evli olup ders çalışmak

Aynı dersler de aynı ağırlıkta değil ondan garipsedim. Hukukta 1 sene boyunca görülüyor, dönemsel ayrılmıyor ya ondan garibime gitti. Hayırlısı olsun, çalışma azmi bulursun inşallah. Ben de çalışsam süper olacakta çok uzak kalmışım derslerden :KK51:

teşekkür ederim.hepimiz için hayırlısı olur inş.

merhaba teşekkür ederim ilgilendğiniz için 3.sınıftan başlatan ve devam zorunluluğu olmayan hangi üniversiteler biliyormusunuz
Beykent 3'ten başlatıyor diye biliyorum ama özel üniv. Birde Kayserideki Melikşah var özel, 3ten başlatan. Fakat okul uzuyormuş 3ten başlayıncada.
Devletlerde 3ten başlatan yok. Zaten hukukçularla görüşüyorum "kesinlikle 3ten başlatan okulları tercih etme 3. sınıfın derlseri çok ağır, önce 2.sınıfta görmen gereken dersleri alman gerekir aksi takdirde okulun uzar çok zorlanırsın" diyorlar. Bu yorumu yapanların içinde hakimlerde var.
Genelde 2den başlatıyor okullar.

ben yapamadım..aksam 8.30 da eve gelınce...

ama sen planlı bırıysen neden olmasınn

kızlar merhaba bi konuda fikirlerini almak istiyorum.
27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.çocuk yok.adalet mezunuyum.5 yıldır hukuk bürosunda icra takip elemanı olarak çalşıyorum.dgs ile hukuk fakültesine geçmek istiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı.özel üniversite düşünüyorum ve 3.sınıftan başlatan üniversiteler varmış.internette biraz bakındım ama net bilgi bulamadım.kendim çalşacağım türkçe matematik temelim var.çocuk düşünmüyoruz 3o yaşıma kadar erteledim açıkçası doğrumu yapıyorum bilemedim.evli olup ders çalışmayı başarabilen varmı? bu arada eşim beni teşvik etti.ama çalışmayı sürdüreceğim.devam zorunluluğu olmayan bi üniversite tercih etmek zorundayım.sizce ?
Neden calisamayasin ki ?
Ben de calisiyorum, evliyim, hatta 3,5 yasinda kizim var. simdi ogluma hamileyim. 36 yasindayim.
Bir de ilgilenmem gereken komsum
Vardi gecen yaz. Ama ona ragmen oturdum tum yaz kpss ye benzer bir sinava hazirlandim. Tum bos vakitlerimde calistim diyebilirim. Hem de 12 yil once gordugum derslerden. Elh. Rabbim utandirmadi cok asiri yuksek puan alamadim bu sartlarda ama bana yeticek guzel bir puan aldim. Gectigimiz donemde hamileyken ve calisiyorken, ve cocugum varken iki tane de zor ders alip ikisinden de A aldim. Istersen hersey oluyor.

Ben de simdiuniversiteye basvurdum yasadigim yerde, insallah olursa okuyacagim 1,5 sene sonra. Iki cocukla zor olucak ama yapilabilecek bir sey sonucta.

Sen hic korkma hayallerinin pesinden git.
Yaparmiyim diye dusunme. Ben iki sene olur mu diye dusunmeye harcadim hata ettim. Isin basina gecince gayet te iyi oluyor.

3,5 yildir evliyim 2 yasinda oglum var.oyle yaramaz ki cok ama cok fena.aof 4 sinif isletmede okuyorum 8 dersim kaldi ama gel bana sor nasil calisabiliyomusun diye.cok zorlaniyorum cok.ama o diplomayi almam lazim yoksa babamla annemin dilinden kurtulamam.biyerde calismicamda.sadece diploman olsun diyolar nolur nolmazmis.halkla iliskiler ve tanitim diplomam da var 2 yillik.alip koyuyorum kenara.ama evli olupda bu kadar yaramaz bii evladada allaha sukur sahip olunca okumak cok zor oluyo.allah yardimcimiz olsun valla ne diyim.

tam da benlik bir konuya rastlamışım kızlarr selam..
ben 1,5 yıllık evli ve 1,5 yıllık katibim.
aöf adalet okuyorum 2. sınıfım eğer bitirebilirsem bu sene dgs için kursa yazılıp sansımı denicem birlikte de hırslanabiliriz ben de de hırs eksik biraz ii gelir :)

27 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim.çocuk yok.adalet mezunuyum.5 yıldır hukuk bürosunda icra takip elemanı olarak çalşıyorum.dgs ile hukuk fakültesine geçmek istiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı.özel üniversite düşünüyorum ve 3.sınıftan başlatan üniversiteler varmış.internette biraz bakındım ama net bilgi bulamadım.kendim çalşacağım türkçe matematik temelim var.çocuk düşünmüyoruz 3o yaşıma kadar erteledim açıkçası doğrumu yapıyorum bilemedim.evli olup ders çalışmayı başarabilen varmı? bu arada eşim beni teşvik etti.ama çalışmayı sürdüreceğim.devam zorunluluğu olmayan bi üniversite tercih etmek zorundayım.sizce ?

türk üniversitelerinde 3.sınıftan başlatan 1-2 üniversite var. sen geçen yıl dgs alım şartlarından bakarsan görebilirsin..ekseri 1.sınıf ingilizce zorunlu tabi 1.sınıftan başlatıyorlar..o da zaten taban puanları düşük değil..ancak yeni açılan tercih edilmeyen üniv seçebilirsin..

yurtdışında makedonya da 3.sınıftan başlatıyorlar.tr de denklik ist üniv veriyormuş sanırım..

Evli olmasamda üniversite son sınıf öğrencisiyim ve erkek arkadaşımla 2 yıldır aynı evi paylaşıyoruz. İnan ders çalışması bu şekilde daha kolay ve güzel. Notlarım eskiye nazaran baya bir yükseldi bu şekilde. Sana desteği olan birinin yanındayken herşey çok daha kolay oluyor. Bebeği ertelemeklede iyi yapmışsın. Bebek elbet yapılır kaçmıyor ama hayallerini gerçekleştirmek için çok fazla vaktin yok. Doğrusunu yapıyorsun. İnşallah herşey gönlünce olur hayallerini gerçekleştirebilirsin.

kafan rahatsa, esinle huzurluysan ders de calisilir, yogun işte de.. mutlu degilsen, yumurta kirmak bile agir gelir..
yani guzel bi programla gayet de rahat calisilir.. onemli olan duzen zaten, gunde 15 saat calismak degil.. ilk haftalar biraz karisir ama Allah in izniyle oturtursun duzenini..

Annem 45 yaşında 3 çocuk sahibi ve ders çalışıyor.Siz çalışabilirsiniz bence çocuğunuzda yok benim annem 3 çocukla çalışıyorsa.Ev işlerini aksatıyor sadece

Bizim sınıfta bir arkadas okurken düğün yapti evlendi hamile kaldi çocuğu iki yaşında :)) olur olur okulu da neredeyse derece ile bitirecek.. ki hocalarimiz devamsizlik konusunda asla taviz vermezler yeri geldi bebegi ile derse girdi.

yapmalısınız.
hayatta daimi iki şey vardır; biri meslek, biri de insanın çocuklarına duyacağı sevgi.

aşk bitebilir, evlilikler bitebilir, her şey olabilir. ama mesleğiniz; hayatınız tepetaklak bile olsa sizi hep kurtaracak. dönüştürecek, geliştirecek, hayata bağlayacak.

o nedenle dört elle sarılın ve yapın.

X