• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli olupta mutlu olan var mı ya?

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
:KK14:Abartı şeyler mi bekliyorum ki acaba ? Ne bileyim oynaşalım elleşelim nasılsın canım deyip bi özlem dolu sarılsın falan , emrivaki ile yemeğe çıkarız elinde telefon geçen bacağına tekme atıcam derken Masa demriinden bacağım morardı yahu , yaklaşırım kaçıyo saçma saçma laflar eder tecavüze uğrayan Kadınlar gibi hissediyormuş ellemiyom bende , 39 a girdi hala ergen tek derdi araba alsın ardımıza bir sürü borç taksın pubg oynasın evde kadın mı var asker arkadaşı mı bellisiz ! Böyle yürümez deyince ister bitir ister devam et Dedi bitsin dedim dizimde ağlıyor seviyorum diye . Ne zaman büyür ki beyim ? Bir on yılımı daha ona veresin kalmadı !!

Uf şu sarılmamak, ellememek neymiş ya bu tarzları da burada duydum.
Saçma saçma kaçmalar hiç çekemem ama bu aksam bir oyun mağduru olarak oyununa karışmayın. :KK70: yazık oynasssin diyciiimm :KK70:
Okudum sorunu halledersin 👍🏻, bizim ki abartıyor gece üç dörde kadar , evden kaçsam haberi olmaz kulağında kulaklık sadece yemek yerken görüyorum adamı

:KK14:Abartı şeyler mi bekliyorum ki acaba ? Ne bileyim oynaşalım elleşelim nasılsın canım deyip bi özlem dolu sarılsın falan , emrivaki ile yemeğe çıkarız elinde telefon geçen bacağına tekme atıcam derken Masa demriinden bacağım morardı yahu , yaklaşırım kaçıyo saçma saçma laflar eder tecavüze uğrayan Kadınlar gibi hissediyormuş ellemiyom bende , 39 a girdi hala ergen tek derdi araba alsın ardımıza bir sürü borç taksın pubg oynasın evde kadın mı var asker arkadaşı mı bellisiz ! Böyle yürümez deyince ister bitir ister devam et Dedi bitsin dedim dizimde ağlıyor seviyorum diye . Ne zaman büyür ki beyim ? Bir on yılımı daha ona veresin kalmadı !!
Çocuk var mı? Yoksa boşa gitsin...

Çocuk varsa; "ben böyle hayat süremem, çocukların velayetini sana verip boşanacağım" diye tehdit et ama o tehdit olarak algılamasın, "bu kadın kesin yapar" desin....aniden mum olur...

Oyun oynarken görürsem ben kıyamet koparıyorum evde...bana ve çocuklarına vermen gereken vakti, oyuna veremezsin diye...

Ben keskin ve netim...bu nedenle eşim kolay yola gelir...

Konuşma olarakta rahat bir kadınim... Cinselliği aksattigi zaman, "cinsellik yoksa ben seni niye çekiyorum" diye başlarım, "başka kocam mı var" diye devam ederim..o zaman kendine çeki düzen verir...

Okudum sorunu halledersin 👍🏻, bizim ki abartıyor gece üç dörde kadar , evden kaçsam haberi olmaz kulağında kulaklık sadece yemek yerken görüyorum adamı

İşe gitmiyor mu nasıl o kadar oynuyor ki? Hadi 1 gece durdu 2 gece durdu insan uykusuzluğun nasıl o kadar dayanır.

Çocuk var mı? Yoksa boşa gitsin...

Çocuk varsa; "ben böyle hayat süremem, çocukların velayetini sana verip boşanacağım" diye tehdit et ama o tehdit olarak algılamasın, "bu kadın kesin yapar" desin....aniden mum olur...

Oyun oynarken görürsem ben kıyamet koparıyorum evde...bana ve çocuklarına vermen gereken vakti, oyuna veremezsin diye...

Ben keskin ve netim...bu nedenle eşim kolay yola gelir...
İki tane oğlum var , onları da alıştırdı okulda sorun yaşıyoruz hatta herşeyini topladık evden kovdum gitmedi düzeleceğim söz Dedi iki gün sonra yine aynı bende kavga sevmiyorum küsünce de küser zaten çocuk gibi terapiste bile götürdüm aynı

Kutsal cumartesi beş hafta içi 2-3 e kadar oynar 9 a doğru gidiyor geliyor az uyuyor oturuyor başına
Benimkide yıllar evvel 3'e kadar oyun oynardı...evdeki interneti kapatırdım, bahane olarak boş boşuna fatura ödüyoruz, falan diyerek mantıklı yaklaştım...oyun oynuyorsun diye kapattırıyorum desem kıyamet kopardı..

Dizinizde agliyorsa demek ki, seviyordur.
İyi huylari varsa kotu huylarini gormemeye calisin. O zaman kendinizi mutlu hiss edeceksiniz

Back