• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli üniversite okuyanlar

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Psikoloji bölümünün açık üniversiteye gecmesiyle çok sevindim fakat bu sabah iptal edildiğini duyana kadar. En büyük hayalim polis olmaktı ama sağlık problemimden dolayı olamadım. Herseye hazırlanıp olmamasindan mi yoksa çok büyük bir hedefim olmasından mi bilmiyorum ama okula küstüm. Hangi mesleği olabilirim diye düşünerek hiç bir seçim yapamadim. Şuan evliyim açıktan üniversite okumayı düşünüyordum psikoloji de ilgi alanım. Evli olarak normal üniversiteye giden var mi aranizda? Nasıl oluyor. Eğer olmazsa kpss ye giricem imamhatip mezunuyum.

Ben üniversite 3.sınıfa evli olarak devam ettim. Yani kalan 2 seneyi evli okudum. Eşin de destek olursa çocukta yoksa okula gidip gelebilirsin bence

Yani sadece okumak değil sevdiğiniz ve yapabileceğiniz bir alan seçmek çok önemli. İnsan isterse her şekilde okur kazanır vs. Tabi herkesin şartları ve çalışma azmi farklıdır. İleride aktif çalışma hayatı düşünmüyorsanız okuduğunuz bölüm farketmeZ. Kendinizi ne şekilde çalışmak ve ne yapmak istediğinize göre yönlendirin. Okunan bölümlerin meslek tanımlarına bakın ,ne ünvanı alacağınızı hangi alanda çalışabileceğinizi araştırın. Kpss nin hangi bölümden alandan aldığına bakın. Lise , önlisans, lisans kpss kontrjanlarını inceleyin. Devamı sizin emeğiniz çalışmanızla olacaktır. Eşiniz destek ise, ev işlerine yemek çamaşır vs yardım eder destek olursa sizede çalışmak için zaman kalır.
Bu arada bende evliyim çalışıyorum ve 2. Üni okuyacağım inşallah.

Merhaba arkadaşlar. Psikoloji bölümünün açık üniversiteye gecmesiyle çok sevindim fakat bu sabah iptal edildiğini duyana kadar. En büyük hayalim polis olmaktı ama sağlık problemimden dolayı olamadım. Herseye hazırlanıp olmamasindan mi yoksa çok büyük bir hedefim olmasından mi bilmiyorum ama okula küstüm. Hangi mesleği olabilirim diye düşünerek hiç bir seçim yapamadim. Şuan evliyim açıktan üniversite okumayı düşünüyordum psikoloji de ilgi alanım. Evli olarak normal üniversiteye giden var mi aranizda? Nasıl oluyor. Eğer olmazsa kpss ye giricem imamhatip mezunuyum.
Benim kuzenim 2 yasindaki bebisiyle bu yil yerlestigi universiteye kaydini yaptiracak 32 yaşında. Hayallerin sınırı olmamali.

Back
X