogretım sosyoloji de bttı sukur.Evlılık coxuklar kpss hıc hazırlanamadım oncesınde 3 yıl dershanede calıstım o kadarmerhaba bende 32 yaşındayım şimdiye kadar çaba seyretmedim hiç sınav için bakalım bu sene niyetlendim 2 gün oldu çalışmaya başlayalı senin bolum neydi canım
Senın bolum neydi2009 sosyal bılgıler ogretmenligı mezunuyım acık ogretım sosyoloji de bttı sukur.Evlılık coxuklar kpss hıc hazırlanamadım oncesınde 3 yıl dershanede calıstım o kadar
Okul öncesi öğretmeniyim 2013 mezunuyum 3 yıl çalıştım bende sonra evlilik çocuk derken bende hazırlamadım ilk evlendiğin sene denedim sadece ders çalışmayı ama olmadı bakalım bu sene deneyeceğim bir dahaSenın bolum neydi
Canım sen nasıl planladin çalışma işini ben bir kaç gündür çalışyorum ama baya yorucu geldi ev işi çocuk ders bir arada zorladı baya2009 sosyal bılgıler ogretmenligı mezunuyım acık ogretım sosyoloji de bttı sukur.Evlılık coxuklar kpss hıc hazırlanamadım oncesınde 3 yıl dershanede calıstım o kadar
Hayırlısı olur inşallah hepimiz için ben biraz zorlandım bu tempoya ama alışırım ınslalahEdebiyatçı olarak geldim❤❤ önümüzdeki yıl için niyetlendim. Ya nasip!!
Masallah abla bende evliyim ama çocuğum yok bende 1 ay oldu baslayalımerhaba bende 32 yaşındayım şimdiye kadar çaba seyretmedim hiç sınav için bakalım bu sene niyetlendim 2 gün oldu çalışmaya başlayalı senin bolum neydi canım
Merhaba canim hayirlisi olsun halkımızda ınşallah çocuk yoksa zorlanmazsin iyi değerledirMasallah abla bende evliyim ama çocuğum yok bende 1 ay oldu baslayalı
Bende internetten video izliyorum benim hocam yazın youtube oradan takip edebilirsinEvde 2016 yılının KPSS kitaplari var, 4-5 yıl gecmis-gececek, yine de işe yarar mı acaba? Değişiklik var mı konularda vs.?
Cevabiniz icin teşekkür ederim, ben çalışmak için sormadim da bu kitaplari ne yapabilirim gibisinden sormak istedim. Kullanan olsa işe yarar mi tarihinden dolayı, yoksa kâğıt geri dönüşümüne atacağım. Bilemedim.Bende internetten video izliyorum benim hocam yazın youtube oradan takip edebilirsin
Anladım canım ben bilemiyorum değişiklikleri açıkçasıCevabiniz icin teşekkür ederim, ben çalışmak için sormadim da bu kitaplari ne yapabilirim gibisinden sormak istedim. Kullanan olsa işe yarar mi tarihinden dolayı, yoksa kâğıt geri dönüşümüne atacağım. Bilemedim.