Evli olup gece rüyasında eski sevgilisini görmek

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
Evliyim mutluyum hamileyim ...bazen geceleri rüyamda eski sevgilimi görüyorum lise yıllarından olan ...normal zamanda hiç aklımın ucuna gelmez ama rüyama giriyor sonra üzülüyorumda niye görüyorum diye sizede oluyo mu

Evliyim mutluyum hamileyim ...bazen geceleri rüyamda eski sevgilimi görüyorum lise yıllarından olan ...normal zamanda hiç aklımın ucuna gelmez ama rüyama giriyor sonra üzülüyorumda niye görüyorum diye sizede oluyo mu
Hamilelikte böyle rüyalar görülüyor hatta saçma sapan bile ben de görüyorum ara ara benzer şeyler bunlar kasıtlı yapılan şeyler değil rahat ol

Bana oluyor maalesef.
Normalde aklıma gelmiyor.
Rüyamda görüyorum.
Rüyamda gördüğümden dolayı moralim bozuluyor kafama takılıyor,bu sefer de kafamda olduğundan rüyamda tekrar görüyorum.
Kısır bir döngü:confused:
Ki tarihin tozlu sayfalarına gömdüm kendisini...

Bence takılmayın.
Düşünmemeye çalışın.
Hükmedemiyoruz bazı şeylere.
Olur öyle şeyler deyip büyütmemek lazım.
Yani ben öyle yapıyorum,üstünde durmamaya çalışıyorum ;)

Ohoo ben rüyamda neler görüyorum neler:KK53::KK48:İstemsiz olan şeyler için üzülmek anlamsız. Bende görüyorum, rüyanın ardından düşünmeyin hiç.

Bana oluyor maalesef.
Rüyamda görüyorum.
Rüyamda gördüğümden dolayı moralim bozuluyor kafama takılıyor,bu sefer de kafamda olduğundan rüyamda tekrar görüyorum.

Bence takılmayın.
Düşünmemeye çalışın.
Yani ben öyle yapıyorum,üstünde durmamaya çalışıyorum :KK66:

Eşimden utanıyorum ya gördüğüm zmn neden görüyorum diye düşünüp mutsuz oluyorum sevgimi sorguluyorum

Ohoo ben rüyamda neler görüyorum neler:KK53::KK48:İstemsiz olan şeyler için üzülmek anlamsız. Bende görüyorum, rüyanın ardından düşünmeyin hiç.
Bende değişik şeyler görüyorum ilk aşktı el ele tutuşmuşuzdue max ama rüyalarım farklı oluyor o da huzursuz ediyor beni

Yıllar olmuş ben unuttum rüyalarda görmek üzüyor beynimde unutsa güzel olur aldatıyormuş gbi hissediyorım
Ben ilk senelerde gorunce kotu olurdum arrik amannn olcagi yok diye takmiyorm ama en korktygm sey dogumda narkoz alirsam.sonrasi:halay: sacma sapan konusanlar videosu gordukce odum kopuyo:KK48:

Bana oluyor maalesef.
Rüyamda görüyorum.

Bence takılmayın.
Düşünmemeye çalışın.
Yani ben öyle yapıyorum,üstünde durmamaya çalışıyorum :KK66:
Aynen benimde öyle ..

Eşimden utanıyorum ya gördüğüm zmn neden görüyorum diye düşünüp mutsuz oluyorum sevgimi sorguluyorum
Ahh evet :olamaz:
Ben de...
Ki eşimi çok seviyorum,gerçekten mutlu bir yuvam var.
Ama dönem dönem gördüğüm rüyalara çare bulamadım.
Sevgimi de sorguladım:KK43:
Kendime kızdım ama nafile.
Çözebilmiş değilim.
Umursamamaya çalışıyorum.
Hatta bir keresinde eşime bile söyledim:olamaz:
Rüyana engel olamazsınki,üzülme.
Ama düşünür,bunda hoşlanırsan o sıkıntı olur dedi:KK200:
Caaanım kocam, iç dünyamda verdiğim savaştan habersiz.

Ama umursamamak iyi fikir.
Artık uyanınca rüyamı hatırlayınca direkt kafamı meşgul ediyorum,unutmaya çalışıyorum.

Ayy zaten öyle abuk rüyalar görmüyorum şükür.
Sadece görüyorum o kadar:bicak:

Rüyalarımı anlatsam insan içine çıkamam o_O:skandal:

Bilinçaltının kıyısında köşesinde ne varsa çıkıyor işte biz o konuyu/kişiyi unuttuk sanmamıza rağmen, bir Allah bir biz biliyoruz nasılsa nolcak:dondurma:

Sakın kendinizi üzmeyin, rüya dediğiniz şey hormonlarla da çok yakından ilgili. Hamileymişsiniz. Bu stres ve gelgitli durumda bir kere olmadık olmuş rüyanıza girmiştir. Sonrasında da kafanıza taktığınız için bilinçaltınız karşınıza çıkarıp duruyordur :) Siz rahat olun bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

İste erkeklerle aramizdaki fark
Erkek ruyasinda eski sevgilisini gorunce cenabet oluyor
Kadin sucluluk hissediyor:deli:
Erkek gayet mutlu oooooh :KK70:
Ruya ile amel olmaz,takmayin kafaniza. Bol bol yatin uyuyun dinlenin,ileride lazim olacak bebis gelince:anne:

Oluyo valla bi keresinde rüyamda eski sevgilimle öpüşürken şu anki sevgilim bizi basıyodu rüyamda bile ne kadar korktuysam artık sabah kafam kadar uçukla uyanmıştım :) veya uçuk yüzünden ateşim çıktı ondan öyle saçma bi rüya gördüm bilmiyorum :KK70:

Back
X