• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ve çocuklu kpss ye hazırlanan öğretmener

:KK24: merhaba bende 32 yaşındayım şimdiye kadar çaba seyretmedim hiç sınav için bakalım bu sene niyetlendim 2 gün oldu çalışmaya başlayalı senin bolum neydi canım
2009 sosyal bılgıler ogretmenligı mezunuyım acık ogretım sosyoloji de bttı sukur.Evlılık coxuklar kpss hıc hazırlanamadım oncesınde 3 yıl dershanede calıstım o kadar

Canım
2009 sosyal bılgıler ogretmenligı mezunuyım acık ogretım sosyoloji de bttı sukur.Evlılık coxuklar kpss hıc hazırlanamadım oncesınde 3 yıl dershanede calıstım o kadar
Canım sen nasıl planladin çalışma işini ben bir kaç gündür çalışyorum ama baya yorucu geldi ev işi çocuk ders bir arada zorladı baya

Evde 2016 yılının KPSS kitaplari var, 4-5 yıl gecmis-gececek, yine de işe yarar mı acaba? Değişiklik var mı konularda vs.?

Bende internetten video izliyorum benim hocam yazın youtube oradan takip edebilirsin
Cevabiniz icin teşekkür ederim, ben çalışmak için sormadim da bu kitaplari ne yapabilirim gibisinden sormak istedim. Kullanan olsa işe yarar mi tarihinden dolayı, yoksa kâğıt geri dönüşümüne atacağım. Bilemedim.

Cevabiniz icin teşekkür ederim, ben çalışmak için sormadim da bu kitaplari ne yapabilirim gibisinden sormak istedim. Kullanan olsa işe yarar mi tarihinden dolayı, yoksa kâğıt geri dönüşümüne atacağım. Bilemedim.
Anladım canım ben bilemiyorum değişiklikleri açıkçası

Back